Προς το περιεχόμενο

Club 3D GTX 560ti G.E..116e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις την έβαλα στο κουτί. Το gpu-z δεν είναι το φρεσκότερο ούτε έβαλα τους νεώτερους drivers αλλά πιστεύω να απαντάει σε κάποια ερωτήματα για την 560ΤΙ το παρακάτω. Αν δείτε κάτι στραβό πείτε το!

Ωραίος , με γεια ;) καλοδούλευτη

Η ερώτηση έγινε γιατί μοιάζει η εικόνα που είχε στο site με την gtx560 G.E από το vs

• Like 1
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακύρωσαν όλες τις παραγγελίες και φυσικά εισέπραξαν το αντίτιμο της αναξιοπιστίας τους κ της ανευθυνότητας τους στις αξιολογήσεις του Skroutz...

• Like 2
Δημοσ.

Βαρέθηκα να περιμένω την ακύρωση της παραγγελίας

Να γελάσουμε λίγο?

Το προϊόν που έχετε επιλέξει με κωδικό: 0634722- VGA CLUB3D GTX560TI 1GB GREEN EDITION, έχει εξαντληθεί από το δίκτυο των καταστημάτων μας και κατόπιν της τελευταίας μας επικοινωνίας με τον προμηθευτή, δεν θα παραληφθεί ξανά. Δεδομένου αυτού, θα προχωρήσουμε εμείς για εσάς σε αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας σας.

Το μεσημέρι τους είχα στείλει μήνυμα να ακυρώσουν την ηλεκτρονική παραγγελία από την στιγμή που είχα παραλάβει την κάρτα.

Ακύρωση μου ήρθε και για την 570. Την 580 δεν την είχα κοιτάξει καν. Όλη η Ελλάδα αυτή θα παράγγελνε πρώτα.

ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ???

Δημοσ.

Αν και δεν το λες τηλεφωνικη παραγγελια.

Πηρα τηλεφωνο στις 3 στο καταστημα Ηρακλειου λεω τους κωδικους μου λενε οτι εχουν ετοιμοπαραδοτη (Οχι κρατημενη!) την 560 και οτι δεν εχουν την 580.

Του λεω οτι εχω κανει ηλεκτρονικα την παραγγελια και οτι θα παω να την παραλαβω.

Δευτερο email μετα απο αυτο της 580 μου ακυρωνει την παραγγελια για την 560 με το ιδιο copy paste.....

Περιμενω επικοινωνια απο τα Multi και κλασσικα skroutz ΓΓΚ ΙΝΚΑ forums skroutz actions will follow.

Δημοσ.

Eγώ πάντος προτείνω να τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα...

Και εξηγούμαι:

Παραγγελία μια ακριβή τηλεόραση μαζί με ένα ακριβό λάπτοπ που να είναι διαθέσιμα, και παραλαβή-πληρωμή από το κατάστημα, το οποίο θα είναι σε μιά ακριτική περιοχή Έβρο-Θράκη-Νησιά...

Και ως απάντηση μετά από 48 ώρες που ακυρώνεται αυτόματα η παραγγελία επαναπροώθηση των ακυρωτικών μαιλ που όλοι φάγαμε.

:devil: :devil: :devil: :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε σε μένα έχει έρθει κάτι στο κινητό.

Αλλά δεν τρέφω πλέον ελπίδες.

Δημοσ.
Πηρα τηλεφωνο στις 3 στο καταστημα Ηρακλειου λεω τους κωδικους μου λενε οτι εχουν ετοιμοπαραδοτη (Οχι κρατημενη!) την 560 και οτι δεν εχουν την 580.

Αν τους έλεγες να στην κρατήσουν και πήγαινες από εκεί, πιθανόν θα την είχες στα χέρια σου τώρα. Εγώ είδα ότι οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα πήγαιναν άκλαυτες για αυτό πήρα τηλέφωνο και ήμουν και απίστευτα τυχερός διότι ο βλαξ δεν πήρα πρωί πρωί, αλλά κατά τις 11+.

Eγώ πάντος προτείνω να τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα...

Και εξηγούμαι:

Παραγγελία μια ακριβή τηλεόραση μαζί με ένα ακριβό λάπτοπ που να είναι διαθέσιμα, και παραλαβή-πληρωμή από το κατάστημα, το οποίο θα είναι σε μιά ακριτική περιοχή Έβρο-Θράκη-Νησιά...

Και ως απάντηση μετά από 48 ώρες που ακυρώνεται αυτόματα η παραγγελία επαναπροώθηση των ακυρωτικών μαιλ που όλοι φάγαμε.

:devil: :devil: :devil: :devil:

Άμα κάνεις επαναπροώθηση των mail θα είναι προφανές ότι είχες σκοπό να πλήξεις με αυτόν τον τρόπο το κατάστημα και μπορεί να βρεθείς προ αρνητικών εκπλήξεων.

Μια αρνητική στο skroutz είναι το ποιο σωστό, έστω ως Minimum, ώστε τουλάχιστον τα μαγαζιά να βελτιώσουν το online τους σύστημα. Δεν μπορεί προσφορά να παραμένει online ενώ είναι εξαντλημένη.

Δημοσ.

Με το καλο να την πουλησει το ιδι και να τα φαει σε φαρμακα.

Οσο για αυτο που λεγαμε πριν δυστυχως δεν μπορω να τρεχω ωρες καταστηματων λογω εργασιας.Γιαυτο και πηρα τηλ μαζι με την παραγγελια άλλα στα @@ τους οπως παντα.

Αυριο ειναι τα ωραια που πριμενω απαντηση στα emails μου

Δημοσ.

Καλα οσοι μιλησατε τηλεφωνικα και (προφανως) θα ξαναμιλησετε για τις ακυρωσεις, παρακαλω καταγραψτε καποια εξ οσως θα λεχθουν γιατι εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα σας πουν αυτοι που σας επιβεβαιωναν δια τηλεφωνου το στοκ και τις τιμες και τωρα θα πρεπει να σας ριξουν ακυρο!

• Moderators
Δημοσ.

Ενταξει, πως να εξαντληθει μια που ειναι σε νορμαλ τιμη, νομιζω οτι ειναι ευκολο να φανταστουμε οτι ενα προιον που ειναι στη μιση τιμη η και στο 1/3 της κανονικης θα εξαντληθει ταχυτατα, ειδικα αφου μιλαμε για ξεστοκαρισμα, αρα τα κομματια ειναι λιγα. Ποσο μαλιστα που βγηκε και σε δημοσια φορουμς, ηταν θεμα ωρων, οπως ειπε και ο ολοσωστος john ειναι τυχερος που προλαβε αφου το "θυμηθηκε" στις 11 και οχι στις 9 παρα 1.

Τα δυο προβληματα αυτων των μαγαζιων (και θα βαλω και το Πλαισιο μεσα γιατι ετσι ειναι και εκει απο εμπειρια τα πραγματα) ειναι Α) οτι το online συστημα ειναι για τα μπαζα και γραμμενο στα.. παπουτσια τους και Β) οτι μπορει τα ελαχιστα κομματια (1-2 ανα καταστημα) να τα παρουν οι ιδιοι οι υπαλληλοι (αν ενδιαφερονται) μολις παρουν χαμπαρι απο καποιον πελατη την απιστευτη τιμη. Ευτυχως που υπαρχουν και οι φωτεινες εξαιρεσεις καποιων υπαλληλων που ειναι επαγγελματιες και φιλοι οπως ο john πηρε την καρτουλα (μεγεια ρε φιλε!!)

Τα ειδαμε και τα δυο αυτα πολλες φορες πχ οσοι ειχαμε εμπειρια και απο τα παιχνιδια με 2 ευρω του Γερμανου και απο τις "ανεξ. πτωσεις τιμων" των μουλτι-Εδεσσας... :P πριν κατι μηνες.

• Like 1
Δημοσ.

και η 570 point of view ηταν σε προσφορα (120 euro) και την ακυρωσαν σε φιλο, οπως αναφερει παραπανω. Για αυτο το λεω.

Δημοσ.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι πρόλαβα και εγώ μια 560ti επειδή πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και την έκλεισα.

Αλλά ενώ το κουτί λέει 560ti η κάρτα γράφει 560 σκέτο και δε διαφέρει σε τίποτα απο την 560.

Μπορεί να μου πει ο john_dr πως είναι η δική του;

Σε λίγο θα τη βάλω και στο pc για δοκιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...