gavros10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 ειχα παρει πριν 5? χρονια μια memory stick duo της sony 8gb. ηταν τα πρωτα κομματια που ειχαν ερθει στην Ελλαδα. για να βαζω παιχνιδια στο psp το ηθελα και συμπτωματικα ειχαν βγει τοτε. αν θυμαμαι καλα το πληρωσα 119 ευρω. ακομα και σε αυτη την τιμη συμφερε γιατι δεν πληρωνες 50 ευρω για 1 παιχνιδι του psp. αλλα κοιταχτε διαφορα παντως
washcloud Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Το ξερω. Απλα δεν θελω να συμβει κατι στα 4 χρονια πχ. Είπαμε ότι κανείς δεν μπορεί να στο ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ αυτό. Απλά με "black" της WD, υποτίθεται ότι είναι κατά τί καλύτερη η ποιότητα κατασκευής. Το ΒΕΒΑΙΟ είναι ότι και να σου χαλάσει στα 4 χρόνια, θα πάρεις δωρεάν δίσκο-αντικαταστάτη. Για να εξασφαλίσεις τα ΑΡΧΕΙΑ σου όμως, ο μόνος τρόπος είναι να κρατάς ΣΥΧΝΑ, αντίγραφα.
gavros10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Για να εξασφαλίσεις τα ΑΡΧΕΙΑ σου όμως, ο μόνος τρόπος είναι να κρατάς ΣΥΧΝΑ, αντίγραφα. αμα ειναι ετσι πρεπει ολοι να εχουν καμια 5αρια αλλους δισκους με τα ιδια δεδομενα. δεν γινεται
haris013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 εγω εχω εναν wd της σειρας(δεν νομιζω να ειναι black) 8 χρονια τωρα και εχει 100% health και performance συμφωνα με το hd sentiel.φανταζομαι παιζει ρολο και ποσο τον προσεχεις τον σκληρο οσο αφορα την χρηση του
deesnider Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 αμα ειναι ετσι πρεπει ολοι να εχουν καμια 5αρια αλλους δισκους με τα ιδια δεδομενα. δεν γινεται Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή, σκληρή πραγματικότητα! Σου μιλάει «καμένος» τέσσερις - πέντε φορές τα τελευταία χρόνια, ο οποίος φυσικά είναι μόνο ένας από τους πολλούς... ...όχι βέβαια ότι ακολουθώ τη συγκεκριμένη πρακτική. Αν και θα το 'θελα, δεν το αντέχω οικονομικά. Μόνο για τη μουσική που έχω συγκεντρώσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έχω οργανώσει/ταξινομήσει μετά από άπειρες ώρες ενασχόλησης, κρατάω ένα συνεχώς ενημερωμένο back up. Είναι βλέπεις πάνω από 3 tb, τα οποία ούτε ξαναβρίσκονται, ούτε οργανώνονται πάλι όπως θέλω. Οι μόνοι σκληροί δίσκοι, που δεν «κλάνουν» τόσο εύκολα, είναι αυτοί: αλλά δεν ξέρω τι πρωτόκολλο σύνδεσης με το πισί χρησιμοποιούν...
overpower Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Τωρα οικονομικα ειναι πιο δυσκολα να αγορασεις σκληρους. Ακομα δεν ειναι οι τιμες Π.Π. (προ πλυμμηρας). Ευτηχως εγω προλαβα να παρω ^^
washcloud Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 αμα ειναι ετσι πρεπει ολοι να εχουν καμια 5αρια αλλους δισκους με τα ιδια δεδομενα. δεν γινεται To άμα είναι έτσι και δεν γίνεται, να το ξανασυζητήσουμε όταν μια μέρα θα ψάχνεις λύση για αρχεία που έχασες, σε thread με τίτλο "BOHΘΕΙΑ!!! Δεν διαβαζει τον δισκο και ειναι γεματος σημαντικα αρχεια!" (...ένα ακόμα δηλαδή, από τα πολλά και συχνά με παρόμοιο τίτλο *). Προσπαθούμε κάποιοι ν' ανοίξουμε τα μάτια στον κόσμο που τσιμπάει περιχαρής 2αρηδες και 3ρηδες σε Τερμπάιτ δίσκους, και το μόνο που σκέφτεται είναι το τώρα. Επειδή όμως οι δίσκοι κάθε άλλο παρά αιωνόβια αντικείμενα είναι (μέσος όρος ζωής 2-3 χρόνια), του λέμε να σκεφτεί και για το μετά των αρχείων του. Εάν νομίζεις ότι έχεις κάποια άλλη λύση που μας διαφεύγει, ευχαρίστως να την ξέρουμε και να την επαναλαμβάνουμε κι εμείς. * http://www.insomnia....55#entry4895743 ...πάνω που το 'λεγα...(...ο συγκεκριμένος μάλιστα, μόλις....που πήγε να κάνει "αντίγραφα"...Φαντάσου....)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 αμα ειναι ετσι πρεπει ολοι να εχουν καμια 5αρια αλλους δισκους με τα ιδια δεδομενα. δεν γινεται τα σημαντικά δεδομένα συνήθως δεν είναι πολλά, αν όμως κρατάς ταινίες σειρές και δεν σημαζεύεται τότε ο ευκολότερος τρόπος για backup είναι το screenshot, να ξέρεις τι έχεις για να τα ξανακατεβάσεις 1
viper2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 ερωτηση: καλυτερη εταιρεια για 2ΤΒ και πανω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 βλέπε post #3
gavros10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 χτυπηστε ξυλο τωρα γιατι δεν μας βλεπω καλα
deesnider Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως παιδιά, έχω αποφασίσει να συμβιβαστώ με τη σκληρή πραγματικότητα, θεωρώντας ισχυρή πιθανότητα το να χάσω ανά πάσα στιγμή τα πάντα. Όπως είπα και πριν, για τη μουσική μου κρατώ αντίγραφο «ασφαλείας» και μάλιστα σε εξωτερικούς δίσκους, οι οποίοι συνδέονται στο μηχάνημα μόνο όταν είναι να ενημερώσω τα περιεχόμενα - για παραπάνω από ένα, ούτε «βγαίνω», ούτε είμαι διατεθειμένος να διατηρώ ένα δωμάτιο σκληρούς - αλλά άμα κάτσει η στραβή, έκατσε. Δε θα αυτοκτονήσω κιόλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα