Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το βάλαμε αυτό για να βρούμε το μοντέλο της μητρικής. Για την CPU το βάλαμε. Για 3η φορά θα σου πω να δεις ανάμεσα στα PCI της ΜΒ κάτι θα λέει. Έστω την μάρκα αλλά μάλλον και το μοντέλο.

Κοίτα ας πούμε μια Giga. To λέει κάτω από το NB

Αυτή η MSI το έχει πάνω από το 2ο PCIEx

Με το load setup που έκανες έριξες το FSB (to Bus Speed που λέει εδώ) από 155 σε 133. Και επειδή αυτό πολλαπλασιάζεται x4 έχεις το rated-FSB 535. Αυτό πρέπει να πάει 400.

Κάνε ένα bios-reset όπως σου είπα παραπάνω. Και όπως θα κοιτάς την ΜΒ και θα περιμένεις να περάσουν 4-5 λεπτά ψάξε και για κείνο το μαμημένο μοντέλο!!! :X

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

bios reset ekana αλλα den mou evgale να πατησω F1 h F2 apla σου ειπα katevikan λιγο τα GHz....apo 2.8 se 2.4.......

ok pes m vhma-βημα για να kanw reset bios

Δημοσ.

Ξανακάντο ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!

Και μου είπες από 2.8 σε 2.4 έγινε με load bios defaults, όχι με BIOS-reset...

(να ξέρεις αρχίζω να εκνευρίζομαι... μου δείχνεις σαν να βαριέσαι... στο profil σου λες είσαι 17 χρονών και νομίζω/ελπίζω ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε...)

ok pes m vhma-βημα για να kanw reset bios

http://www.insomnia.gr/topic/455214-%ce%ad%cf%87%cf%89-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae/#entry4898502

Δημοσ.

φιλε χρηστο βγαζοντας τιην μπαταρία δεν γινετε τιποτα το δοκημασα............ post-244939-0-27927200-1344616918_thumb.jpg

το άφησες για κανένα τέταρτο ή την ξανά έβαλες αμέσως ???
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Pedia ekana polles fores overcloking alla me ton intel-celeron επεξεργαστη δεν κατεβενη στα 1,6 μονο 2,4 τελικα βρηκα αλλον επεξεργαστη ιντελ-pentium alla einai sta 2.66 GHz με αυτο ανιγη αλλα τι γινετε οταν το κανω overcloking αναva8mizete sta 2.66GHz alla den anigh dixni windows xp kai molis feugh to para9iro auto na m enfanish na patisw to kwdiko na ani3h δεν ανοιγει....οταν τον enevazw sta 2.8ghz anigi kanonika alla exei ena provlima den anagnwrizi hxo,diktio kai psilokolaei.....pi8anon me ton kainourio epe3ergasth na θελει φορματ δεν ξερω τι να κανω ???

Δημοσ.

τα πραγματα ειναι απλα

ανοιγεις το πλαινο

βγαζεις την μπαταρια με τον υπολογιστη κλειστο τον βγαζεις και απο την μπριζα

περνεις τηλ την κοπελασ σου μιλατε κανα τεταρτο ξαναβαζεις την μπαταρια και εισαι ετοιμος

αν δεν μπορεις να το κανεις δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις

• Like 1
Δημοσ.

Νίνε σε βλέπω με χάπια :P

Μα καλά ρε αλάνι τι overclocking & ιστορίες αν δεν έχεις βασικές γνώσεις από υπολογιστές;

Το όλο θέμα από την αρχή έχει παρανοηθεί:

Βρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα βοηθήστε με σας παρακαλώ :cry: ...έχω ένα pc με windows xp το είχα με επεξεργαστή intel-pentium 2.8GHz και 1Gb ram το pc δούλευε μια χαρά μέχρι μια μέρα άνοιξα να το καθαρίσω και χάλασα το επεξεργαστή και άνοιγε το pc και δεν έδειχνε τίποτα επειδή είχα σπάσει κάτι δοντάκια του επεξεργαστή....μετά κάτι μέρες το πήγα σε ένα μάστορα και μου είπε πως είχε καεί ο επεξεργαστή και έπρεπε να βάλω άλλο καινούριο.....αλλά ευτυχώς είχα ένα άλλο pc με καμένη μητρική εκείνο είχε επεξεργαστή intel-Celeron 1.8GHz και βάλαμε αυτό.....αλλά ο μάστορας δεν ρύθμισε να δουλεύει στα 1.8GHz και έτσι έχω ένα pc με intel-Celeron 1.8GHz επεξεργαστή και με μητρική 2.8GHz και να μου ανεβάζει θερμοκρασία στα 60 mexri 72 βαθμούς μέσα έχω ένα ανεμιστήράκι πίσω και τιν ψύκτρα του επεξεργαστή τίποτα άλλο......Τι να κάνω???? πως να το ρυθμίσω 1.8GHz το μόνο που κατάφερα να κάνω ήταν να το κατεβάσω στα 2.4GHz αλλά όταν έγινε έτσι άνοιγε και έδειχνε την εικόνα Windows Xp και κολουσε και δεν έδειχνε και έκανα restart πάλι τα ίδια κάι το ξανά έβαλα στα 2.8GHz....Τι να κάνω φοβάμαι μην καεί από θερμοκρασία πως να το ρυθμίσω ???? :confused:

