Προς το περιεχόμενο

ConvertXtoDVD 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Έγραψα μια ταινία με το ConvertXtoDVD 4 και κατά περίεργο τρόπο δεν μπήκαν οι υπότιτλοι με αποτέλεσμα η ταινία να γραφτεί χωρίς υπότιτλους.. Μήπως γνωρίζει κανείς πως να βάλω τους υπότιτλους στο dvd που έγραψα την ταινία ή αναγκαστικά πρέπει να την ξαναγράψω εκ νέου?

Δημοσ.

Μιας & απαντήθηκε, για να τρολλάρω & λίγο στο πνεύμα & τη λογική του egw_eimai_re: πέτα το dvd, άλλαξε πρόγραμμα εγγραφής, φορμάτ & νέα εγκατάσταση του λειτουργικού & άλλαξε monitor. Η ταινία μάλλον δεν είναι καλή οπότε μη τη βλέπεις έτσι & αλλιώς... :P

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας & απαντήθηκε, για να τρολλάρω & λίγο στο πνεύμα & τη λογική του egw_eimai_re: πέτα το dvd, άλλαξε πρόγραμμα εγγραφής, φορμάτ & νέα εγκατάσταση του λειτουργικού & άλλαξε monitor. Η ταινία μάλλον δεν είναι καλή οπότε μη τη βλέπεις έτσι & αλλιώς... :P

ΧΑχαχαχααχαχααχα δεν έχεις άδικο... αυτό θα κάνω... σωστά..!

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΠΟΥ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ PC ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΝΑΙ,ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΠΤ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ (ΤΑΙΝΙΑ + ΥΠΟΤ) ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ .srt ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!

SORRY

ΤΟ DVD ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ Ή ΤΟ ΠΕΤΑΣ Ή ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ!!!!!!! :devil: :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Δυο πράγματα να προσέχεις πάντα με το convertxtodvd:

1) Να έχει η ταινία το ίδιο όνομα με τους υπότιτλους.

2) Οι υπότιτλοι να είναι μορφής srt. Αν είναι κάτι άλλο, πχ μορφής sub, απλά άλλαξε τους σε srt με το subtitle workshop.

Δημοσ.

Δυο πράγματα να προσέχεις πάντα με το convertxtodvd:

Οι υπότιτλοι να είναι μορφής srt. Αν είναι κάτι άλλο, πχ μορφής sub, απλά άλλαξε τους σε srt με το subtitle workshop.

Δέχεται και sub χωρίς κανένα πρόβλημα. Το έχω δοκιμάσει χιλιάδες (αλήθεια!...) φορές.

Δημοσ.

Θα ορκιζόμουν πως όποτε πήγα να βάλω sub δεν τους έπαιρνε και τους άλλαζα σε srt :o Μπορεί να θυμάμαι λάθος.

Δημοσ.

Μήπως ήταν sup και όχι sub;

Επίσης υπάρχουν δύο μορφές υπότιτλων με την κατάληξη sub. Η μία είναι μορφή κειμένου με μέγεθος κάτι Kb και αν την ανοίξεις με το σημειωματάριο θα μπορείς να διαβάσεις το κείμενο και η άλλη είναι συμπυκνωμένα αρχεία bmp και είναι σε binary μορφή με μέγεθος λίγα Mb.

Η δεύτερη μορφή πρέπει να συνοδεύεται από ένα μικρό αρχείο με την κατάληξη idx το οποίο είναι υπεύθυνο για τους χρόνους και δηλώνει στο πρόγραμμα αναπαραγωγής σε πια διεύθυνση μέσα στο sub ξεκινάει ο κάθε υπότιτλος. Αν λείπει αυτό το idx, το sub είναι σχεδόν άχρηστο και μόνο του δεν το δέχεται το convertx, ούτε όμως και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα authoring.

Δημοσ.

Tο convetx δέχεται srt, ass, ssa καθώς και υπότιτλους dvd (ζεύγος idx/sub).

Εγώ πάντως δεν κάνω πλάκα! Τους σκέτους «sub» (δεν εννοώ τους idx/sub) μου τους δέχεται.

Δημοσ.

Ανέφερα στο προηγούμενο ποστ για τους "απλούς" sub. Ναι τους δέχεται κανονικά.

Σωστά, το είδα αφού έστειλα το δικό μου!

Δημοσ.

ΑΝ θυμάμαι καλά, απλά δεν τους έπαιρνε αυτόματα όταν έκανα drag 'n drop το βίντεο (όπως έκανε με τους srt), μπορεί αν τους έβαζα χειροκίνητα να τους έπαιρνε. Σας καταναλώνω όμως άδικα χρόνο κι ενέργεια, μιας που δεν είχα κάποιο πρόβλημα, απλά δεν έκατσα να το ψάξω.

Οι υπότιτλοι ήταν πάντως σκέτο .sub (χωρίς το .idx), και πρόσεξα ότι μου τύχαιναν συχνά τέτοιου είδους σε παλιές ταινίες (από το opensubtitles.org).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...