mynam3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ειμαι συνδρομητης forthnet εδω και αρκετα χρονια, 2play unlimited. Υπαρχει κατι που να με συμφερει ομως πραγματικα αν γινεται να συνδιαστουν αυτα τα 2; Δεν με ενδιαφερουν καναλια της nova, μονο τα αθλητικα. Με μια ματια στο site βγαινει κανα 40ρι το μηνα+το τηλεφωνο, πραγμα που κατανταει ασυμφορο. Μηπως δεν ειδα εγω κατι καλα;
bakass Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Η καλυτερη προσφορα που τρεχει τωρα ειναι: 2play economy+nova sports pack στα 53,90.... Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App
psycoclan1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ειμαστε ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ΖΩΑ που ανεχομαστε να μας φερονται σαν ΖΩΑ!!!! παιρνω τηλεφωνο στους κ@ργ10λ1δ3ς γιατι απο το Σαββατο δεν παιζει η νοβα full pack PVR 70ευρω το μηνα! Παιρνω στο μαγαζι forthnet που πληρωσα και μου λεει εδω βλεπω ενα υπολοιπο 25 ευρω αλλα δε ξερω γιατι. παρε λεει στη νοβα να σας πουνε. 35 λεπτα αναμονη βγαινει μια πορνη του ελεους και μονο που δε με εβρισε! Και ειχε κ το θρασσος να μου πει οτι "ναι απο εμας ειναι το προβλημα, υπαρχει προβλημα στο συστημα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ" Και για 1 δευτερολεπτο μενω μλκας και γυρναει το μυαλο μου και της ριχνω καντηλια!!!! Ρε δεν παιζονται! Σε λιγο οι ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ θα μας λενε "και τι θελετε τωρα??? επειδη πληρωσατε να δειτε? Εχει ωραια μερα....καντε μια βολτα" Τους κοβω και βαζω σπασμενο τους αλητες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα