Προς το περιεχόμενο

Club 3D GTX 560ti G.E..116e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι πρόλαβα και εγώ μια 560ti επειδή πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και την έκλεισα.

Αλλά ενώ το κουτί λέει 560ti η κάρτα γράφει 560 σκέτο και δε διαφέρει σε τίποτα απο την 560.

Μπορεί να μου πει ο john_dr πως είναι η δική του;

Σε λίγο θα τη βάλω και στο pc για δοκιμή.

560Ti γράφει το κουτί, 560 γράφει η κάρτα από ότι είδα, 560ti αναφέρει το gpu-z και αυτό μετράει, εδώ που τα λέμε.

Καλορίζικη.

Δημοσ.

το εγραψα και αλλου...3 gtx580 ειχε το multi του cosmos που κλεινει...τις πηραν υπαλληλοι...

αλλα επειδη κλεινουν πολλα μαγαζια...επεξαν προσφορες...και μαλλον οι υπαλληλοι ειχαν το φιλετο και το πηραν

Δημοσ.

Εχεις στοιχεια και το λες ή απλα υποθετεις;

Γιατι αν γνωριζεις κατι μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε και εμεις που το κομματι μας εξαφανιστηκε ως δια μαγειας αφου μιλησαμε σε υπαλληλο.

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα ας κοιτάξουν τα emails των εργαζομένων τους τα Multi γιατί μερικοί "μαγαζάτορες" στις αγγελίες έχουν τσακίσει τα προϊόντα του Multi που βγαίνουν κατά καιρούς σε "Προσφορές" είτε εκθεσιακά είτε σαν την 580.

Κάτι σαν να μπορούν να τα πάρουν υπερβολικά γρήγορα.

• Like 1
Δημοσ.

το εγραψα και αλλου...3 gtx580 ειχε το multi του cosmos που κλεινει...τις πηραν υπαλληλοι...

αλλα επειδη κλεινουν πολλα μαγαζια...επεξαν προσφορες...και μαλλον οι υπαλληλοι ειχαν το φιλετο και το πηραν

Φίλε και εγώ αν ήμουν στην θέση τους το ίδιο θα έκανα.Mην τους κατηγορούμε άδικα.Μαγκιά τους.

Πιστεύω αυτό συμβαίνει σε πολλές μεγάλες αλυσίδες Πλαίσιο Multirama Public κτλ και δεν μπορείς να κάνουμε τιποτα για να το αλλάξουμε παρα μόνο γκρίνια σε forum.

Δημοσ.

Πως δεν μπορείς;

Αν ο άλλος το έχει κάνει σύστημα και έχει ανοίξει μαγαζί στα Forums για να βγάζει μαύρο χρήμα ζημιώνοντας το κατάστημα που τον πληρώνει ( Όχι τόσο οικονομικά αλλά ηθικα:Δες πόσοι μαύρισαν τα Multi για ακόμα μια φορά) και στερώντας από τους πελάτες που θα αγόραζαν το προϊόν και μπορεί κάτι άλλο στο μέλλον φυσικά και μπορείς.

Έχει ένα πλεονέκτημα όσο και να το κανεις,αλλο να παίρνεις σβάρνα τα καταστήματα όταν ανοίγουν με ένα tablet στο χέρι και να ψάχνεις προσφορές στο internet και άλλο πριν ανοίξει να έχεις κρατήσει τα καλά κομμάτια.

Αν αυτό θεωρείς μαγκιά πάω πάσο εμείς στο χωριό μου πο*στια το λεμέ.

Γκρίνια ξεγκρινια τα έχουμε ξαναπεί τα online καταστήματα στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον για γέλια αν δεν μπορείς να φτιάξεις μια βάση που να συνδέει την αποθήκη με το site είσαι άξιος της μοίρας σου και αναξιοπιστος στον πελατη.

Τα multi ειναι ενα απο τα λιγα καταστηματα που δεν εχω ριξει ακυρο ακομα γιατι καποιες φορες με αντιμετωπισαν σαν ανθρωπο για να δουμε αυτη την φορα....

Να`ναι καλα το Amazon

• Like 4
Δημοσ.

Φίλε μου φαίνεται ζείς σε καμιά γιάλα και όχι στην Ελλάδα.

Βλέπεις να γίνεται τίποτα ηθικό σε αυτή την χώρα.

Δεν ζούμε σε καμιά χώρα που όλα γίνονται προβλεπόμενα.

Εμένα στο χωριό μου αυτόν θα τον έλεγαν μ.....α αν μπορούσε να πάρει ακόμα και 50 κάρτες και να μην το κάνει επειδή θα σκεφτόταν την ηθική.

• Like 1
Δημοσ.

Κλεφτακος και λαμογιο δηλαδη.

Ανοιξε και το ταμειο και παρε και τιποτα ψιλα τοτε με αυτη την λογικη,τον μισθο σου να παιρνεις και δε παει να κλεισει το κωλομαγαζο ε;

Ασε την παπαρολογια για τις ηθικες και τους χαρακτηρισμους για το που ζω και σκεψου τι θα ελεγαν για τον ιδιο τυπα οι χωριανοι σου που θα επρεπε να πληρωσουν 100€ καπελο επειδη ενας ειναι μαγκας.

• Like 3
Δημοσ.

Και συ το ίδιο θα έκανες αν μπορούσες φίλε και μην τον κατηγορέις τον μάγκα.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Δεν έκανε κανεις κάτι παράνομο. Αυτό λέγεται εμπόριο.

Δημοσ.

@frou-frou , διαφωνώ- όταν δεν αποδίδεις Φ.Π.Α δεν λέγεται εμπόριο λέγεται ληστεία και είναι ποινικό αδίκημα και όχι μαγκιά.

• Like 2
Δημοσ.

Συνεχιζεις το Trolling και τους προσωπικους χαρακτηρισμους απο οτι βλεπω.

Μηπως σε βολευει να εκτροχιαστει το θεμα;

Τεσπα υπαρχει νομοθεσια για αγορες απο ιδιωτη σε περιπτωση που πουλησεις ενα πραγμα ακριβοτερα απο οσο το αγορασες και διωκεται.

• Like 2
Δημοσ.

Κλεφτακος και λαμογιο δηλαδη.

Ανοιξε και το ταμειο και παρε και τιποτα ψιλα τοτε με αυτη την λογικη,τον μισθο σου να παιρνεις και δε παει να κλεισει το κωλομαγαζο ε;

Ασε την παπαρολογια για τις ηθικες και τους χαρακτηρισμους για το που ζω και σκεψου τι θα ελεγαν για τον ιδιο τυπα οι χωριανοι σου που θα επρεπε να πληρωσουν 100€ καπελο επειδη ενας ειναι μαγκας.

σωστος ο τσακαλος!

με αυτη τη νοοτροποια φτασαμε εδω που φτασαμε και μυαλο δε βαζουμε.

συμφωνω απολυτα.

πουστια ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις στοιχεια και το λες ή απλα υποθετεις;

Γιατι αν γνωριζεις κατι μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε και εμεις που το κομματι μας εξαφανιστηκε ως δια μαγειας αφου μιλησαμε σε υπαλληλο.

εχω απο υπαλληλο των multi σε αλλο μαγαζι..που ηθελε και δε πηρε !!

Συμφωνώ απολύτος,εάν έχεις στοιχεία δώστα!

ε να μη βαλουμε και τον υπαλληλο σε θεση...απολυσης !!

Φίλε και εγώ αν ήμουν στην θέση τους το ίδιο θα έκανα.Mην τους κατηγορούμε άδικα.Μαγκιά τους.

Πιστεύω αυτό συμβαίνει σε πολλές μεγάλες αλυσίδες Πλαίσιο Multirama Public κτλ και δεν μπορείς να κάνουμε τιποτα για να το αλλάξουμε παρα μόνο γκρίνια σε forum.

πραγματι αυτη η πολιτικη ειναι γνωστη απο το πλαισιο..σιγουρα !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...