Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την παρεα.Εχω ενα ps3 slim το οποιο το ειχα στην τηλεοραση μου στην hdmi εισοδο και επαιζε χωρις κανενα προβλημα.τωρα που το εχω συνδεσει σε μια ποιο παλια τηλεοραση με το scart δεν δειχνει καθολου εικονα.παιζει να φταιει το οτι ειναι παλια η τηλεοραση?αν το θεμα ειναι σε λαθος ενοτητα συγγνωμη αλλα ειμαι απο το κινητο. Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.

Δημοσ.

Α οχι δεν ειναι τιποτα. Το επαθα παλια και εγω και το μαθα. Απλα στο ps3 σου ειναι αποθηκευμενες οι ρυθμισεις για hdmi. Αυτο που εχεις να κανει ειναι το εξης. Ενω ειναι κλειστο το ps3 κρατα πατημενο το power button για 5-6 δευτερολεπτα μεχρι να ακουσεις το 2ο μπιπ. το ps3 θα κλεισει μονο του. Ανοιξε το παλι. Θα σου βγαλει τα video settings. Κανε ο,τι ειναι για εξοδο scart και εισαι τζι-τζι

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!ηξερα πως υπαρχει πιθανοτητα να ειναι αυτο αλλα δεν ηξερα το κολπο του power button.ολα οκ το εφτιαξα.να εισαι καλα!!

Δημοσ.

αυτο το "κολπο" κανονικα θα επρεπε να υπηρχε με μεγαλα γραμματα σε αυτοκολλητο ΠΑΝΩ στο ps3. Αν δεν ειχα κινητο με 3G μαζι μου, θα μου ειχε χαλασει ολοκληρο σαββατοκυριακο, απλα επειδη η αλλη τηλεοραση στο σπιτι που πηγαμε, ειχε 720 αναλυση. Θα επρεπε να το λεγανε ρε γαμωτο.

Δημοσ.

Σωστο Χρηστο αλλα επειδη εγω το πηρα μεταχειρισμενο απο μαγαζι δεν μ εδωσαν βιβλιαρακι με οδηγιες!! :)

Δημοσ.

Εσεις ειχατε το 3G, εγω που πριν 1μιση χρονο στο χωριο δεν εκανα λογο ουτε για σημα μεσα στο σπιτι τι να πω? χαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...