Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους,εχω φτιαξει ενα pc και το μονο που μενει ειναι να βαλω windows.

ομως οταν το βαζω στην πριζα και ανοιγω το τροφοδοτικο πεφτει η ασφαλεια.

δοκιμασα σε αλες πριζες σπιτι μου και σε σπιτι φιλου και περνει μπροστα κανονικα,αλα στην συγκεκριμενη που δυστιχως εκει θελω να το βαλω εχει προβλημα...

εαν αντικαταστισω την πριζα θα λιθει το προβλημα ?

το συστιμα μο ειναι:

asus p9x79

i7 3930k

g.skill f3-17000cl9d-8gbxm

western digital caviar black 1tb

gigabyte gtx 670

corsair tx850m

Δημοσ.

για να πεφτει η ασφαλεια λογικα κατι βραχυκυκλωνει αλλα αφου σε αλλες πριζες παιζει μια χαρα,δες προσεχτικα την καλωδιοση της συγκεκριμενης πριζας που σου δημιουργει προβλημα

Δημοσ.

σε αυτη τη πριζα ομως αλα πραγματα που εχω δουλευουν μια χαρα,εχω εκει το laptop,ανεμιστιρα...

(οταν βαζω το PC τα βγαζω αυτα)

Δημοσ.

κατσε το pc και διαφορες αλλες συσκευες τις συνδεεις σε πολυμπριζο και αυτο με την σειρα του στην πριζα?

Δημοσ.

σε πολυμπριζο που συνδεω στην πριζα εχω laptop + ανεμιστιρα και μερικες φορες και αλα ψιλα οπως φορτιστη τηλεφωνου

οταν βαζω εκει το pc (στο πολυμπριζο) βγαζω τα υπολιπλα αλα πεφτει η ασφαλει οταν παω να τον ανοιξω.δοκιμασα να βαλω το pc και απευθειας στην πριζα χωρις να ειναι στην μεση το πολυμπριζο αλα παλι τα ιδια

Δημοσ.

σε πολυμπριζο που συνδεω στην πριζα εχω laptop + ανεμιστιρα και μερικες φορες και αλα ψιλα οπως φορτιστη τηλεφωνου

οταν βαζω εκει το pc (στο πολυμπριζο) βγαζω τα υπολιπλα αλα πεφτει η ασφαλει οταν παω να τον ανοιξω.δοκιμασα να βαλω το pc και απευθειας στην πριζα χωρις να ειναι στην μεση το πολυμπριζο αλα παλι τα ιδια

περιεργο μου φαινεται,θα ελαγα οτι φταιει το πολυπριζο αλλα αφου κανει το ιδιο και απευθειας στην πριζα δεν ειναι :P

δεν ρωτας κανα ηλεκτρολογο,αφου προβλημα του υπολογιστη δεν ειναι,το πολυπριζο δεν φταιει,σε αλλες πριζες δουλευει μια χαρα δεν μου ερχετε τιποτα αλλο

Δημοσ.

Το πρόβλημά σου βρίσκεται στην ασφάλια του πίνακα.το τροφοδοτικό ζητά παραπάνω amper από ότι αντέχει η ασφάλια.Πηγαινε σε έναν ηλ/γο πες του το πρόβλημά σου και ζήτα του να σου βάλει νέα ασφάλεια με παραπάνω amper.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...