Προς το περιεχόμενο

Club 3D GTX 560ti G.E..116e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τζάμπα τρώγεστε.

Αν τα Multirama ενδιαφέρονταν, είναι πολύ εύκολο να περιορίσει τους έξυπνους ....

1) Μόνο μέσω internet και παράδοση στο σπίτι ώστε να έχουν τα στοιχεία σου.

2) Δεν αγοράζουν υπάλληλοι.

3) Ένα προϊόν ανά λογαριασμό και ανά πιστωτική κάρτα.

Αλλά απλά τους ενδιαφέρει να ξεπουλήσουν και να κάνουν γρήγορα τζίρο, όχι να φτιάξουν προφίλ κάνοντας μια κοινωνικά δίκαιη προσφορά.

• Like 3
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τζάμπα τρώγεστε.

Αν τα Multirama ενδιαφέρονταν, είναι πολύ εύκολο να περιορίσει τους έξυπνους ....

1) Μόνο μέσω internet και παράδοση στο σπίτι ώστε να έχουν τα στοιχεία σου.

2) Δεν αγοράζουν υπάλληλοι.

3) Ένα προϊόν ανά λογαριασμό και ανά πιστωτική κάρτα.

Αλλά απλά τους ενδιαφέρει να ξεπουλήσουν και να κάνουν γρήγορα τζίρο, όχι να φτιάξουν προφίλ κάνοντας μια κοινωνικά δίκαιη προσφορά.

θα διαφωνισω ,υπαλληλοι αγοραζουν και μια χαρα ,το ξερω απο γνωστο που δουλευει εκει,,,,

Δημοσ.

Απο την στιγμη που προλαβαν και πουληθηκαν καποιες καρτες,γιατι το εχετε κανει θεμα?

δεν θα σχολιασω το γεγονος οτι μπορει να αγοραστηκαν απο υπαλληλους η απο ατομα που δεν την χρειαζονται και την πουλανε μετα εδω μεσα.....

Σκεφτειτε το αλλιως.ετυχε και εισαι στο μαγαζι εκεινη την ωρα και χαζευεις.και βλεπεις το κουτι με την καρτα και βλεπεις τιμη 120 euros χωρις να εχεις δει πχ απο εδω μεσα την προσφορα.και ας εχεις παει για αλλο προιον.το παιρνεις και το πουλας.ποιος δεν θα το εκανε?

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το οφτοπικ πάει συνεφο και δεν θέλω να κλειδωθεί το θέμα ή να γεμίζει με το μακρύ και το κοντό καθενός σποιλερακια

Κοιτά εγώ ασχολούμαι γιατί την είχα κρατήσει και τηλεφωνικώς και μου την ακύρωσαν.

Τώρα αν περνούσα από το κατάστημα και την έβρισκα εννοείται ότι θα την τσιμπούσα αλλά για την πάρτη μου επειδή την έχω ανάγκη ή και να μην την είχα άμεσα ανάγκη μια αναβάθμιση σε προνομιακή τιμή είναι μια υπέρβαση που δεν θα μετάνιωνα.

ΑΛΛΑ όχι να σηκώσω και όλα τα κομμάτια με την προοπτική ότι θα τις πουλήσω και θα κονομήσω που στην τελική δικαίωμα μου θα ήταν αρκεί να είχαν όλοι όσες ευκαιρίες στην προσφορά..

Από την άλλη βέβαια αν έδινα 100αρια € για κάθε παπόρια που έβρισκα σε ράφια σε τιμή χώμα θα είχα καταστραφεί οικονομικά και το σπίτι μου θα γινόταν αποθήκη με σαβούρα.

Αντιδράσεις υπάρχουν γιατί όπως φαίνεται υπάλληλοι των Multi έχουν ανοίξει μαγαζιά εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές των καταστημάτων τους τα Multi δεν έχουν πάρει μετρά για να αποφύγουν φαινόμενα σαν αυτά όποτε στο τέλος παίρνουν όλοι τα @@ τους και τα Multi έγιναν ο κακός της υπόθεσης ενώ οι υπάλληλοι οι μάγκες και οι έξυπνοι.

Και όταν έκραξα αυτόν που πάει να βγάλει το 100αρι κοίταξα όλο το μαγαζί και ως δια μαγείας είναι γεμάτο με κατά καιρούς προσφορές των Multi ή εκθεσιακά συγκεκριμένου καταστήματος.

Κάποιοι από εμάς βάζουμε το όνομα μας πάνω από όλα και ας κράζουν όσο θέλουν τα Fan boys των αγγελιών του insomnia και ο στρατός τους.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που προλαβαν και πουληθηκαν καποιες καρτες,γιατι το εχετε κανει θεμα?

δεν θα σχολιασω το γεγονος οτι μπορει να αγοραστηκαν απο υπαλληλους η απο ατομα που δεν την χρειαζονται και την πουλανε μετα εδω μεσα.....

Σκεφτειτε το αλλιως.ετυχε και εισαι στο μαγαζι εκεινη την ωρα και χαζευεις.και βλεπεις το κουτι με την καρτα και βλεπεις τιμη 120 euros χωρις να εχεις δει πχ απο εδω μεσα την προσφορα.και ας εχεις παει για αλλο προιον.το παιρνεις και το πουλας.ποιος δεν θα το εκανε?

