Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 περασα στο κινητο μου ( S II) το γκο ςμς. ολα δουλευουν μια χαρα. το μονο που προβλημα ειναι οτι οταν παω στον καταλογο των επαφων για να διαλεξω σε ποιον θελω να το στειλω δεν μου εμφανιζει τις φωτογραφιες. μου ειναι απαραιτητο γιατι εχω πολλες επαφες με ιδιο ονομα και τους ξεχωριζω απο τις φωτογραφιες. εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να το κανω να εμφανιζει τις φωτογραφιες? δεν θελω μεσω facebook..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Υπάρχει το Handcent SMS που είναι ότι καλύτερο σε SMS App και υποστηρίζει εικόνες επαφών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 θα του ριξω μια ματια γιατι αν και με αυτο το θεματακι με τις εικονες ( το οποιο δεν φτιαχνεται γιατι ετσι ειναι η εφαρμογη) με βολευει αρκετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 παντως το handcent οταν επιλεγεις επαφη για αποστολη μηνυματος αν θυμαμαι καλα οντως δειχνει και εικονα επαφης. στο go sms οντως δεν δειχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα