overpower Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Εχω ενα σκληρο δισκο ο οποιος εχει χαλασει και εχω χασει την αποδειξη. Ο Γερμανος δεν πρεπει να εχει σε αρχειο την πωληση του με s/n, p/n και bar code? Επεισης ποσο καιρο εγγυηση εχουν? Το site της toshiba λεει οτι τελειωνει 17 Απριλιου του 2013 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2012 από overpower
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 χλωμο ο γερμανος να τα εχει κρατησει με s/n.το eshop το κανει ετσι.αλλιως στελνεις τον δισκο στην toshiba στο εξωτερικο και στον αλλαζουν πιο ευκολα.εχω στειλει Toshiba ευρωπη και ολα μια χαρα.εκτος αν η αποδειξη στον γερμανο ηταν ονομαστικη και την βρουν
overpower Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Επειδη το ειχα ξαναπαει το καλοκαιρι για αντικατασταση, υπαρχει πιθανοτητα για να κρατατε τοτε καναν αρχειο? Με το site της toshiba δεν μπορω να βγαλω ακρη. εχω στειλει σε ολα τα e-mail που εχει η ιστοσελιδα κανενα δεν μου απαντησε. Μπορεις να μου πεις σε πιο e-mail απαντανε μπας και βγαλω ακρη? Επεισης ολες οι διευθηνσεις που θα χρειαστω που ειναι?
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Επειδη το ειχα ξαναπαει το καλοκαιρι για αντικατασταση, υπαρχει πιθανοτητα για να κρατατε τοτε καναν αρχειο? Με το site της toshiba δεν μπορω να βγαλω ακρη. εχω στειλει σε ολα τα e-mail που εχει η ιστοσελιδα κανενα δεν μου απαντησε. Μπορεις να μου πεις σε πιο e-mail απαντανε μπας και βγαλω ακρη? Επεισης ολες οι διευθηνσεις που θα χρειαστω που ειναι? Μιλα με γερμανο να δεις τι κρατανε.toshiba ευρωπης κανα Uk στειλε οχι αμερικη.αυτοι θα σου πουν που να στειλεις μετα.
overpower Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 βασικα εχω προσπαθησει να τον ανοιξω και εχει κατι γρατσουνιες δεξια και αριστερα απο εκινο το πραγμα που εχει στο πλαι. Θελω να προσπαθησω να τον ανοιξω να δω σαν εδωτερικος αν γινει τιποτα, γιατι ακομα και Ο Υπολογιστης μου το βλεπει στην διαχειριση.
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 απλα αν εχει χαλασει το κουτι οκ τον βαζεις σαν εσωτερικο.αν ομως φαινεται οτι εχει ανοιχτει ξεχνα την εγγυηση
overpower Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 απλα αν εχει χαλασει το κουτι οκ τον βαζεις σαν εσωτερικο.αν ομως φαινεται οτι εχει ανοιχτει ξεχνα την εγγυηση Αν τν δεις απο κοντα, αυτο που εχει στο πλαι δινει την εντυπωση οτι ειναι ραμενο με το πλαστικο της θηκης, ε εχει κοπει στην προσπαθεια για ανοιγμα. Λοιπον πως ανοιγει αυτος ο σκληρος?
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 το πως ανοιγει μαλλον θα χρειαστεις κανα Utube να το δεις.
overpower Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Αυτο ειναι το προβλημα, δεν βρισκω βιντεο. Βρηκα αυτο αλλα δεν καταλαβα.
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 κοπιδι και κλιπακια εχει που ανοιγουν.δεν εχει κατι δυσκολο
overpower Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Κοπιδι εχω (απο τα απλα) απλα δεν ξερω πως να το ανοιξω. οκ τα καταφερα επιτελους στην διαχειριση αυτο το μνμ βγαζει
overpower Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Και σαν εσωτερικο το ιδιο πραγμα... Απο το νετ δεν ειδα ελπιδοφορες απαντησεις. αμα εχει καποιος αρχεια ισα ισα ισως γινει ανακτηση, αλλα για λειτουργια δεν. Πανε χαμενε 170 ευρω τωρα :/
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 ποιος δισκος απο ολους ειναι με τοσους που εχεις?β.αν φαινονται σημαδια οτι τον ανοιξες ναι παει η εγγυηση δυστυχως.και ακομα και toshiba Να τον στειλεις σαν εσωτερικο δεν νομιζω να τον δεχτουν.u can try βεβαια
overpower Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Toshiba art 3 1 tb. μπορω να τον δωσω καπου να τον φτιαξουν?
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 τι να σου φτιαξουν?αν ο δισκος εχει προβλημα παει στο εργοστασιο.αν εχεις δεδομενα που τα θες πληρωνεις πολλα λεφτα για να στα επαναφερουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα