dub Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 παιδιά έχω το Hiren's boot cd το οποίο εδώ και χρόνια με έχει σώσει κατ'επανάληψιν. Πως μπορώ να το βάλω σε usb στικάκι ώστε να μπορώ να μπουτάρω σε ένα μικρό λαπτοπ που πήρα που ΔΕΝ εχει cd drive?
dub Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δες εδώ. το προσπαθησα χτες βράδι επι 2-3 ώρες αλλά δεν το πέτυχα. Ισως επειδή ο οδηγός ειναι για 10.3 και πανω, ενώ εγώ εχω το 9.3. Ήθελα το 9.3 γιατί εχει μέσα προγράμματα που πλέον δεν βάζουν και το είχα συνηθίσει. Αλήθεια το καινουργιο απο που το κατεβάζουν? Πατάω εκεί και με πηγαίνει στη πλήρη περιγραφή του αλλά "download" δεν βλέπω πουθενά.
corrupted Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δοκιμασε το rufus... http://rufus.akeo.ie/
dub Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δοκιμασε το rufus... http://rufus.akeo.ie/ θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 το προσπαθησα χτες βράδι επι 2-3 ώρες αλλά δεν το πέτυχα. Ισως επειδή ο οδηγός ειναι για 10.3 και πανω, ενώ εγώ εχω το 9.3. Ήθελα το 9.3 γιατί εχει μέσα προγράμματα που πλέον δεν βάζουν και το είχα συνηθίσει. Αλήθεια το καινουργιο απο που το κατεβάζουν? Πατάω εκεί και με πηγαίνει στη πλήρη περιγραφή του αλλά "download" δεν βλέπω πουθενά. Από εδώ http://www.hirensbootcd.org/download/ Αν και τα νέα κόψανε τα παράνομα προγράμματα οπότε ίσως καλύτερα με το παλιό Αν δεν πιάσει ούτε με το rufus... Για να κάνεις Boot από το usb πρέπει να έχει πρωτεύον και ενεργό διαμέρισμα,αν δεν έκανες ποτέ boot από αυτό τότε δες εδώ πως να το κάνεις http://www.intowindo...-working-guide/ (μέχρι και το βήμα 7)
dub Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δοκιμασε το rufus... http://rufus.akeo.ie/ Μπινγκο!!! Δούλεψε με τη πρώτη. Απλούστατο!! Μπράβο φίλε σε ευχαριστώ πολυ. Το έκανα βέβαια με τη καινούργια έκδοση του hiren's boot cd. Τώρα κάνω σε iSO αυτή την έκδοση που έχω εγώ και θα δούμε αν δουλέψει πάλι. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω το cd που εχω σε iso. Mε ένα που προσπάθησα πήρα μήνυμα λάθους απο το rufus: "This version of Rufus only supports bootable ISOs based on "bootmgr/WinPE" or "Isolinux". This ISO image does not appear either..."
corrupted Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 To 9.3 θες? Εδω ειναι... http://www.hirensbootcd.org/files/Hirens.BootCD.9.3.zip
dub Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 To 9.3 θες? Εδω ειναι... http://www.hirensboo....BootCD.9.3.zip Eμένα στο 15.1 με παει
corrupted Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Περιεργο, εγω το κατεβασα κανονικα. Οριστε, το ανοιξα κι'ολας... Δοκιμασε και απο εδω και αν δεν μπορεσεις, πες μου να το ανεβασω καπου για να το παρεις... http://www.hirensbootcd.org/hbcd-v93/
dub Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Περιεργο, εγω το κατεβασα κανονικα. Οριστε, το ανοιξα κι'ολας... Δοκιμασε και απο εδω και αν δεν μπορεσεις, πες μου να το ανεβασω καπου για να το παρεις... http://www.hirensbootcd.org/hbcd-v93/ ευχαριστώ φίλε. Τώρα το κατέβασα. ΟΜΩΣ οταν αυτό το ΙSO παω να το βάλω στο rufus δεν το "βλέπει".Δεν υποστηρίζει φαίνεται ολους τους τύπους.
corrupted Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μαλλον το hirens 9.3 δεν εχει συμβατο boot loader, γι'αυτο. Αλλα σου βρηκα αυτο με οδηγιες για το... 9.3! http://blog.tech-spo...2007/10/24/372/ Τα links ειναι πεθαμενα, και εκανα αρκετη ωρα να τα... "αναστησω". 2 tools αναφερει, το USB Disk Storage Format Tool που το βρισκεις εδω και το extract-boot-files.zip που το βρηκα στο Internet "ψαχνοντας" και το ανεβασα εδω. Καλη επιτυχια. edit: Eπειδη τωρα το site δεν μου ανοιγει, σε περιπτωση που εχεις ιδιο προβλημα, δες τις οδηγιες απο εδω.
dub Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 f Μαλλον το hirens 9.3 δεν εχει συμβατο boot loader, γι'αυτο. Αλλα σου βρηκα αυτο με οδηγιες για το... 9.3! http://blog.tech-spo...2007/10/24/372/ Τα links ειναι πεθαμενα, και εκανα αρκετη ωρα να τα... "αναστησω". 2 tools αναφερει, το USB Disk Storage Format Tool που το βρισκεις εδω και το extract-boot-files.zip που το βρηκα στο Internet "ψαχνοντας" και το ανεβασα εδω. Καλη επιτυχια. edit: Eπειδη τωρα το site δεν μου ανοιγει, σε περιπτωση που εχεις ιδιο προβλημα, δες τις οδηγιες απο εδω. κατ'αρχήν φίλε μου τι να πω? Είσαι φοβερός!!! Μπράβο σου και σ'ευχαριστώ. Σε μένα πάντως δεν δούλεψε. Κολλάει σε ένα σημείο και αναβοσβήνει ο κέρσορας πάνω-αριστερά. Στο άρθρο αναφέρετ : "Εαν αντιμετωπίσεις πρόβλημα κατα τη διαδικασία εκκίνησης απο το flash USB, δηλαδή δείς απλά ενα κέρσορα να αναβοσβήνει πάνω-αριστερά και να μην προχωράει το boot, κάνε το εξής: Κατέβασε τα αρχεία εκκίνησης του DOS και αποσυμπίεσε τα". Στο "αρχεία εκκίνησης του DOS" εχει σύνδεσμο , τον πατάω και πάω εδώ http://www.hiren.info/?h. Που είναι όμως τα "αρχεια εκκίνησης του DOS"?
corrupted Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Καλημερα. Αυτο πρεπει να ειναι το win98-dos.zip... http://www.mediafire.com/?zvjh4myd3n0 Εχει δυο αρχεια μεσα, το command.com και το io.sys
dub Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 καλημέρα!! Και ναί επιτέλους δούλεψε!!!\ Ευχαριστώ παρα πολυ για την υπομονή σου! Ελπιζω να βοηθηθούν κι άλλα παιδιά. Το επόμενο βήμα ειναι να κάνω ένα usb στικάκι για να κάνω τη 2η εγκατάσταση των windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα