Προς το περιεχόμενο

Club 3D GTX 560ti G.E..116e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι η Τi ή η απλή 560 ;

επιβεβαίωση μπας και άλλα γράφουν στο site κι άλλα δίνουν?

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όντως το αφαίρεσαν απο το site...Αλλα η παραγγελία γράφει κανονικά 9/8/2012

• VGA POINT OF VIEW GTX580 1,5GB (1)

Καταχωρήθηκε €120

οπότε μάλλον περιμένουμε ακύρωση της παραγγελίας

Δημοσ.

Μόλις την έβαλα στο κουτί. Το gpu-z δεν είναι το φρεσκότερο ούτε έβαλα τους νεώτερους drivers αλλά πιστεύω να απαντάει σε κάποια ερωτήματα για την 560ΤΙ το παρακάτω. Αν δείτε κάτι στραβό πείτε το!

post-49534-0-14531200-1344523614_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία Multirama για τις αγορές σας .

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την παραγγελία που πραγματοποιήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Το προϊόν που έχετε επιλέξει με κωδικό: 0552051- VGA POINT OF VIEW GTX580 1,5GB, έχει εξαντληθεί από το δίκτυο των καταστημάτων μας και κατόπιν της τελευταίας μας επικοινωνίας με τον προμηθευτή, δεν θα παραληφθεί ξανά. Δεδομένου αυτού, θα προχωρήσουμε εμείς για εσάς σε αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας σας.

Σας ζητάμε συγγνώμη που δεν καταφέραμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση,

Multirama Customer Service Department

23ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας| Άγιος Στέφανος 145 65, Αττική

Tel.| 801 11 15 000 Fax | 210 81 81 180

E-mail | [email protected] Website | www.multirama.gr

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

μόλις κοίταξα το email μου και μου έστειλαν ακριβώς το ίδιο και σε μένα :cry: :cry: :cry: :cry:

είχα μια κρυφή ελπίδα για το θαυμα :confused:

Δημοσ.

Από: KONSTANTOPOULOU,CHRISTINA ([email protected]) Εστάλη: Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012 4:04:25 μμ Προς: 'paularas@******.com' (paularas@********.com)

Hmmmmmmmmm ρε παυλαρα κοιτα και το δικο σου γιατι αν κανανε μπαχαλο με τα email μας και εχουν παει σε αλλους χρηστες να εμπλουτησω την καταγγελια μου.

Δημοσ.

όχι τα δικά σας δεν είναι αλλά feel free to rape them ;) κάτι ξέρω και δεν παραγγέλνω με το mail της εταιρείας μου ούτε το προσωπικό μου... πάντως σωστή η κοπέλα... την άλλη φορά ας μας κάνει και forward τίποτα συνταγές μαγειρικής ή τις prive στιγμές με τον έτσι τις....

Δημοσ.

εμενα μου εστειλε 'paganisk@..... σε μια ακυρωση ..... :-D αρε χριστινα με τα ωραια σου .....τελικα αυτα τα multirama θελουν φουρκα που λενε και στο χωριο μου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...