gorillas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Πήρα σήμερα την απόφαση να ανεβάσω το κουτί πάνω στο γραφείο και παρατήρησα ότι το Power LED δεν ανάβει.Η μητρική και το κουτί μου φαίνονται στην υπογραφή μου.Το καλώδιο που φεύγει από το κουτί είναι 3pin και η μητρική έχει μια υποδοχή 3pin και μια υποδοχή 2pin.Το καλώδιο το είχα στην 3pin τόσο καιρό. Εδώ το manual της μητρικής: ftp://europe.asrock.com/manual/890GX%20Extreme3.pdf Κάποιος φίλος στο tomshardware αναφέρει αυτό: I had the ASROCK X58 EXTREME motherboard & so I didn't have another 3 pin area. so what I did was convert the 3 pin to a 2 pin. Doing so was very easy since the middle pin from the case was empty, I used a needle to get the wire out of socket. You may have to flip them around until you get the power LCD light to work properly. Hope this will help someone out there! Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Voodooman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Τί σύμπτωση, τα ίδια ακριβώςείχα και εγώ χθες-προχθές. Αυτό που λέει ο τύπος είναι σωστό. Το power LED χρειάζεται θετικό και αρνητικό για να δουλέψει, δηλαδή δύο και όχι τρία pins. Αυτό που έχεις να κάνει είναι ό,τι λέει ο τύπος, να βγάλεις δηλαδή το ένα καλωδιάκι από το power LED βύσμα του κουτιού, να το βάλεις στο διπλανό και να το πριζώσεις στη θέση που σου λένε οι οδηγίες. Εναλλακτικά μπορείς απλά να σπάσεις το βύσμα και να πριζώσεις τα δύο καλωδιάκια στις σωστές θέσεις. ουπς, τώρα είδα ότι το κουτί είναι Lian Li, μάλλον δεν λέει να το σπάσεις, οπότε κάνεις αυτό που λέει ο τύπος.
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Τα pins από το power led connector βγαίνουν πανεύκολα, απλά πρέπει να πιέσεις ελάχιστα με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο όπως φαίνεται εδώ: Δεν βρήκα φωτό από power led connector και έβαλα από κάτι παρόμοιο που τα pins βγαίνουν με τον ίδιο τρόπο.
alexis333 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Καλα γιατι χανουμε το χρονο μας ? Απλα το διπλο που ειναι ενωμενο κοφτο στη μεση με ενα κοφτη και βαλε τη μια ακρη στο ενα pinaki και την αλλη ακρη στο αλλο. Αν και κανονικα θα επρεπε να αναβει και εκει που το ειχες.. Τεσπα..
gorillas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Θα προσπαθήσω να το βάλω στο διπλανό αλλά όχι ότι με χαλάει και έτσι!
gorillas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Βρήκα αυτόν τον μετατροπέα: http://www.logicsupp...ucts/pwrled_2_3 αλλά θέλει $47.27 για να έρθει Ελλάδα!Γελάει ο κόσμος δηλαδή... Δεν μπορώ να βρω κάτι ανάλογο EBAY ρε γαμώτο!
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Έχεις βάλει σωστά την πολικότητα ? τα led δεν ανάβουν αν η πολικότητα είναι λάθος.. και δεν βρίσκω κανένα λόγο μιας και το + είναι στο pin 1+2 ενώ στο 3 είναι το - . να μην ανάβει Άρα αν έχεις 3πινο τα καλώδια πρέπει να είναι στις 2 άκρες..1+3 αν έχεις 2 πινο συνδέεις το 2 και το 3 pin άρα εσύ το έχεις βάλει απλά ανάποδα ? γυρνατο 180 μοιρες... Αν τωρα εχεις 3πινο με 3 καλώδια όπως αυτό της φωτογραφίας + - G (που δεν νομίζω) άσε το pin 1 απέξω και το πιν 3 από το φις στον αέρα..
gorillas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Το καλώδιο είναι 3πινο με 2 καλώδια στις άκρες.Το είχα βάλει και γυρισμένο 180 μοίρες αλλά πάλι δεν έπαιξε.Δεν θυμάμαι αν όταν είχα πρωτοπάρει το pc με την τωρινή συνδεσμολογία αν άναβε... Νομίζω η λύση είναι η πατέντα που έχει ειπωθεί παραπάνω!
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Η καλύτερη λύση είναι η σωστή σύνδεση.. Ξέρεις καμιά φορά καίγονται κιόλας η ξεκολλάει - κόβεται κανένα καλωδιακι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα