Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :)

Είμαι στην αναζήτηση για αγορά Laptop, δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω πολλά λεφτά, μέχρι 450..

επειδή είμαι και λίγο άσχετος χρειάζομαι την βοήθεια σας, θέλω να αγοράσω ό,τι καλύτερο μπορώ να βρω με 450 ευρώ..

ευχαριστώ εκ τον προτέρων :)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Notebook Acer Aspire V3 571-32374G50Makk

CPU: Intel® Core™ i3-2370M processor

Μemory: 4 GB

HDD: 500GB

Graphics: Intel® HD Graphics 4000 Intel® HD Graphics 3000 (εχουν κανει λαθος, συμφωνα με το ark.intel.com)

Τιμή: €469.00

Αν δεν παιζεις παιχνιδια και δεν σε πειραζει να ανεβεις 19 ευρω απο το ταβανι σου, πιστευω ειναι απο τις καλες περιπτωσεις.

Κατσε να δουμε τι αλλο θα προταθει...

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

ακούω και άλλες γνώμες.. :)

το Fojitsu μου άρεσε πολύ, αλλά από θέμα ανθεκτικότητας και μπαταρίας τι λέει?

λογισμικό δεν έχει μαζί?

Δημοσ.

Ειναι πολυ κατωτερα απο αυτα που σου προταθηκαν και με μικρη διαφορα στη τιμη.

428,00€ το Samsung και 439,00€ το Dell.

Δεν αξιζει να αγορασεις καποιο απο τα δυο, εφοσον με ελαχιστα παραπανω χρηματα, παιρνεις πολυ πιο αξιολογο μηχανημα (επεξεργαστη βασικα).

To Fujitsu που σου προταθηκε, ειναι πολυ καλη περιπτωση (αν και προσωπικα εμπιστευομαι περισσοτερο την Acer σαν εταιρια στους φορητους παρα τη Fujitsu, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).

Σε προβληματιζει το γεγονος οτι δεν εχει Windows?

Δημοσ.

ναι, κάπως....

γιατί δεν θα είναι έτοιμο για χρήση...

είναι εύκολο να βγάλω το λογισμικό που έχει και να το αντικαταστήσω με Windows ?

οπότε καταλήγουμε στο Acer και Fujitsu ή υπάρχουν και καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα?

Δημοσ.

Δεν ειναι δυσκολο να βαλεις windows αλλα αν εισαι αρχαριος και δεν το εχεις ξανακανει, ισως να δυσκολευτευτεις λιγο.

Το να παρεις βεβαια laptop με προεγκατεστημενα windows σου δινει το πλεονεκτημα του να εχεις μια γνησια αδεια των Windows και να μην ανακατευτεις με cracks ενεργοποιησης. Αλλιως θα πρεπει να αγορασεις τα Windows για να εισαι νομιμος.

Νομιζω πως το Acer, ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις σ'αυτα τα χρηματα με προεγκατεστημενα Windows.

Μετα παμε στο 500αρικο για τα ιδια πανω-κατω χαρακτηριστικα σε Lenovo (πρωην IBM)...

Lenovo B570e2

Τιμή: €499.00

Τελος να σου ξαναπω πως η καρτα γραφικων αυτη (Intel HD 3000) δεν κανει για παιχνιδια. Αλλα για High Definition Video και καθημερινες δουλειεις, ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά :)

πήρα κάτι πολύ καλές προσφορές σήμερα και χρειάζομαι την βοήθεια σας...

βρήκα:

Lenovo v570 i5-2430M για 469 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/392019/Lenovo-IdeaPad-V570-i5-2430M-4GB-640GB.html

Nb hp pavilion g6-1219 i5-2430M 472 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/388260/HP-Pavilion-g6-1219-ev-sv-i5-2430M-4GB-640GB.html

Nb hp pavilion g6-1217 e2-3000 για 449 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/412707/HP-Pavilion-g6-1217-ev-sv-E2-3000M-6GB-500GB.html

εγώ λέω για Lenovo, ακούω γνώμες, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γιατί τα έχει τελευταία κομμάτια....

ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Προσεξε μονο το θεμα της εγγυησης εφοσον αγορασεις απο Κωτσοβολο. Ισως να το δινει με 1 χρονο.

Εγω παντως θα το επαιρνα... τρεχοντας ακομα και με 1 χρονο εγγυηση. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...