Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω να γίνεται αλλά ο όρος που πρέπει να χρησιμοποιήσεις αν θες να το ψάξεις στο Google είναι "captive portal". Αυτό είναι όταν σε πετάει σε μια σελίδα για να κάνεις login στο wifi. Τώρα, με εφαρμογή δεν ξέρω. 

Δημοσ.
On 03/08/2018 at 00:40, elmario88 said:

Εγώ έχω αυτό το repeater TL WA850RE.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στο free wifi του super market (μέσω του Repeater από το laptop) που είναι κάτω από το σπίτι μου;

Κανονικά θέλει να κατεβάσεις την εφαρμογή android στο κινητό και να κάνεις "σύνδεση WiFi" από κει.

Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να συνδεθώ η τζάμπα η προσπάθεια;

εφοσον το Repeater πιανει και αναμεταδινει το σημα θα πιασει και θα αναμεταδοσει το σημα κανονικα και μετα θα συνδεθεις με την εφαρμογη.υπο νορμαλ συνθηκες δεν πρεπει να εχεις κανενα θεμα και θα πρεπει να παιξει σωστα.

το tp link 850 re το συνδεεις με το Pc μπαινεις μεσα στο Interface και το σεταρεις σαν Universal repeater.βρισκεις το ασυρματο δικτυο του super market μεσα απο το Router και ολα οκ.αν εχει κωδικο βαζεις και τον κωδικο.κανονικα γινεται χωρις προβλημα.

On 03/08/2018 at 00:55, mindtrapper said:

Δεν νομίζω να γίνεται αλλά ο όρος που πρέπει να χρησιμοποιήσεις αν θες να το ψάξεις στο Google είναι "captive portal". Αυτό είναι όταν σε πετάει σε μια σελίδα για να κάνεις login στο wifi. Τώρα, με εφαρμογή δεν ξέρω. 

το captive portal ανοιγει οταν συνδεθεις στο wifi. οταν βαζεις το Repeater στην ουσια αναμεταδιδεις το σημα με ολα τα χαρακτηριστικα του οποτε και το repeater θα μεταφερει το σημα στο access point και το access point στο captive porta.ειναι στην ουσια transparent το repeater οποτε εκτος απροοπτου θα πρεπει να παιξει μια χαρα. το Repeater δεν κανει Nat δεν κανει τιποτα.παιρνει μια ip απο dhcp και γινεται σαν κομματι του δικτυου σαν να ηταν client.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...