wintaxt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 (Εαν υπαρχει αναλογο τοπικ αλλου συγνωμη!) Αρχισε η CBT του Action ΜΜΟ RaiderZ!Εχει παρει κανεις Inv>
wintaxt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Λοιπον αγαπημενα μου παιδια εχω 4 κλειδακια για την CBT οποιος θελει με πμαρει!
naruto14 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μου ήρθε ένα e-mail για την βετα απο καπου αλλα δεν ξερω απο που ειναι και το διεγραψα :S. Στην ανεπιθυμητη αληλογραφια ηταν!
aether Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 αρκετα ενδιαφερον παιχνιδι με action συστημα μαχης...εχω εναν 22λβλ ζερκερ και εχω καταευχαριστηθει τις μαχες..το μονο που ελπιζω ειναι οι devs να προσθεσουν αρκετο content στο παιχνιδι και να υπαρχει και ενα endgame της προκοπης.μιαs και ειναι f2p και θα υπαρχει item shop(ingame η στο site),λογικα θα πρεπει να υπαρχει αρκετο content για να στηριχτει αυτο το item shop..ειναι σχεδον ομοιο με το TERA με λιγο ισως καλυτερο συστημα μαχης μιας και εδω οι χαρακτηρες εχουν και dodge και block..και μιας και ειμαι φαν του action combat σιγουρα θα το ξεκινησω στο release...ελπιζω και ευχομαι μονο να προσθεσουν αρκετο content επειδη εως τωρα φανταζει πολυ φτωχο
wintaxt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Επειδη ειμαι διακοπες θα προσπαθησω για να στειλω γρηγορα
kotsagal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Σημερα αρχισε η οπεν βετα του raiderz. Κατεβασα λοιπον τον client εκανα το update.. αλλα μου βγαζει ενα ερρορ............... που δεν καταλαβαινω γιατι το βγαζει ( δειτε τις φωτογραφιες) σημειωση( το παιχνιδι το τρεχω ωσ admin) αλλα δεν ξερω τι εννοει..
dolmadakias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδία παιζει κανένας?? Το κατεβαζω γιατι μου θυμησε πολύ το τέρα που με κράτησε πολύ 42 λεβελ.. Είδα που έχει nontarget system οπώς το τέρα και μπορεί να με κρατήσει παραπανω. Όποιος παιζει ας μου πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα