MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Το ίδιο θα κάναμε όλοι στην θέση του.. όπως όλοι κάναμε μια παραγγελία μήπως και,οπότε αν έχετε κάτι με κάποιον αυτός δεν είναι ο κάθε υπάλληλος - επιτήδειος είναι όποιος δεν μπορεί να στείλει ούτε ένα mail συγνώμης για το λάθος και το κάνει σε όλους προώθηση από τον "Προκόπη" Θα ήθελα κάποτε να δω μια κοινότητα που να απομονώνει αυτόματα κ χωρίς πολλά λόγια κ φανφάρες κάθε τι ξένο σε αυτή την ιδέα,που από αλλού ξεκίνησε και αλλιώς έχει καταλήξει... υ.γ άποψη μου,συγχωρέστε με αν κάπου κάνω λάθος. 1
johnbond Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Το οτι κάποιοι προλαβαίνουν τις προσφορές και μετά πουλάνε ακριβότερα ενοχλεί πολύ κόσμο τελευταία. Κατα τη γνώμη μου φταίει το γεγονός οτι τα κομμάτια είναι πολύ λίγα και δεν προλαβαίνουν να πάρουν.. Αν υπήρχαν πολλά κομμάτια και η προσφορά κράταγε 1-2 μέρες δεν νομίζω να ενοχλείτο κανείς. Και οι ίδιοι που κράζουνε θα αγοράζανε 5-6 κομμάτια για να πουλήσουνε στο ebay,έχοντας κέρδος.
Sotosgl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Ειλικρινα αυτο το "Το ιδιο θα εκαναν στην θεση τους" "Οι ιδιοι που κραζουνε" "Και εσυ το ιδιο θα εκανες" "Ενοχληθηκες γιατι δεν προλαβες να αγορασεις" κατανταει αηδια και εχετε εκτροχιασει το Thread. Το τι θα εκανες εσυ κρατα το για τον εαυτο σου αλλα μην αρχιζεις να βγαζεις σεναρια για το αν και πως και γιατι ηθελε την καρτα ο αλλος. Στην τελικη δεν ειμαστε ολοι μ@λ@κες και ουτε σκοπευουμε να γινουμε αμεσα. 3
duffyduck Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Συμπληρωνοντας τον Sotosgl, και δεν ειμαστε ολοι απατεωνες. 3
gtajunkie Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Με το καλο να την πουλησει το ιδι και να τα φαει σε φαρμακα. Τί δίκαιο και ευγενικό να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς τι στιγμή μάλιστα που δεν είναι το άτομο παρόν να υπερασπίσει τον εαυτό του. δεν ειμαστε ολοι απατεωνες. Μήπως πάει να σου πουλήσει άλλο προιόν αντί για άλλο; Ή μήπως σου λέει ψέμματα για την κατάστασή του; Ακύρωσαν όλες τις παραγγελίες και φυσικά εισέπραξαν το αντίτιμο της αναξιοπιστίας τους κ της ανευθυνότητας τους στις αξιολογήσεις του Skroutz... Το πιο δίκαιο κατά τη γνώμη μου. Επώνυμη καταγγελία και τους λόγους γι'αυτή. Ήδη το Multirama δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές στο Scroutz, πολύ πριν το περιστατικό αυτό.
Sotosgl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Τί δίκαιο και ευγενικό να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς τι στιγμή μάλιστα που δεν είναι το άτομο παρόν να υπερασπίσει τον εαυτό του. Το πιο δίκαιο κατά τη γνώμη μου. Επώνυμη καταγγελία και τους λόγους γι'αυτή. Ήδη το Multirama δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές στο Scroutz, πολύ πριν το περιστατικό αυτό. Μια χαρα εδω ειναι και παρακολουθει και το Thread και οπως ειπα δεν με πειραζει αν γινει 1 φορα αλλα οταν ανοιγεις ολοκληρο μαγαζι στερωντας απο αλλους τις προσφορες sorry κιολας αλλα τα θελει... Καταγγελια εχει πεσει ηδη μιας ουτε στα emails μου ουτε στις τηλεφωνικες κλησεις μου απαντησαν. Στο Skroutz το κακο ειναι οτι θα απαντησουν με μια ωραιοτατη μπουρδα για να φανει οτι ειναι λαδι θα παρουν το 1 αστερι σαν απαντηση και τελος. ΓΓΚ και ΙΝΚΑ ειναι τα καλα Και Νικο ειδα τις αγγελιες σου,σε καμια περιπτωση δεν βαζω ολους τους πωλητες στο ιδιο καζανι για να μην παρεξηγηθω τωρα αν εβλεπα και στις δικες σου ενα κατεβατο απο Club 3d με εγγυηση Multirama και αλλο ενα κατεβατο με TurboX θα πηγαιναμε στα PM
gtajunkie Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Respect φίλε Σώτο, μίλησες ωραία και ειλικρινά. ΓΓΚ και ΙΝΚΑ ειναι τα καλα Έχεις δίκιο. Εκεί πιάνει περισσότερο τόπο η καταγγελία.
john_dr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Ή μήπως σου λέει ψέμματα για την κατάστασή του; Από τα νεύρα του έγραψε στην αγγελία στον άλλον που τον πήγαινε μονότερμα ότι η απόδειξη έγραφε πάνω από 200€ αγορά. Το μόνο για το οποίο θα μπορούσε κάποιος να σχολιάσει αρνητικά. Στο lab την δίνει πακέτο με άλλο hardware οπότε δεν υπάρχει θέμα με την τελική τιμή του πακέτου Αλλά το παρά αναλύουμε όταν ο φταίχτης είναι το μαγαζί. Προσωπικά αυτή τη φορά από την ανοργανωσιά μαγαζιού βγήκα κερδισμένος. Παλιότερα την είχα πατήσει σε ανάλογη περίπτωση. 45€ ο X4 620 από το MGManager, ηλεκτρονική παραγγελία και μεγαλοπρεπέστατο άκυρο διότι δεν είχαν εμπιστοσύνη στις ηλεκτρονικές παραγγελίες και δίνουν προτεραιότητα στις τηλεφωνικές. Η ποιο άκυρη απάντηση/δικαιολογία που άκουσα στην ζωή μου.
duffyduck Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μήπως πάει να σου πουλήσει άλλο προιόν αντί για άλλο; Ή μήπως σου λέει ψέμματα για την κατάστασή του; Ειναι απατεωνας και φοροφυγας και εξηγουμαι: 1. Την καρτα την αγορασε 116 ευρω, μεσα στα οποια πληρωσε και τον αντιστοιχο ΦΠΑ. 2. Τωρα ζητα 104 ευρω παραπανω απο την τιμη που αγορασε την καρτα, αφου την πουλα 220 ευρω. Αυτο ειναι απατεωνια (μαυραγοριτης). 3. Αυτα τα 104 ευρω ειναι μαυρα, για τα οποια δεν πληρωνει καθολου ΦΠΑ. 4. Απλα ο αγοραστης ειναι το κοροϊδο αφου (χωρις να το ξερει) πληρωνει πολυ παραπανω (σχεδον διπλασια τιμη) για ενα προϊον που η αρχικη του τιμη ειναι 116 ευρω.
john_dr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Ειναι απατεωνας και φοροφυγας και εξηγουμαι: 2. Τωρα ζητα 104 ευρω παραπανω απο την τιμη που αγορασε την καρτα, αφου την πουλα 220 ευρω. Αυτο ειναι απατεωνια (μαυραγοριτης). 170 την έδινε. Αν έγραφε τιμή πώλησης 220 δεν θα πουλιόταν με τίποτα και θα υπήρχε θέμα με κάτι άλλο.
john_dr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 νομιζω οτι αρχικα την εδινε 220 ευρω Ίσως να θυμάσαι την δική μου αναφορά ότι η κάρτα είχε δύο αυτοκόλλητα πάνω, ένα που γράφει 220€ και ένα που γράφει 116€.
JohnnyX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 με 180 περνεις μια 560ti ..οποτε πρεπει να πουληθει κατω απο 180
agligoros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 παντως εγω που τον ρωτησα,μου εκανε καλυτερη τιμη απο τα 170.αλλα δεν την πηρα γιατι δεν βολευε.
kοurkouti Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 παντως εγω που τον ρωτησα,μου εκανε καλυτερη τιμη απο τα 170.αλλα δεν την πηρα γιατι δεν βολευε. Στα 116,3 ευρώ, την τιμή που την πήρε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα