Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Είναι η Τi ή η απλή 560 ; επιβεβαίωση μπας και άλλα γράφουν στο site κι άλλα δίνουν?
Rush13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Όντως το αφαίρεσαν απο το site...Αλλα η παραγγελία γράφει κανονικά 9/8/2012 VGA POINT OF VIEW GTX580 1,5GB (1) Καταχωρήθηκε €120 οπότε μάλλον περιμένουμε ακύρωση της παραγγελίας
john_dr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μόλις την έβαλα στο κουτί. Το gpu-z δεν είναι το φρεσκότερο ούτε έβαλα τους νεώτερους drivers αλλά πιστεύω να απαντάει σε κάποια ερωτήματα για την 560ΤΙ το παρακάτω. Αν δείτε κάτι στραβό πείτε το!
Chrisl7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σας, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία Multirama για τις αγορές σας . Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την παραγγελία που πραγματοποιήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το προϊόν που έχετε επιλέξει με κωδικό: 0552051- VGA POINT OF VIEW GTX580 1,5GB, έχει εξαντληθεί από το δίκτυο των καταστημάτων μας και κατόπιν της τελευταίας μας επικοινωνίας με τον προμηθευτή, δεν θα παραληφθεί ξανά. Δεδομένου αυτού, θα προχωρήσουμε εμείς για εσάς σε αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας σας. Σας ζητάμε συγγνώμη που δεν καταφέραμε να σας εξυπηρετήσουμε. Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, Multirama Customer Service Department 23ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας| Άγιος Στέφανος 145 65, Αττική Tel.| 801 11 15 000 Fax | 210 81 81 180 E-mail | [email protected] Website | www.multirama.gr Sent from my iPhone using Insomnia
Manos5686 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εγώ πήρα τηλέφωνο πριν καμιά δυό ώρες και μου είπαν που δεν υπάρχει
Rush13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 μόλις κοίταξα το email μου και μου έστειλαν ακριβώς το ίδιο και σε μένα :cry: :cry: είχα μια κρυφή ελπίδα για το θαυμα
paularas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 same here... μάλλον κάποιον έδιωξαν και είπε να τους τα κάνει ανάστα
Sotosgl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Από: KONSTANTOPOULOU,CHRISTINA ([email protected]) Εστάλη: Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012 4:04:25 μμ Προς: 'paularas@******.com' (paularas@********.com) Hmmmmmmmmm ρε παυλαρα κοιτα και το δικο σου γιατι αν κανανε μπαχαλο με τα email μας και εχουν παει σε αλλους χρηστες να εμπλουτησω την καταγγελια μου.
Rush13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ναι ρε τώρα το είδα και σε μένα προς [email protected] λέει... χαχαχαχαα...ρε το Χριστινάκι!!
krokos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 paulara και σε εμενα..ουτε email δεν ξέρουν να στελουν!
paularas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 όχι τα δικά σας δεν είναι αλλά feel free to rape them κάτι ξέρω και δεν παραγγέλνω με το mail της εταιρείας μου ούτε το προσωπικό μου... πάντως σωστή η κοπέλα... την άλλη φορά ας μας κάνει και forward τίποτα συνταγές μαγειρικής ή τις prive στιγμές με τον έτσι τις....
vasman15 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 εμενα μου εστειλε 'paganisk@..... σε μια ακυρωση ..... αρε χριστινα με τα ωραια σου .....τελικα αυτα τα multirama θελουν φουρκα που λενε και στο χωριο μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα