Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σημερα το απόγευμα καθως περνούσα απο πλαίσιο ειπα να μπω μέσα και να πάρω κανα παιχνιδάκι.

Αποφάσισα οτι ήθελα να παίξω το crysis 2.

Πριν λιγο έκανα το install οταν πατάω να παίξω μου βγάζει ενα παράθυρο ενεργοποίησης προϊόντος οπου εκει βάζω το serial code που εχει στο manual απο πίσω πχ 4564-4546-4848-4548-4α48 με το που πατάω για συνέχεια μου λέει οτι ο αριθμός δεν ειναι έγκυρος.Για περισσότερες πληροφορίες να μιλήσω με το τμημα υποστήριξης πελατών..Που το βρίσκω και τι τους λεω;;

Δημοσ.

Τον έβαλα στο origin μετά απο πολλες προσπάθειες οταν ανοίγω το game παλι μου ζητάει το serial και μου λεει πως ειναι λάθος.

Έκανα και update τίποτα... Να το παω πίσω στο πλαίσιο;

Δημοσ.

το κουτι που αγορασες ηταν σιγουρα σφραγισμενο;

πριν κατι μηνες προσπαθουσαν να μου πουλησουν ανοιγμενο παιχνιδι με την δικαιολογια οτι η ζελατινα καταστραφηκε κατα τη μεταφορα και την αφαιρεσαν για να μην φαινεται χαλια.

Εννοειται οτι δεν το αγορασα..

Δημοσ.

Ναι σφραγισμένο κανονικά ήταν. Τιποτα περίεργο δεν παρατήρησα. Κανονικά επρεπε να το δεχόταν το κωδικό.. Επίσης γιατι ζητάει να ειμαι online οταν το βαζω; Δηλαδή αν δεν ειχα ίντερνετ τι θα έπρεπε να κάνω;

Θα το παω πισω να δω τι θα μου πουν παιδιά γιατι δεν θα ασχοληθώ αλλο με τις βλακείες τις EA να τους το στείλουν και αυτοί με τη σειρά τους στα μούτρα!! Πραγματικά ξέρετε ποσα χρόνια ειχα να παρω γνήσιο game για pc; χρόνια ολόκληρα πραγματικά το μετάνιωσα μετά απο ολα αυτά.Τα εχουν κάνει με τα serial internet κλπ αηδία ποιο εύκολο ειναι να το σπάσεις παρα να το αγοράσεις....

Δημοσ.

Φυσικά και χρειάζετε να είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ για να περάσεις το κλειδί.

Και αν αυτό είναι το πρόβλημά σου, τότε μάλλον μας τρολλάρεις εδώ πέρα.

Δημοσ.

προσοχη και στα γραμματα του serial. εγω αν και χρονια εμπειρια μια φορα εγραφα ενα γραμμα λαθος επειδη ειχε μια κουκιδα μελανης και φαινοταν σαν ενα αλλο γραμμα !!! ενα ενα πολυ προσεχτικα!

Δημοσ.

Φυσικά και χρειάζετε να είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ για να περάσεις το κλειδί.

Και αν αυτό είναι το πρόβλημά σου, τότε μάλλον μας τρολλάρεις εδώ πέρα.

Εσυ τρολλάρεις και αν δεν γουστάρεις μη μπαίνεις και απαντάς και ανάθεμα αν ηξερες τι εστι τρολλάρισμα.

Εξω από το κουτί δεν γραφεί πουθενά οτι χρειάζεται ίντερνετ(Παρότι που έχω) για να γινει ενεργοποίηση του προϊόντος οπως σε αλλα games για να μπορείς να παίξεις γκε γκε;

Προς οσους θέλουν να ακούσουν έγινε αντικατάσταση του παιχνιδιού.

Ευτυχώς το παλικάρι που με εξυπηρέτησε ειχε γνώση πανω στο θέμα και μου είπε οτι η συγκεκριμένη σειρά εχει πρόβλημα με το serial code + το mw αν θυμάμαι καλά.

Μου ειπε οτι θα πηγαίναμε να ενημερώναμε την εταιρία μαζι για να μου στείλουν νέο κωδικό απο Δεύτερα δεν δέχτηκα όμως και ζήτησα αντικατάσταση - πίστωση με αλλο προϊών.

Αγόρασα 2 games assassins creed 1&2 με τα 15 και μου έμεινε ενα υπόλοιπο.

Ευχαριστώ οσοι ενδιαφέρθηκαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...