avangard31 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Έχω πρόβλημα με τον εξωτερικό μου δίσκο. Ήθελα να κάνω format σε ένα usb και κατα λάθος πάτησα τον εξωτερικό δίσκο. Δεν ξεκίνησε καν να κάνει format, απλά έβγαλε το παράθυρο για διαμόρφωση, πάτησα cancel και μετά μου έβγαλε οτι τα windows δεν μπορούν να κάνουν format σε αυτό το δίσκο. Τώρα όταν πατάω να μπώ μου λέει οτι πρέπει να γίνει format στον δίσκο και μόλις πατάω cancel πετάει το μηνυμα της φωτογραφίας που έχω βάλει. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..
TheELF Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 testdisk , αν ψάξεις εδώ στο φόρουμ θα βρεις και πάρα πολλά θέματα που εξηγούν την λειτουργία του. Αν έχεις πολύ σημαντικά αρχεία πάνω μπορείς και να κάνεις ανάκτηση (σε άλλο μέσο) με κάποιο καλό πρόγραμμα π.χ. active@file recovery .
avangard31 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 testdisk , αν ψάξεις εδώ στο φόρουμ θα βρεις και πάρα πολλά θέματα που εξηγούν την λειτουργία του. Αν έχεις πολύ σημαντικά αρχεία πάνω μπορείς και να κάνεις ανάκτηση (σε άλλο μέσο) με κάποιο καλό πρόγραμμα π.χ. active@file recovery . έχω σημαντικά αρχεία στο δίσκο. βασικά έχω όλα τα αρχεία σε αυτό το δίσκο. κατέβασα το active file recovery. πατάω πάνω στον δίσκο και κάνω superscan? το πρόγραμμα λέει οτι είναι demo. παίζει κανένα ρόλο αυτό?
TheELF Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ναι απλά θα σου δείξει αν βρίσκει αρχεία και το πόσο ανακτήσιμα είναι,μπορείς να αποθηκεύσεις όμως το αποτέλεσμα της έρευνας και να μην χρειαστεί αν ξανά ψάξεις αν πάρεις την πλήρες έκδοση. Αν υπάρχει πρόβλημα οικονομικό δοκίμασε πρώτα με το δωρεάν recuva
avangard31 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ναι απλά θα σου δείξει αν βρίσκει αρχεία και το πόσο ανακτήσιμα είναι,μπορείς να αποθηκεύσεις όμως το αποτέλεσμα της έρευνας και να μην χρειαστεί αν ξανά ψάξεις αν πάρεις την πλήρες έκδοση. Αν υπάρχει πρόβλημα οικονομικό δοκίμασε πρώτα με το δωρεάν recuva Λοιπόν ξεκίνησα με το active recovery. Έχει βγάλει κάποια αρχεία. Όταν όμως πατάω να τα αποθηκεύσω (χωρίς όμως να έχει τελείωσει το scan) μου τα βγάζει όλα σε ένα φάκελο. Χωρίς του φακέλους και τους υποφακέλους που είχα δημιουργήσει. π.χ. Βρίσκει όλες τις φωτογραφίες και τις βάζει σε ένα φάκελο. Έτσι γίνεται το recovery γενικά ή μπορώ να βρώ τρόπο να τα φέρω όλα όπως ήταν στην αρχική του κατάσταση;
TheELF Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Με το testdisk θα ξανά γίνει όπως ήταν ο δίσκος...
avangard31 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 ωραία. το κατέβασα. τι ακριβώς κάνω τώρα? Με το testdisk θα ξανά γίνει όπως ήταν ο δίσκος... ωραία. το κατέβασα. τι ακριβώς κάνω τώρα?
TheELF Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 testdisk , αν ψάξεις εδώ στο φόρουμ θα βρεις και πάρα πολλά θέματα που εξηγούν την λειτουργία του. Αν έχεις πολύ σημαντικά αρχεία πάνω μπορείς και να κάνεις ανάκτηση (σε άλλο μέσο) με κάποιο καλό πρόγραμμα π.χ. active@file recovery .
avangard31 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Καλά ντε, μην βαράς. Απλά είμαι ανχωμένος με την χαζομάρα που έκανα κ επειδή πρόσφατα έκανα φορμάτ κ όλα τα αρχεία μου είναι εκεί μέσα... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ όμως για τον χρόνο σου και τις πολύτιμες πληροφορίες. Κάτι κάνω τώρα με το active. Αλλά από οτι βλέπω θέλει πολύ χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα