publisar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Φόρτωσα τα windows 8 RTM σε dual boot με windows 7. Και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν πάω να μπω στα windows 7 μου λέει.. Μου βγάζει μια μπάρα και φορτώνει γράφοντας. (Prepair automatic repair) (Loading...) φορτώνει κανονικά (System recovery option) βγάζει ένα doss windows\system32\dvrload.exe και πετάει error πριν καλά καλά καν ξεκινήσει λέγοντας (The installed program cannot start. Click ok to turn off the computer) Καμια ιδέα κάποιος;; προσπάθησα να μπω σε ασφαλή λειτουργία αλλα δεν τα κατάφερα .. δηλαδή με enter η del δεν μου βγάζει την επιλογή. btw, τα windows 8 είναι καταπληκτικά !!!
TheELF Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Για το ότι πάει συνέχεια στο automatic repair δες εδώ http://www.sevenforums.com/tutorials/139576-startup-repair-infinite-loop-recovery.html μανίιιιιιιιιιιιικι.... Το dvrload δεν είναι κάτι που υπάρχει φυσιολογικά στην εγκατάσταση των 7 οπότε ή είναι κάτι που πέρασες εσύ αλλά μπορεί να είναι και κάποιο κακόβουλο που έκανε την ζημιά,καλό θα ήταν δηλαδή να κάνεις έναν έλεγχο από εκκινήσημο δισκάκι Live-CD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα