Loneless22 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα παίδες...Είμαι νέος στο forum και δεν ξέρω και πόλλα...Έχω κολλήσει έναν ιό προσπάθησα και έκανα όλα τα βήματα από το θέμα <<αναθεματισμένος ιός>> αλλά τίποτα δεν έγινε....Ο συγκεκριμένος ιός τον βρίσκω τον διαγράφω και ξανά εμφανίζεται..ΔΛΔ με έχει χτηπύσει στο regegit στο task manaker και μου λέει οτι ειναι απενεργοποιημένο από τον διαχειριστή...εάν πάω και μετανομάσω το regedit δημιουργεί ένα άλλο από μόνο του.Ακόμα και να το διαγράψω.....Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!!!!
sargio01 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Mε δεδομένες τις προσπάθειες που έκανες συμβουλευόμενος το προηγούμενο topic, στη θέση σου θα έκανα επανεγκατάσταση των windows χωρίς format, απλά σβήνοντας το προηγούμενο partition μέσω του windows installer. σημείωση: Εννοείται έχοντας κρατήσει πρώτα back up όλων όσων χρειάζομαι...
flik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Θα κατεβάσεις το Kaspersky rescue disk και για δεύτερο αν θες το Dr.Web LiveCD. Είσαι σε .iso, ή το γράφεις το καθένα σε CD με το ImgBurn (εγγραφή εικόνας σε δίσκο) ή μπορείς να τα βάλεις το καθένα σε usb με αυτό το εργαλείο: http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/ Αν έχεις και σύνδεση με καλώδιο μπορείς να τα κάνεις και update definitions, αν και ενημερώνονται τακτικά απο το site ολόκληρο το iso.
NetJammer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 combofix (bleepingcomputer.com) και ξεχνας τα προβληματα σου,εκτελεσε ως administrator το ειτε σε safe mode ειτε σε normal mode,ακολουθησε τις οδηγιες ειναι ευκολο στην χρηση.Ειναι αρκετα καλη λυση μιας και δε μπορεις να εξετασεις τι ακριβως εχει επηρεαστει στο συστημα σου εκτος απο τα προφανη που ανεφερες.
micos000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανες αλλά τα βήματα που ακολουθώ εγώ είναι: 1) κατεβάζω rkill, hijackthis, superantispyware portable scanner και drweb cureit. Μπορεί να κατεβάσω και το combofix και τα definitions του super (http://www.superanti...efinitions.html). 2) Αν μπορέσω να κάνω εγκατάσταση το super και ενημέρωση έχει καλώς, αλλιώς παρακάτω. 3) Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία και σε λογαριασμό χρήστη με πλήρη δικαιώματα. 4) Εγκατάσταση super αν δεν μπορέσω να το στήσω στο βήμα 2 και πέρασμα των definitions. 5) Εκτέλεση το rkill. 6) Εκτέλεση του super και πλήρης έλεγχος και καθάρισμα σε ότι βρει. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ! 7) Εκτέλεση το drweb cureit και πλήρης έλεγχος, δεν χρειάζεται ενημέρωση. 8) ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ 9) Εκτέλεση του hijack, αποθήκευση του log και μελέτη. Στην περίπτωση σου copy-paste σε ένα post, καλύτερα σε spoiler για να μην γίνονται τεράστια τα post ή απλά δημοσίευση του αρχείου κειμένου που δημιουργεί το hijack. EDIT: Τώρα είδα το άλλο thread όπου είπες ότι δεν μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία. Δοκίμασε να τρέξεις το rkill σε κανονική λειτουργία και μετά να τρέξεις super και cureit ή combofix. Το combofix απευθύνεται σε προχωρημένους χρήστες γι αυτό προσοχή. Σημαντικό, πάρε backup από τα αρχεία σου πριν κάνεις κάτι γιατί μπορεί στο τέλος να μην ανοίγει ο υπολογιστής και να χρειαστεί format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα