capoelo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Παιδιά please βρείτε μου μια λύση γιατί το χρειάζομαι για την πτυχιακή μου. Tρέχω το αρχείο της εγκατάστασης,αντιγράφει κάποια αρχεία(που χρειάζεται προφανώς για την εγκατάσταση)και σταματάει.Τι να κάνω; Υ.Γ.-Είχα εγκατεστημένα τα windows 7 ultimate και έτρεχε κανονικά.Έκανα format και απο τότε μου βγάζει πρόβλημα.
άδικος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Για αρχή βρες ένα άλλο αντίγραφο του προγράμματος μήπως αυτό είναι κατεστραμμένο. Από οπτικό δίσκο το περνάς;
capoelo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δε νομίζω να είναι κατεστραμμένο,έτρεχε κανονικά μέχρι τώρα. Από dvd.
άδικος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Νομίσματα... Απέκλεισε πρώτα αυτό το ενδεχόμενο & βλέπεις.
nilosgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Και τι; Σταματάει η εγκατάσταση, έτσι χωρίς σφάλμα...;;
capoelo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Νομίσματα... Απέκλεισε πρώτα αυτό το ενδεχόμενο & βλέπεις. Noμίσματα;Eννοείς αν είναι αγορασμένο ή μαιμού; Και τι; Σταματάει η εγκατάσταση, έτσι χωρίς σφάλμα...;; Ω ναι.Καμιά ιδέα;
iniohos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Noμίσματα;Eννοείς αν είναι αγορασμένο ή μαιμού; νομιζω-νομισματα...(πλακα κανει) Εννοει πως με το "νομιζω" δεν αποκλειεις αυτην την περιπτωση, οποτε καλο θα ηταν να το ξαναγραψεις το dvd ή να βρεις αλλο αντιγραφο. Ετσι θα δοκιμασεις το πρωτο και το απλο πραγμα, πριν προχωρησουμε σε ποιο βαθια πειραγματα. 1
capoelo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ναι,αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τη συμβατότητα.Στη σχολή μου τρέχουν R2007b και δεν ξέρω αν γράψω τον κώδικα σε άλλη έκδοση αν θα τρέχει στο 2007.
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Ναι,αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τη συμβατότητα.Στη σχολή μου τρέχουν R2007b και δεν ξέρω αν γράψω τον κώδικα σε άλλη έκδοση αν θα τρέχει στο 2007. R2007b και έχουμε 2012 και πάμε για 2013. Μία χαρά θα παίζει ο κώδικας. Το πολύ πολύ να πετάξει κανένα warning για deprecated function ή "function will be removed in next editions" ή κάτι τέτοιο (δεν θυμάμαι ακριβώς τι βγάζει... έχω να το δω αρκετό καιρό αυτό το warning).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα