dake Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 γεια σε ολους,εχω φτιαξει ενα pc και το μονο που μενει ειναι να βαλω windows. ομως οταν το βαζω στην πριζα και ανοιγω το τροφοδοτικο πεφτει η ασφαλεια. δοκιμασα σε αλες πριζες σπιτι μου και σε σπιτι φιλου και περνει μπροστα κανονικα,αλα στην συγκεκριμενη που δυστιχως εκει θελω να το βαλω εχει προβλημα... εαν αντικαταστισω την πριζα θα λιθει το προβλημα ? το συστιμα μο ειναι: asus p9x79 i7 3930k g.skill f3-17000cl9d-8gbxm western digital caviar black 1tb gigabyte gtx 670 corsair tx850m
haris013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 για να πεφτει η ασφαλεια λογικα κατι βραχυκυκλωνει αλλα αφου σε αλλες πριζες παιζει μια χαρα,δες προσεχτικα την καλωδιοση της συγκεκριμενης πριζας που σου δημιουργει προβλημα
dake Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 σε αυτη τη πριζα ομως αλα πραγματα που εχω δουλευουν μια χαρα,εχω εκει το laptop,ανεμιστιρα... (οταν βαζω το PC τα βγαζω αυτα)
haris013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 κατσε το pc και διαφορες αλλες συσκευες τις συνδεεις σε πολυμπριζο και αυτο με την σειρα του στην πριζα?
dake Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 σε πολυμπριζο που συνδεω στην πριζα εχω laptop + ανεμιστιρα και μερικες φορες και αλα ψιλα οπως φορτιστη τηλεφωνου οταν βαζω εκει το pc (στο πολυμπριζο) βγαζω τα υπολιπλα αλα πεφτει η ασφαλει οταν παω να τον ανοιξω.δοκιμασα να βαλω το pc και απευθειας στην πριζα χωρις να ειναι στην μεση το πολυμπριζο αλα παλι τα ιδια
haris013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 σε πολυμπριζο που συνδεω στην πριζα εχω laptop + ανεμιστιρα και μερικες φορες και αλα ψιλα οπως φορτιστη τηλεφωνου οταν βαζω εκει το pc (στο πολυμπριζο) βγαζω τα υπολιπλα αλα πεφτει η ασφαλει οταν παω να τον ανοιξω.δοκιμασα να βαλω το pc και απευθειας στην πριζα χωρις να ειναι στην μεση το πολυμπριζο αλα παλι τα ιδια περιεργο μου φαινεται,θα ελαγα οτι φταιει το πολυπριζο αλλα αφου κανει το ιδιο και απευθειας στην πριζα δεν ειναι δεν ρωτας κανα ηλεκτρολογο,αφου προβλημα του υπολογιστη δεν ειναι,το πολυπριζο δεν φταιει,σε αλλες πριζες δουλευει μια χαρα δεν μου ερχετε τιποτα αλλο
veteranos123 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Το πρόβλημά σου βρίσκεται στην ασφάλια του πίνακα.το τροφοδοτικό ζητά παραπάνω amper από ότι αντέχει η ασφάλια.Πηγαινε σε έναν ηλ/γο πες του το πρόβλημά σου και ζήτα του να σου βάλει νέα ασφάλεια με παραπάνω amper. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα