Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ναι ρε συ, εννοείται. Απλά σαν παιδί και γω είπα να παίξω. Τα χαιρετίσματά μου στην φίλη σου. 1
whocares Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εδω δίπλα είναι, σπίτι της είμαι για να μου φτιάξει λίγο το κουτάκι μου (εγώ σερφάρω απο τη κουτάρα της ). Αλλά μου το παίζει δύσκολη . Εχεις την καλησπέρα της λέει
alexis97droso Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 http://www.techpower...0_Direct_Cu_II/ κοιταξτε την σε σχεση με την 7970 παρομοιες Να σημειωσω επισης οτι ενω για την 670 υπαρχει συγκεκριμενο μοντελο και εταιρια για την 7970 στη συγκεκριμενη συγκριση οχι , αλλα οπως και να εχει ειτε η μια ειτε η αλλη ειναι πολυ καλες καρτες
ninos30 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εδω δίπλα είναι, σπίτι της είμαι για να μου φτιάξει λίγο το κουτάκι μου (εγώ σερφάρω απο τη κουτάρα της ). Αλλά μου το παίζει δύσκολη . Εχεις την καλησπέρα της λέει Ποιά είναι η φίλη? Αυτή που φαντάζομαι?
doctorjim Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 whocares@ Είναι η Carmen δίπλα σου? Μπορείς να την ρωτίσεις από που μπορώ να προμηθευτώ sleeved cables για το hx???
whocares Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Από ότι λέει ναι και μάλιστα είπε να γράψω καλησπέρα master και να μη ξεχάσω λέει να βάλω χαμόγελο. Οπότε για να μην έχω θέμα :) :) :) (δεν γράφει καθώς την έβαλα στη κουζινα να κόψει κρεμμύδια και να μας μαγειρέψει αρκετά με το modding ) edit: @doctorjim θα την ρωτήσω μόλις σκουπϊσει τα δάκρυα
Thanos1972 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δηλαδη τωρα εαν της μιλησω στο skype,θα μιλησουμε μαζι whocares?
ninos30 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ρε συ whocares, δώσε πολλά φιλιά και χαιρετίσματα στην Karmen!!!
whocares Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Αν μιλήσεις δεν θα απαντήσω (χωρίς την άδεια της πάντα) όπως δεν έχω απαντήσει και στον μσν της Αλλά ναι προς το παρόν κάθομαι εγώ στο pc της Αγάπης. Αλλά μήπως το ξεφτιλίσαμε; οκ ninos30 όσα θες
doctorjim Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 @whocares σου είπε τίποτα η Καρμεν για το θέμα μου?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εμένα πάντως μου είπε να πάρεις 670 και να αφήσεις τις αρχοντοβλαχιές με την μνήμη. Σιγά μη δώσεις 500 ευρώ να πάρεις ατι κάρτα. Τρελάθηκες ωρέ?
whocares Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ναι σου έστειλα και πμ μπας και διασωθεί το θέμα
ninos30 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εμένα πάντως μου είπε να πάρεις 670 και να αφήσεις τις αρχοντοβλαχιές με την μνήμη. Σιγά μη δώσεις 500 ευρώ να πάρεις ατι κάρτα. Τρελάθηκες ωρέ? :mad: :angry: :mad: @TS όποια από τις δύο γουστάρεις πάρε. Εγώ θα έπαιρνα (μάλλον) την GTX660Ti που θα βγει μετά τον 15Αυγουστο και θα κάνει κανα 300αρι. Από τις 2 την 7970 Επίσης νόμιζα πως δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί μαζόχες σαν την KARMEN που θα κάθονταν να κάνουν αυτό το πράγμα με το PSU. Πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σας για κάτι που στο φινάλε δεν τον βλέπει και κανένας @Whocares, το τελευταίο μην το μαρτυρήσεις
saiz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 @Δεινόσαυρος Επειδή σε έχω συμπαθήσει ελπίζω να κατάλαβες το ποστ μου πιο πάνω και ότι δεν πήγαινε η ελαφρά ειρωνεία στο δικό σου ποστ. Είχες πει ότι έχεις αιτιολογήσει τη θέση σου κάπου αλλού. αν μιλας για το δκο μου ποστ 680 κι απο εμενα αλλα δεν φτανουν τα χρηματα αλλα επειδη την εχεις δει λιγο ati ηρωας οποτε?? το επιχειρημα σου πρεπει να ειναι αυτο το ηρωικο( 384dit) +1g μνημη θα σου κρατησει περισσοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα