Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προκειτε για το wireless-n wifi repeater το οποιο θελω να συνδεσω στο υπαρχων ασυρματο δικτυο για να μεταφερω-δυναμωσω το σημα στον 1ο οροφο της δουλειας μου.μεταξυ των σημειων που θα "κινειται" το σημα δεν υπαρχουν φυσικα εμποδια. το wireless-n wifi repeater απο οτι καταλαβα συνδεεται ή με καλωδιο ethernet ή ασυρματα. εγω θελω τον δευτερο τροπο.

το λειτουργικο ειναι win 7 home pro και το router το baudtec pstn / tw263r4-a2 του οτε.

θα σας παρακαλουσα οι οδηγιες να ειναι επιπεδου αρχαριου γιατι απο δικτυα εχω μαυρα μεσανυκτα.

Δημοσ.

α καταρχην δεν λες ποιο wireless repeater εχεις.

αν ειναι να παρεις κατι απλο ειναι το tp link wa801nd.

οι οδηγιες πανω κατω ειναι κοινες.

α.εγω πρωτο πραγμα κανω firmware update στο repeater για να ειμαι Up to date.

β.δινεις στο repeater παρομοια ip με αυτη που εχει το ρουτερ.αν το ROUTER ειναι 192.168.1.1 εγω βαζω το Repeater 192.168.1.254

γ.μπαινεις στο Repeater διαλεγεις Universal repeater.

δ.ψαχνεις να βρεις το δικτυο που θες να κανεις επεκταση.το βρισκεις και μετα απο κατω βαζεις τι κωδικο εχει και τι κλειδωμα.

ε.εισαι ετοιμος.τα απομακρυνεις τα βαζεις εκει που θες και εισαι οκ.οι ρυθμισεις στο repeater με καλωδιο απο το Pc σου

Δημοσ.

προκειτε για το wireless-n wifi repeater

http://www.tvc-mall.com/details/Wireless-N-WiFi-Repeater-Range-Extender-Expander-for-WLAN-Network-PCA-260/

http://www.win-star.com/download/Drivers/WN518N-Manual-V1.1.pdf

ειναι ηδη στην κατοχη μου.Επισης να πω οτι στην συσκευασια του δεν υπηρχε cd driver για το λογισμικο του

Δημοσ.

οι οδηγιες που δινει ειναι αρκετα κατατοπιστηκες πιστευω.κατα τα αλλα αντε να καταλαβω οτι αυτη ειναι η μαρκα του wireless n repeater.παω στοιχημα 100 τις 100 κινεζια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν ειναι να παρεις κατι απλο ειναι το tp link wa801nd.

οι οδηγιες πανω κατω ειναι κοινες.

α.εγω πρωτο πραγμα κανω firmware update στο repeater για να ειμαι Up to date.

β.δινεις στο repeater παρομοια ip με αυτη που εχει το ρουτερ.αν το ROUTER ειναι 192.168.1.1 εγω βαζω το Repeater 192.168.1.254

γ.μπαινεις στο Repeater διαλεγεις Universal repeater.

δ.ψαχνεις να βρεις το δικτυο που θες να κανεις επεκταση.το βρισκεις και μετα απο κατω βαζεις τι κωδικο εχει και τι κλειδωμα.

ε.εισαι ετοιμος.τα απομακρυνεις τα βαζεις εκει που θες και εισαι οκ.οι ρυθμισεις στο repeater με καλωδιο απο το Pc σου

γεια χαρα, πηρα και εγω ενα παρομοιο repeater απο ebay (κινεζικο), το ρυθμισα ασυρματα και δουλευει κανονικα (ως repeater οχι ως ΑP). Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να μπω στο μενου του ξανα...Πριν το ρυθμισω μπηκα με την default IP address (ηταν 192.168.10.1) , τωρα ομως δεν μπαινει με αυτη.

Δημοσ.

γεια χαρα, πηρα και εγω ενα παρομοιο repeater απο ebay (κινεζικο), το ρυθμισα ασυρματα και δουλευει κανονικα (ως repeater οχι ως ΑP). Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να μπω στο μενου του ξανα...Πριν το ρυθμισω μπηκα με την default IP address (ηταν 192.168.10.1) , τωρα ομως δεν μπαινει με αυτη.

πριν το ρυθμισεις σαν Repeater πρεπει να του δωσεις εσυ μια ip στο ιδιο δικτυο με το ρουτερ σου.αν το ρουτερ σου ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε το Repeater πρεπει να παρει την 192.168.1.254 πχ.

τωρα αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να συνδεσεις το repeater με το Pc σου με καλωδιο και να δωσεις καρφωτα Ip στην καρτα δικτυου σου πχ 192.168.10.2 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.10.1 γιανα μπεις μεσα και να αλλαξεις την Ip.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πριν το ρυθμισεις σαν Repeater πρεπει να του δωσεις εσυ μια ip στο ιδιο δικτυο με το ρουτερ σου.αν το ρουτερ σου ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε το Repeater πρεπει να παρει την 192.168.1.254 πχ.

τωρα αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να συνδεσεις το repeater με το Pc σου με καλωδιο και να δωσεις καρφωτα Ip στην καρτα δικτυου σου πχ 192.168.10.2 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.10.1 γιανα μπεις μεσα και να αλλαξεις την Ip.

οκ ευχαριστω , θα το δοκιμασω

το εκανα, εδωσα 192.168.1.2 ip address και λειτουργει κανονικα

εχω το ρουτερ του OTE (baudtek) και στις ρυθμισεις του DHCP ξεκιναει απο 192.168.1.5 και αναφερει 4 physical ports απο τις οποιες ειναι τικαρισμενες οι 2,3,4 . Ti ειναι αυτες οι πορτες ;

Επεξ/σία από dentnick
Δημοσ.

οκ ευχαριστω , θα το δοκιμασω

το εκανα, εδωσα 192.168.1.2 ip address και λειτουργει κανονικα

εχω το ρουτερ του OTE (baudtek) και στις ρυθμισεις του DHCP ξεκιναει απο 192.168.1.5 και αναφερει 4 physical ports απο τις οποιες ειναι τικαρισμενες οι 2,3,4 . Ti ειναι αυτες οι πορτες ;

σορρυ για το delay.οκ congrats για την ip που το φτιαξες .τωρα για τον dhcp που λεει 2,3,4 οσο μπορω να καταλαβω ο dhcp ειναι ρυθμισμενος να δινει στα 3 απο τα 4 ports ip διοτι το τεταρτο πρεπει να ειναι μαρκαρισμενο σαν stb που ειναι για το connex tv οποτε αυτο δενπρεπει να παρει απο τον dhcp και δευτερον δεν ειναι οπως τα αλλα ethernet configured>παιζει αλλιως.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, έχω το σαπάκι router N301 και δεν μπορώ να το συνδέσω με το μόντεμ-ρούτερ που έχω. Θέλω να το συνδέσω σαν repeater. Επισυνάπτω το manual αν κάποιος ενδιαφερθεί. Αυτό που έχω καταλάβει είναι να δώσω IP σαν αυτή που έχει το ρούτερ μου και είναι 192.168.2.1

N301V1.0&N150V1.0-TDE01.pdf

Δημοσ.

universal repeater πρεπει να βαλεις.αν το αρχικο σου ρουτερ ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε θα βαλεις αυτο πχ 192.168.1.χ οπου χ οτιδηποτε εκτος απο 1 .πχ βαλτο 192.168.1.253. καλο θα ειναι να ειναι εκτος ευρους dhcp του αρχικου adsl router.επισης τον dhcp θα τον κλεισεις στο tenda.

αν το θες access point εκει ειναι αλλες ρυθμισεις.

access point.παιρνει με καλωδιο δινει ασυρματα

repeater/extender/universal repeater.παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα και καποιες φορες και με καλωδιο οπως το bridge client

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά δεν συνδέεται με τίποτα, για λίγο το βλέπω και μετά τζίφος...κάτι δεν κάνω καλά. Το εύρος dhcp είναι 192.168.2.2 έως 192.168.2.254. Βάζω 192.168.2.Χ με διαφορετικά νούμερα και τίποτα, θα δω πόσο καιρό θα μου πάρει...
Το μόντεμ έχει IP: 192.168.2.1, το Tenda έχει 192.168.0.1.
Στο Tenda θα βάλω gateway το 192.168.2.1, mask 255.255.255.0, IP θα αφήσω την 192.168.0.1 ή θα την αλλάξω;

Επεξ/σία από driver4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πλάκα είναι ότι βάζοντας σε λειτουργία WISP, κλειδώνει το free wifi σήμα της πόλης μου αμέσως.Άρα λειτουργεί το Tenda, το αστείο είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο δικό μου router...

Επεξ/σία από driver4
Δημοσ.

Ακόμα γελάω...Μετά απο άπειρες δοκιμές και reset, δοκιμάζω κάποιες ρυθμίσεις για τελευταία φορά χθες βράδυ. Με το universal repeater mode δεν γινόταν τίποτα, όλο μπλοκάριζε, βάζω wisp mode, τον κωδικό και την κωδικοποίηση του modem router και αμέσως συνδέομαι..Κλειδώνω και το σήμα του tendα και όλα καλά, γλίτωσε το σουτάρισμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά δεν συνδέεται με τίποτα, για λίγο το βλέπω και μετά τζίφος...κάτι δεν κάνω καλά. Το εύρος dhcp είναι 192.168.2.2 έως 192.168.2.254. Βάζω 192.168.2.Χ με διαφορετικά νούμερα και τίποτα, θα δω πόσο καιρό θα μου πάρει...

Το μόντεμ έχει IP: 192.168.2.1, το Tenda έχει 192.168.0.1.

Στο Tenda θα βάλω gateway το 192.168.2.1, mask 255.255.255.0, IP θα αφήσω την 192.168.0.1 ή θα την αλλάξω;

ολα πρεπει να ειναι στο ιδιο δικτυο οποτε αυτο σημαινει οτι το tenda το βαζεις πχ 192.168.2.253 αφου το adsl router ειναι 192.168.2.1.επισης τον Dhcp στο αρχικο ρουτερ καντον απο 2.2 εως 2.100.δεν εχει νοημα μεχρι τερμα.

Η πλάκα είναι ότι βάζοντας σε λειτουργία WISP, κλειδώνει το free wifi σήμα της πόλης μου αμέσως.Άρα λειτουργεί το Tenda, το αστείο είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο δικό μου router...

Μην περιμενεις πολλα απο αυτο το ρουτερ και σιγουρα παιζουν και ασυμβατοτητες.επισης δες και για firmware update προληπτικα.απο εκει και περα μπορεις να παιξεις με διαφορα Mode.συνηθως στο manual γραφει τι κανει το καθενα.σε καποιο πχ μπορει να παιζει σαν ρουτερ και να εχεις μετα 2 Nat.

Ακόμα γελάω...Μετά απο άπειρες δοκιμές και reset, δοκιμάζω κάποιες ρυθμίσεις για τελευταία φορά χθες βράδυ. Με το universal repeater mode δεν γινόταν τίποτα, όλο μπλοκάριζε, βάζω wisp mode, τον κωδικό και την κωδικοποίηση του modem router και αμέσως συνδέομαι..Κλειδώνω και το σήμα του tendα και όλα καλά, γλίτωσε το σουτάρισμα.

WISP router mode is simply a mode where your wireless adapter acts as both client and WAN port. In another words, you get to connect to another wireless network, use only one IP address they assign to you (and route internet (or whatever) to it), and route traffic to your local (home/private) network - NAT. 

WISP is simply a wireless WAN port on your router.

λογικα πρεπει να εισαι πισω απο 2 nat τωρα οπως και παιζει ο dhcp σου να μοιραζει διαφορετικο ευρος Ip απο τον αρχικο dhcp του adsl router.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω αυτό το repeater TL WA850RE.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στο free wifi του super market (μέσω του Repeater από το laptop) που είναι κάτω από το σπίτι μου;

Κανονικά θέλει να κατεβάσεις την εφαρμογή android στο κινητό και να κάνεις "σύνδεση WiFi" από κει.

Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να συνδεθώ η τζάμπα η προσπάθεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...