Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το 3g

anastasia6988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειάσας παιδια ! εχω το samsung nexus εχω κανει ολες τις ρυθμισεις που χρειαζεται αλλα δεν ανοιγει το 3g. Εχω το android 4.1.. ... γνωριζεται κατι ;

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

Στο "Ρυθμίσεις > Ασύρματα δίκτυα > Ρυθμίσεις κινητής" έχεις ενεργοποιημένο το "Ενεργοποίηση δεδομένων";

Σε ποιο πάροχο είσαι;

αυτα ειναι πολυ βασικα :-D ναι το εχω και την περιαγωγη , ειμαι στην q εχω παρει και τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και μου εχουν στειλει και τις ρυθμισεις ιντερνετ

δοκίμασε να πάρεις ξανά τις ρυθμίσεις στείλε ένα μήνυμα με την εντολή INTERNET στο 19234 μόλις κανεις εγκατάσταση κλείσε και άνοιξε το κινητό και σιγουρέψου ότι έχεις ενεργοποιήσει την περιαγωγή δεδομένων,είχα για ενα μικρο διάστημα Q και το internet λειτουργούσε μονο όταν επέλεγα περιαγωγή δεδομένων,και κοίτα στις ρυθμίσεις αν έχουν επιλεγει η ρυθμίσεις Q .λογικά θα τα έχεις κάνει,αλλα δοκιμασε ξανά

E τότε πήγαινε σε ένα κατάστημα wind. κοίταξες στις ρυθμίσεις πειές ρυθμίσεις δικτύου είναι επιλεγμένες για πρόσβαση στο internet;γιατί παράδειγμα αν πάρεις κινητό από γερμανό είναι προεγκατεστημένες η ρυθμίσεις τις κοσμοτέ και μήπως είναι αυτές επιλεγμένες, καλο ξεμπέρδεμα πάντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...