Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακομα και με 1 χρονο η τιμη ειναι πολυ καλη.

μηπως ειναι εκθεσιακο? παιζει να υπαρχουν παραπανω απο 1 κομματια? στειλε και πμ αν θες...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πήρα :D

έχω ένα προβληματάκι με το ιντερνετ, έφτιαξα ασύρματη σύνδεση, βρήκε και το μόντεμ μου, έγινε σύνδεση αλλά στα δεξιά μου λέει τρόπος πρόσβασης: χωρίς πρόσβαση στο ιντερνετ και δεν μπαίνει...

καμιά ιδέα?

Λύθηκε το πρόβλημα....

ναι, ήταν το εκθεσιακό..

έχει 500αρι σκληρό και όχι 640 όπως έλεγε σε άλλα site, μπορείτε να μου πείτε μήπως πως μπορώ να δω τι κάρτα γραφικών έχει γιατί έχω την εντύπωση ότι όταν μας το έδειξε δεν είχε την Nvidia...

Δημοσ.

Ετσι εξηγειται η χαμηλη τιμη λοιπον.

Αν μας ειχες πει οτι ειναι εκθεσιακο, θα ημουν επιφυλακτικος παντως.

Anyway, πλεον δεν εχει νοημα να κουβεντιαζουμε γι'αυτο.

Για τις πληροφοριες συστηματος, πηγαινε στο start menu και στο κουτακι της αναζητησης γραψε "msinfo32" και πατα enter.

Αλλιως απο το device manager (παλι γραψε στο κουτακι της αναζητησης "device manager" και πατα enter).

Πρεπει να σου εχει 2 καρτες, την Intel HD 3000 και την Nvidia...

Δημοσ.

η τιμή ήταν ήταν από την αρχή έτσι με έκπτωση, απλά ήταν τελευταίο κομμάτι...

τα βρήκα όλα εκτός από τον σκληρό και την κάρτα γραφικών, καμιά άλλη ιδέα?

πάτησα και "device manager" αλλά δεν μου έβγαλε τίποτα...

Δημοσ.

Υπαρχουν ενα σωρο τροποι για να ανοιξεις το device manager.

Ενας αλλος ειναι απο Start -> Control Panel (Πινακας Ελεγχου), μετα καθοριζεις το "View By" σε μικρα εικονιδια (βλεπε βελακι στη εικονα 1) και μετα κανεις διπλο κλικ το εικονιδιο "System" (Συστημα προφανως στα ελληνικα) και σε παει στην εικονα 2 (βλεπε παλι βελακι για το που θα βρεις το device manager).

cpanel.png

dmanager.png

Δημοσ.

μα μπήκα και εκεί δεν λέει πουθενά για κάρτα γραφικών, για τα πάντα βρήκα μόνο για την κάρτα δεν βρήκα τίποτα...

Δημοσ.

Ελληνικα Windows εχεις φανταζομαι...

"Προσαρμογεας Οθονης" ισως στο Device Manager?

Ανοιξε λιγο τις κατηγοριες και θα το βρεις...

Δημοσ.

Δεν μας τα λες καλα... :-D

Κοιτα... το μηχανημα πρεπει να εχει 2 καρτες γραφικων και να αναφερονται οπως σε αυτη την εικονα...

nvidia.png

Η μια να ειναι η ενσωματωμενη του επεξεργαστη και η αλλη να ειναι η Nvidia που αναφερεται στα specs του lenovo που μας εδωσες στο link. Η παραπανω φωτο ειναι απο το δικο μου, μην ψαχνεις για 540M... :P

Αν δεν αναφερεται...

1. Δεν εχει δευτερη καρτα γραφικων αλλα μονο την ενσωματωμενη, οποτε σιγουρα δεν αγορασες τον φορητο του link που μας εδωσες.

2. Ειναι απενεργοποιημενη απο το BIOS. Για να το δεις αυτο πρεπει να μπεις στο BIOS συνηθως πατωντας το F2 συνεχομενα οταν ανοιγεις τον υπολογιστη. Ισως να ειναι και καποιο αλλο πληκτρο ομως, εξαρταται απο τον φορητο. Επισης μερικες φορες στην αρχη οταν τον ανοιγεις (στο "post" που λεμε), γραφει και "press το ταδε πληκτρο" για να μπεις στις ρυθμισεις του BIOS. Ελεγξε το.

Ενημερωσε μας σχετικα...

Δημοσ.

όχι μόνο μία αναφέρεται, αυτήν που έγραψα...

το μοντέλο είναι Lenovo v570c, υπάρχουν μήπως διαφορετικά?

γιατί και ο σκληρός 500άρης έιναι...

Δημοσ.

Οι drivers για το V570c ειναι εδω και εχει drivers και για την Nvidia.

Οποτε κατι δεν παει καλα.

Κοιταξες μεσω του BIOS μηπως ειναι απενεργοποιημενη? Μπορει να εχει επιλογη "Graphic Mode" ή καπως ετσι. Ψαξε τα μενου.

Επισης στο Control Panel δεν εχεις κανενα εικονιδιο οπως "Πινακας Ελεγχου Nvidia"?

Ή αν κανεις δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας, δεν εχει επιλογη "NVIDIA Control Panel"?

Τελος... το πιο βασικο.

Στο μαγαζι τι σου ειπαν?

Δημοσ.

κοίταξα από πίσω ακριβώς τον κωδικό είναι Brand name:Lenovo Model 20125

τίποτα από τα 2...

το BIOS θα το κοιτάξω σε λίγο...

στο μαγαζί στην αρχή είδαμε μόνο το καρτελάκι που έλεγε πάνω τον επεξεργαστή, τον σκληρό και την RAM...

μετά μας έδειξε η υπάλληλος στον κεντρικό υπολογιστή όλα τα χαρακτηριστικά του, όπου είδα ένα περίεργο όνομα στην κάρτα γραφικών, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί επέθεσα ότι θα είναι όλα οκ..

Δημοσ.

Αυτα που ειδατε στο καρτελακι, συμβαδιζουν με αυτα που εχει πανω ο φορητος?

Γιατι πριν ειδα οτι σου εκανε εντυπωση οτι εχει 500αρι δισκο...

Το καρτελακι εγραφε 640 δισκο? Αν ναι, ειναι μια καλη ευκαιρια να τον γυρισεις πισω και να μην ασχοληθεις με το θεμα της καρτας γραφικων...

Ποιος ειναι ακριβως ο δισκος? Πως αναφερεται στο device manager?

Δημοσ.

ναι, συμβαδίζουν...

στο καρτελάκι έλεγε 500, δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί νόμιζα απλά ότι δεν το θυμώμουν σωστά...

θα το κοιτάξω πιο μετά, όταν τσεκάρω και το BIOS, το έχει η αδερφή μου τώρα....

αυτό μοιάζει πολύ με το δικό μου (εκτός κάρτας), αλλά είναι άλλο μοντέλο :S

http://www.kolomvounis.gr//default.asp?pid=19&itmId=26365&catId=258&la=1

εδώ λέει ότι είναι το 570c, αλλά έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά... πολύ μπέρδεμα...

http://shop.lenovo.com/gr/en/itemdetails/59325661/220/819501D81915463E9F81088AE57CB097

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...