Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα χοντρο προβλημα με τον εξωτερικο σκληρο μου.εκανα backup καποια αρχεια και ξαφνικα διακοπηκε η συνδεση μεταξυ σκληρου-υπολογιστη την ωρα που περναγα τα αρχεια. ξανασυνδεω τον σκληρο και μου συνεχιζει υποτιθετε την μεταφορα των αρχειων αλλα δεν κανει ουσιαστικα τιποτα,η μπαρα δεν φορτωνει.ολα αυτα σε λειτουργικο xubuntu 12.04.

επισης οταν ξανασυνδεσα τον σκληρο ειχε ενα αρχειο null και το διεγραψα αλλα παλι δεν λυθηκε το προβλημα..

περνω τον δισκο στο αλλο Pc με windows,μου τον αναγνωρισε με χιλια ζορια,ανοιγω hd sentiel μου τον διχνει 100% performance και health αλλα μολις παω να κανω ασφαλη καταργηση και να αποσυνδεσω τον σκληρο μου πετανε τα windows ερρορ οτι δεν μπορει να γινει ασφαλης καταργηση.

παω να κλεισω το pc με συνδεμενο το σκληρο και μου λενε τα windows οτι περιμενουν να κλεισει μια διεργασια-extracting files και μου εχει να επιλεξω end now ή wait. υποψιαζομαι οτι το κανει λογο του σκληρου.

τι να κανω εχω ολα μου τα backup μεσα.

edit:καταφερα και εκανα ασφαλη καταργηση αλλα δεν ξερω αν εχει φτιαξει ο σκληρος

Δημοσ.

ολα οκ με τον σκληρο! τον αφησα καποιες ωρες και μολις τον ξανασυνδεσα δουλευει ρολοι + οτι δεν ειχα απολειες δεδομενων ευτιχως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...