Rush13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εντομεταξύ έχουν την 550ti πιο ακριβή απο την 580 !!! κατάσταση παραγγελίας τι σου γράφει?
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Θα κάνω 3πλε SLI κ ας μην το υποστηρίζει η μητρική μου.. "καταχωρήθηκε"
trek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως, τηλεφωνικα την παράγγειλα την 560ti. Θα με ενημερώσουν σύντομα και για την ημ/νια παραλαβής Αν έρθει...ήρθε! Έτσι κι αλλιώς, απο μια φορα που λίγο έλειψε να πιαστώ στις μπουνιές με έναν υπάλληλό τους, είναι σε black list
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Παραγγέλνω την 580! (κατ'οπιν ωρίμου σκέψεως) καλά κάνεις..
giorginho Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Η παραγγελία σας δεν καταχωρήθηκε καθώς δεν έγινε αποδεκτή η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. (WTF??? -- η καρτα μου δεν εχει κανενα προβλημα -- καλα ετσι κι αλλιως δε νομιζω να στειλουν τιποτα σε κανεναν, παλι μηδενικα αποθεματα θα ανακαλυψουν)
Rush13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Πάρε κόσμε πάρε , τα Multirama τρελάθηκαν!!! Ο άλλος σου έκανε κανονικά την παραγγελία απο το τηλέφωνο βλέποντας τέτοια τιμή? καλα οι τύπο δέν παίζονται 1
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μην ξανακούσω διένεξη AMD vs nVidia ποτέ στην ζωή μου.. ... όλοι GTX τώρα ! χαχαχα
Rush13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ο Τσάμπας ζεί και ειναι στα Multirama !!! H μλκια ειναι οτι εχω σε εξέλιξει παραγγελία απο εκει και δέν παραγγέλνω 3-4 gtx580 μπας και γίνει καμια μαμακία και μου τα ακυρώσουν όλα
trek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Παιδιά, μόλις δέχθηκαν και παραγγελία τηλεφωνικά, για την gtx 580 στα 120ε! Τους είπα, μπας και έγινε κανα λάθος και ο πωλητης μου είπε οτι ισχύει κανονικα. Ρε και γίνει κανα τρελό
Rush13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Κάποιες φορές σκεφτόμουνα ποιοι πωλητές είναι οι πιο ηλ...ιοι , των Multirama ή του Plaisiou και δέν μπορουσα να καταλήξω. Τώρα πια ειμαι σίγουρος, Multirama Wins Πάρε δυο τρείς 580 ρε μάν edit: Δέν άντεξα έκανα παραγγελία 2 580 1
trek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Κάποιες φορές σκεφτόμουνα ποιοι πωλητές είναι οι πιο ηλ...ιοι , των Multirama ή του Plaisiou και δέν μπορουσα να καταλήξω. Τώρα πια ειμαι σίγουρος, Multirama Wins Πάρε δυο τρείς 580 ρε μάν Δύσκολα μου βάζεις τώρα χαχαχα Πάντως άν κάτσει, θα βγώ στο μπαλκόνι με καπνογόνα!!
gamanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!!! Άντε να δώσουν κι αυτοι καμιά δωροεπιταγή να δούμε μπας και βγάλουμε στη φτήνια καμιά υποχρέωση!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 στο hwbox από χθες ανέφεραν ότι ήταν σε περιορισμένη ποσότητα και λογικά εξαντλήθηκε (η 580), αμφιβάλω αν πρόλαβε κανείς σήμερα
trek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!!! Άντε να δώσουν κι αυτοι καμιά δωροεπιταγή να δούμε μπας και βγάλουμε στη φτήνια καμιά υποχρέωση! Α γειά σου..ζηλέψανε απο το getitnow! Kαι εγώ εκεί την βλέπω να πηγαίνει η δουλειά,αλλά πού ξέρεις? Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα