rafailidis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Γεια χαρα σε ολους. Εχω ενα μηχανημα το οποιο βγαζει αναλογικο σημα εικονας , το οποιο μηχανημα το εχω συνδεσει με pc (με windows XP) μεσω μιας pinnacle pctv usb (φωτο).Το θεμα ειναι οτι η pinnacle δινει ενα software Studio pctv το οποιο ειναι δυσχρηστο , αργο και εχει κακη εικονα.Χρειαζομαι μονο εικονα (δεν υπαρχει ηχος). Τι software θα μου προτεινατε για video capturing/editing? ...και μια αλλη ερωτηση... το αναλογικο σημα μπορω να το κανω ψηφιακο?Αξιζει τον κοπο?Θα βελτιωθει η εικονα εξοδου? Αν ναι τί μου προτεινετε? Ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Κατ' αρχάς δεν υπάρχει τρόπος να γίνει μετάβαση του σήματος από μια μορφή σε άλλη χωρίς να υπάρχουν απώλειες. Οπότε ξέχνα το analog-2-digital. Το capturing που κάνεις εξάλλου κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα, μετατρέπει την αναλογική εικόνα σε ψηφιακή. Από πρόγραμμα, δοκίμασε με το corel video edit ή το pinnacle studio ή το πολύ απλό movavi. Δωρεάν μόνο το windows movie maker ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα