Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια σαν καλο παιδι και εγω δουλεψα το καλοκαιρι και εβαλα στην ακρη ενα 300αρη για την αναβαθμιση του υπολογιστη μου

αυτος που εχω τωρα απαρτιζεται απο τα παρακατω

gigabyte ep35 ds3

q6600 @3.2

corsair a50

2x2gb ddr2 @900mhz corsair dhx

corsair builder series 500w

xfx 9800gtx+ @ 1200/765

hdd1 sata 2 seagate 7200.11 250gb

hdd ide seagate 400gb

coolermaster elite 371

οθονη εχω μια 22 lg

παιζω σε 1920Χ1080

ο παραγοντας παιχνιδια δεν με καιει τοσο πολυ τοσο.....αντεχω και με Medium settings χωρις φιλτρα

καμια προταση?

ειμαι απο αθηνα προβλημα δεν εχω απο τα καταστηματα

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ θα έλεγα, δεν βρίσκεις καναν άλλο τρόπο να τα χαρείς αυτά τα 300. Μια χαρά είναι το PC σου. Ίσως ένας SSD με 100 ευρώ και να σου μείνουν τα άλλα 200...

EDIT:

Φτου με πρόλαβες... :P

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα σκεφτει με αυτη την οπτικη

αλλα και παλι ο υπολογιστης δεν ειναι αρκετα παλιος?

για αυτο το σκοπο μαζευα λεφτα

Δημοσ.

βαλε ssd για αρχη..και θα δεις οτι μονο ιδεα σου ειναι οτι θες αλλαγη στο μηχανημα σου ...

αν δεισ οτι θες να ασχοληθεις και με παιχνιδια περισσοτερο μονο καρτα θες κατ'εμε..ο επεξεργαστης δεν τα χει φαει τα ψωμια του ακομα...

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα σκεφτει με αυτη την οπτικη

αλλα και παλι ο υπολογιστης δεν ειναι αρκετα παλιος?

για αυτο το σκοπο μαζευα λεφτα

Ή θα μαζέψεις κι άλλα και θα κάνεις καλή αναβάθμιση ή θα βάλεις μόνο έναν SSD και θα νομίζεις ότι πήρες άλλο PC.

Να δώσεις ας πούμε τον Q6600 να πας σε AMD X4 965? Ναι καλύτερος είναι, αλλά όχι δα τόσο. Από την άλλη ο Q6600 πουλιέται ακόμα καλά ως μεταχειρισμένος. Για 965+μια καλούτσικη ΜΒ+4GB RAM θέλεις ~220-230 ευρώ. Αν βρεις να δώσεις τα δικά σου ικανοποιητικά (λέω εγώ 140-150 στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ) θα το σκεφτόμουν με 100 ευρώ να κάνω την τράμπα.

Αλλιώς όπως λέει κι ο Sobi παραπάνω, MOJITO!!!!

Δημοσ.

Ή θα μαζέψεις κι άλλα και θα κάνεις καλή αναβάθμιση ή θα βάλεις μόνο έναν SSD και θα νομίζεις ότι πήρες άλλο PC.

συμφωνώ και γω απόλυτα με αυτό, και με όσα σου είπαν σχεδόν όλοι.

γιατί τυχαίνει να έχω σχεδόν το ίδιο μηχάνημα με q6600 χρονισμένο στα 3,8(πέτυχα καλό κομμάτι, τυχερός) και δε νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι πιο γρήγορο αφού το λειτουργικό το έχω σε SSD.

Τη διαφορά την κάνει ο ssd, πρόσθεσε ένα ssd μόνο και θα καταλάβεις τι σου λέμε, θα νομίζεις ότι έφτιαξες σούπερ καινούργιο μηχάνημα.

Δημοσ.

ο επεξεργαστης με 1,35 φτανει 3,8 σταθερα με 74 βαθμους στο lincpack αλλα αξιζει να τον κρατησω εκει πανω?

οσο για ssd φανταζομαι κοιταω κατι σε samsung η vertex 4?

Δημοσ.

Εκμεταλλεύσου αυτό που σου έβαλε ο Terry. Ότι και να να αποφασίσεις Samsung 830 128αρης στα 104 ευρώ, είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή!

Δημοσ.

Εκμεταλλεύσου αυτό που σου έβαλε ο Terry. Ότι και να να αποφασίσεις Samsung 830 128αρης στα 104 ευρώ, είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή!

Εγω πηρα τοσο τον 64αρι πριν 3μηνες... :cry: :cry: :mad: :mad:

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους ξερει κανεις συμφωνα με τα παρακατω που εχει μεσα ο υπολογιστης μου το τι με σιμφερει να κανω σε θεμα αναβαθμισεις λογο οτι παιζω παιχνιδια με μετριες ρυθμισεις αλλα με προβληματιζει το αν θα υπαρχξει προβλημα επειδη ο σκληρος δισκος κανει ενα τριξιμο οταν τρεχει κατι στον υπολογιστη αλλα δε παρουσιαζει καπιο ιδιαιτερο προβλημα και η καρτα γραφικων μετα απο 6 μηνες που την πηρα μια κανει ενα θορυβο λιγο το ανεμιστιρακι κυριως με την εκκινηση η ακουγεται φυσιολικα οπως ηταν παλια

windows 7 ultimate 32 bit

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

5 gb ram

seagate 256 gb

intel core 2 duo E4500 2.20 ghz

geforce 210 1gb

AC 300 W

Δημοσ.

23optimus

Καλο θα ειναι να ανοιξεις δικο σου θεμα γιατι θα μπερδευτουμε εδω μεσα

σκεφτομουν μηπως διωξω τα 2Χ2 και παρω 2Χ4gb μνημης μαζι με τον ssd

συμφερει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...