Προς το περιεχόμενο

Club 3D GTX 560ti G.E..116e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Μultirama δεν δεσμεύεται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας στην περίπτωση που λόγω μηχανογραφικού ή τυπογραφικού λάθους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναφέρονται λανθασμένες τιμές από τις τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου.

Aυτό γράφει στο email που μου στειλαν...Οπότε ειναι καλυμένοι και δεν το βλέπω να λένε συγνώμες κτλπ...

Απλά μην κοιμηθεί κανας θεός και γίνει η παραγγελία θα βγω στο μπαλκόνι με καπνογόνα και γώ σαν τον φίλο!

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

στο hwbox από χθες ανέφεραν ότι ήταν σε περιορισμένη ποσότητα και λογικά εξαντλήθηκε (η 580), αμφιβάλω αν πρόλαβε κανείς σήμερα :-(

Η 60αρα με περιμενει αλλα ειναι μεγαλος ο πειρασμος για την 80αρα γαμωτο :)

Btw αν δειτε την καρτελα μου απο τα Multi εχω 80 ακυρωμενες παραγγελιες απο αυτους και κατι σε αναμονη για 100χρονια.

Λετε να με λυπηθουν; :P

Δημοσ.

και εγω που προσπαθησα να παραγγειλω με πιστωτικη δε με αφησε. Τελικα την παραγγειλα με αντικαταβολη. για να δουμε....

Δημοσ.

Μόλις πήρα τηλέφωνο και παρέγγειλα την 580.Τουσ ρώτησα για τιμή και μου έιπαν ότι είναι η σωστή.Τώρα το μόνο π φοβάμαι είναι η διαθεσιμότητα του προιόντος...Αλλά μακάρι να την πάρω!!!

Δημοσ.

Σου είπε οτι ειναι η σωστή ? καλα οι τύποι δεν παίζοντε , πως γινετε ένας άνθρωπος που δουλευει σε μαγαζί με προιοντα τεχνολογίας να μην ξέρει που πάν τα 4 . Να μην πάρει τηλέφωνο έστω στα κεντρικά να ενημερώσει για την τιμή που είναι 200+++ κάτω απο τον ανταγωνισμό!

Δημοσ.

ναι πήρα και ρώτησα για τιν τιμή και μου είπε ότι είναι προσφορά.για τα τεμάχια δεν ξέρω ακόμα.πάρτε παίδες με αντικαταβόλη τίποτα δεν είναι δεσμευτικό απόσο ξέρω.οπότε χαμένοι δεν θα βγείτε!

Δημοσ.

Βαρέθηκα να περιμένω την ακύρωση της παραγγελίας, οπότε χτύπησα ένα τηλεφωνάκι στο Περιστέρι, έκλεισα την 560Ti την οποία και πήγα και πήρα πριν λίγο.

Σφραγισμένη στην ζελατίνα της και με αναγραφόμενη τιμή τα 220€.

Υ.Γ. Τι @@ οι οδηγοί των τρόλεϊ ρε μαμώτο. Το κατάπιε ένα δρομολόγιο ένας οδηγός. Δεν πάει να ψήνεται ο κόσμος στις στάσεις.

Υ.Γ.2 Είχα κάνει ηλεκτρονικά παραγγελία από εχτές.

Δημοσ.

Βαρέθηκα να περιμένω την ακύρωση της παραγγελίας, οπότε χτύπησα ένα τηλεφωνάκι στο Περιστέρι, έκλεισα την 560Ti την οποία και πήγα και πήρα πριν λίγο.

Σφραγισμένη στην ζελατίνα της και με αναγραφόμενη τιμή τα 220€.

Υ.Γ. Τι @@ οι οδηγοί των τρόλεϊ ρε μαμώτο. Το κατάπιε ένα δρομολόγιο ένας οδηγός. Δεν πάει να ψήνεται ο κόσμος στις στάσεις.

Υ.Γ.2 Είχα κάνει ηλεκτρονικά παραγγελία από εχτές.

Είδα που το έγραψες και στο hwbox. Tελικά λες να είναι μούφα το σκηνικό?

Δημοσ.

Είδα που το έγραψες και στο hwbox. Tελικά λες να είναι μούφα το σκηνικό?

Για ποιο λόγο να σκεφτώ ότι είναι μούφα? Αφού έχω την κάρτα μπροστά μου.

Παιδιά εγώ την έβλεπα διαθέσιμη την 560 στο Περιστέρι, πήρα τηλέφωνο, την έκλεισα στο όνομά μου, πήγα την πήρα επέστρεψα και τώρα στο περιστέρι φαίνεται ΜΗ διαθέσιμη. Ανοίξτε την σελίδα των multi στην κάρτα δείτε που είναι διαθέσιμη ακόμα και σκάστε τηλέφωνο πριν 5' διότι κάποιος άλλος ήδη το έχει κάνει.

Υ.Γ. Και έχει δύο αυτοκόλλητα πάνω (δεν το είδα εξ αρχής). Ένα με τιμή 220€ και ένα με την μειωμένη 116€. Άρα κανονικό ξεστοκάρισμα. Κάποιοι θα βγείτε με τα καπνογόνα στο μπαλκόνι :P και εγώ θα αναρωτιέμαι γιατί δεν έκλεισα τηλεφωνικά την 580!!!! :D

Δημοσ.

Τι να πω? Εγώ που είχα πάρει νωρίτερα στις Πάτρας (και εκεί διαθέσιμο), μου είπαν πως δεν υπάρχει. Μπορεί να την είχε κλείσει κάποιος και να μην είχε πάει να την πάρει ακόμα. Πάντως σχεδόν όλοι για 570/580 περιμένουμε.

Δημοσ.

τρολολολολολολ !!! άντε μεγιές φίλε...Την 580 πάντως την λέει διαθέσιμη μονο κατόπιν παραγγελίας οποτε δέν μπορείς να την πάρεις απο κατάστημα...Και άμα την πάραλάβει κάποιος 120 ευρω ας πάει μετά να παιξει κανα τζόκερ (με καπνογόνα στο χέρι)

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πω? Εγώ που είχα πάρει νωρίτερα στις Πάτρας (και εκεί διαθέσιμο), μου είπαν πως δεν υπάρχει. Μπορεί να την είχε κλείσει κάποιος και να μην είχε πάει να την πάρει ακόμα. Πάντως σχεδόν όλοι για 570/580 περιμένουμε.

Στο Περιστέρι μου είπαν ότι θα την κρατάγανε μέχρι το βράδυ. Οπότε αυτός που την έχει παραγγείλει και κλείσει απλά δεν έχει πάει ακόμα να την πάρει. Αν θέλεις κάνεις μια προσπάθεια ακόμα, παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς να σε έχουν υπόψην στην περίπτωση που ο άλλος ακυρώσει ή δεν πάει καθόλου να την πάρει για τον Χ,Υ λόγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...