Μπα μην το λες, με το που είδα την GTX560 να φαίνεται στο site διαθέσιμη στο εδώ τοπικό κατάστημα, έτρεξα και μπήκα πρώτος στο απογευματινό άνοιγμα του καταστήματος και όντως την είχε (μια τελευταία) στο ράφι και ενώ την πήρα και ήμουν με τα λεφτά στο χέρι δεν μου την έδιναν γιατί έπρεπε να την έχω κάνει παραγγελία απο το site... Αφού τους εξήγησα ότι γιατί να βάλω παραγγελία αφού να η κάρτα, να και τα χρήματα, ΦΕΡΕ ΤΗΝ! ο υπάλληλος το αρνήθηκε να μου την δώσει και ας μην ήταν κρατημένη.

Ένοχλημένος προφανώς και εγώ ανέβηκα στον πάνω όροφο να βάλω παραγγελία από τα demo pc τους επί τόπου αλλά την είχαν βγάλει από το site σαν κωδικό τελείως οπότε παραγγελία γιόκ... Το ειρωνικό γελάκι του υπαλλήλου όταν το άκουσε μου ανέβασε την πίεση κατακόρυφα βέβαια γιατί μιλάμε την κάρτα την είχα στα χέρια μου όπως και τα χρήματα.... (Φυσικά για προσωπική χρήση)

Δημοσ.

Μπα μην το λες, με το που είδα την GTX560 να φαίνεται στο site διαθέσιμη στο εδώ τοπικό κατάστημα, έτρεξα και μπήκα πρώτος στο απογευματινό άνοιγμα του καταστήματος και όντως την είχε (μια τελευταία) στο ράφι και ενώ την πήρα και ήμουν με τα λεφτά στο χέρι δεν μου την έδιναν γιατί έπρεπε να την έχω κάνει παραγγελία απο το site... Αφού τους εξήγησα ότι γιατί να βάλω παραγγελία αφού να η κάρτα, να και τα χρήματα, ΦΕΡΕ ΤΗΝ! ο υπάλληλος το αρνήθηκε να μου την δώσει και ας μην ήταν κρατημένη.

Ένοχλημένος προφανώς και εγώ ανέβηκα στον πάνω όροφο να βάλω παραγγελία από τα demo pc τους επί τόπου αλλά την είχαν βγάλει από το site σαν κωδικό τελείως οπότε παραγγελία γιόκ... Το ειρωνικό γελάκι του υπαλλήλου όταν το άκουσε μου ανέβασε την πίεση κατακόρυφα βέβαια γιατί μιλάμε την κάρτα την είχα στα χέρια μου όπως και τα χρήματα.... (Φυσικά για προσωπική χρήση)

Τραγικο συμβαν μπραβο για το κουραγιο που ειχες και φανταζομαι το αντιμετωπισες πολιτισμενα !!!!

• Like 1
Δημοσ.

μια απαντηση που θα μπορουσες να δωσεις για το υφακι το μ.....κα υπαλληλου:

καλο κλεισιμο του μαγαζιου και καλη ανεργια σε σενα

Δημοσ.

Εγώ δεν θα έλεγα κανένα καλό κλείσιμο. Με την κάρτα στα χέρια τηλεφωνάκι στα κεντρικά του multi κραυγές φωνές θα σας καταγγείλω θα σας ρίξω αρνητικές στο skroutz, αναφορά κανονικά το όνομα του υπαλλήλου και τέλος. Αν όχι τηλέφωνο στα κεντρικά, θα ζητούσα τον υπεύθυνο και αν ο υπεύθυνος κάλυπτε τον υπάλληλο "παρακαλώ το ονοματάκι σας να κράξω εσάς στα κεντρικά". Να δούμε εκεί πόσο θα γέλαγε ο υπάλληλος, αν δηλαδή για μια κάρτα θα άξιζε να χάσει την δουλειά του.

Την δικιά μου που μου την είχαν κρατήσει την είχαν κρατήσει στο ταμείο και ευχαριστώ τους υπαλλήλους στο Περιστέρι εδώ που τα λέμε μιας και και στο παρελθόν έχουν φερθεί έντιμα.

Δημοσ.

Η κάρτα πάντως είναι τέρας.Παίζει άνετα στα 920 πυρήνα χωρίς overvoltage...

Στο skyrim δεν πέφτει πουθενά κάτω απο 60fps με όλα στο full.Παίζει κάποιο bug με τα settings,γιατί η 7870 μου τα πάει χειρότερα με τα ίδια settings..

Δημοσ.

Nάτος κι άλλος http://www.avsite.gr...μα&daysprune=-1 από RMA τάχα μου...

Ο συγκεκριμένος είναι reviewer ...

yeap, στο thelab...

Το ερώτημα που θα έθετα εγώ πάντως είναι πως και δεν έβαλε την αγγελία στο thelab.

Σημειωτέον ότι έχει γίνει στο παρελθόν χοντρό θέμα με αγγελίες όπου το προϊόν πωλείται σε τιμή υψηλότερη της εγγύησης και έχουν σταλεί άτομα για μπάνιο για αυτό και μόνο το λόγο.

• Like 2
Δημοσ.

Το ερώτημα που θα έθετα εγώ πάντως είναι πως και δεν έβαλε την αγγελία στο thelab.

Σημειωτέον ότι έχει γίνει στο παρελθόν χοντρό θέμα με αγγελίες όπου το προϊόν πωλείται σε τιμή υψηλότερη της εγγύησης και έχουν σταλεί άτομα για μπάνιο για αυτό και μόνο το λόγο.

Tώρα την έβαλε χα χα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...