Προς το περιεχόμενο

Club 3D GTX 560ti G.E..116e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντως, τηλεφωνικα την παράγγειλα την 560ti. Θα με ενημερώσουν σύντομα και για την ημ/νια παραλαβής

Αν έρθει...ήρθε!

Έτσι κι αλλιώς, απο μια φορα που λίγο έλειψε να πιαστώ στις μπουνιές με έναν υπάλληλό τους, είναι σε black list

Δημοσ.

Η παραγγελία σας δεν καταχωρήθηκε καθώς δεν έγινε αποδεκτή η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

(WTF??? -- η καρτα μου δεν εχει κανενα προβλημα -- καλα ετσι κι αλλιως δε νομιζω να στειλουν τιποτα σε κανεναν, παλι μηδενικα αποθεματα θα ανακαλυψουν)

Δημοσ.

Πάρε κόσμε πάρε , τα Multirama τρελάθηκαν!!! Ο άλλος σου έκανε κανονικά την παραγγελία απο το τηλέφωνο βλέποντας τέτοια τιμή? καλα οι τύπο δέν παίζονται

• Like 1
Δημοσ.

Ο Τσάμπας ζεί και ειναι στα Multirama !!! H μλκια ειναι οτι εχω σε εξέλιξει παραγγελία απο εκει και δέν παραγγέλνω 3-4 gtx580 μπας και γίνει καμια μαμακία και μου τα ακυρώσουν όλα

Δημοσ.

Παιδιά, μόλις δέχθηκαν και παραγγελία τηλεφωνικά, για την gtx 580 στα 120ε!

Τους είπα, μπας και έγινε κανα λάθος και ο πωλητης μου είπε οτι ισχύει κανονικα.

Ρε και γίνει κανα τρελό :-D

Δημοσ.

Κάποιες φορές σκεφτόμουνα ποιοι πωλητές είναι οι πιο ηλ...ιοι , των Multirama ή του Plaisiou και δέν μπορουσα να καταλήξω. Τώρα πια ειμαι σίγουρος, Multirama Wins

Πάρε δυο τρείς 580 ρε μάν

edit: Δέν άντεξα έκανα παραγγελία 2 580 :D

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιες φορές σκεφτόμουνα ποιοι πωλητές είναι οι πιο ηλ...ιοι , των Multirama ή του Plaisiou και δέν μπορουσα να καταλήξω. Τώρα πια ειμαι σίγουρος, Multirama Wins

Πάρε δυο τρείς 580 ρε μάν

Δύσκολα μου βάζεις τώρα :-D χαχαχα

Πάντως άν κάτσει, θα βγώ στο μπαλκόνι με καπνογόνα!!

Δημοσ.

ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!!!

Άντε να δώσουν κι αυτοι καμιά δωροεπιταγή να δούμε μπας και βγάλουμε στη φτήνια καμιά υποχρέωση! :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

στο hwbox από χθες ανέφεραν ότι ήταν σε περιορισμένη ποσότητα και λογικά εξαντλήθηκε (η 580), αμφιβάλω αν πρόλαβε κανείς σήμερα :-(

Δημοσ.

ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!!!

Άντε να δώσουν κι αυτοι καμιά δωροεπιταγή να δούμε μπας και βγάλουμε στη φτήνια καμιά υποχρέωση! :devil:

Α γειά σου..ζηλέψανε απο το getitnow! Kαι εγώ εκεί την βλέπω να πηγαίνει η δουλειά,αλλά πού ξέρεις? Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...