Ο "μάστορας" δε θα σου ρύθμιζε τίποτα. Αν σου έβαλε συμβατό cpu απλά αυτός θα τρέξει με το stock ρολόι του.

Δεν υπάρχει το "η μητρική δουλεύει στα 2.8". Για να μη μπλέξουμε με όρους αυτό που σε ενδιαφέρει είναι πως αν δε πειράξεις κάτι το επεξεργαστής θα δουλέψει στην ονομαστική του συχνότητα. 1.8 ghz δηλαδή. Αν πειράξεις, χωρίς εμπειρία, τότε είναι που δε θα καταφέρεις να κάνεις τον Η/Υ να δουλέψει σωστά.

Επιπλέον οι θερμοκρασίες αυτές δεν είναι μυστήριες για τις ημέρες εκείνες. Ιδίως αν το pc είναι παραμελημένο.

Βρες μας μοντέλο μητρικής & cpu που φοράει αυτή τη στιγμή με τους τρόπους που σου υποδείξανε παραπάνω & ανέφερε τα εδώ καθαρά γιατί αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω ιδέα τι έχει, τι παραθέτεις & αν ισχύουν. Αν δε κατάλαβες πως, ξαναδιάβασε με προσοχή τα προηγούμενα ποστ. Σου λένε ξεκάθαρα. Μη κουράζεις τα άτομα που προσπαθούν να σε βοηθήσουν.

Τέλος αν δε μπορείς να βρεις τη μητρική, τράβα μια φωτό την ώρα που ανοίγει το pc στην πρώτη οθόνη που γράφει & την έκδοση του bios & ανέβασε τη.

Δημοσ.

re adike agori m h μητρηκη μου douleuei sta 2.8ghz me epe3ergasti intel-celeron 1.6ghz.....alla epidi den 8a ton kratisw yia poli dioti exw kanei ta pada yia na isova8misw tin mhtrhkh na douleuei sta 1.6 kai den ginete.....telika βρήκα na valw allon epe3ergasti intel-pentium 2.66ghz...min ta 3ana lew anafera me ti sigikrimeni ti provlima exw kai psaxnw λυσει καταλαβες

Δημοσ.

Καταρχάς τα greeklish δε μας βοηθάνε.

Και 2ον όπως σου είπα & πριν δεν στέκει αυτό που λες για τη μητρική. Εκεί είναι το λάθος σου. Δεν έχεις άλλο ρολόι στη μητρική & άλλο στον επεξεργαστή. Αν δε μπορείς να το καταλάβεις αυτό δε μπορώ να σε βοηθήσω ούτε & κάποιος άλλος να βρει άκρη.

Δημοσ.

pes m ti akrivws θέλεις

μιλαμε διαφορετικη γλωσσα?

αν θες να βγαλεις ακρη κανε οτι σου δειχνει το παραπανω βιντεο με την μπαταρια ενω εχεις τον υπολογιστη εκτος ρευματος

αν δεν το καταλαβαινεις παρτο σε τεχνικο δεν γινεται επι 2 σελιδες να προσπαθουμε να στο κανουμε ποιο λιανο

βιντεο εχεις ακριβεις οδηγιες εχεις ποιο το προβλημα?

Δημοσ.

[offtopic]

ρε φιλε μαθε λιγο να σεβεται αυτους που θελουν να σε βοηθισουν. σου λενε 10 φορες να τους απαντησεις σε κατι και απαντας επιθετικα. ειμαι μικροτερος σου και ξερω να φερομαι.

[offtopic/]

Ποια ειναι τελικα η μητρικη σου?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...