Προς το περιεχόμενο

Club 3D GTX 560ti G.E..116e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sotosgl,δε δίνω δεκάρα τι λεει ο καθένας και ποιός με στηρίζει...

Εμένα με νοιάζει τι λέει ο νομος.Αυτό είναι που μετράει σε μία ευνομούμενη κοινωνία.

Απο τη στιγμή που δε μου παραθέτεις το νόμο που απαγορεύει την πώληση είσαι άκυρος!!!

Και αν ο νόμος το επιτάσσει θα κόψω και απόδειξη.

Εν πάσει περιπτώση η κάρτα δεν πωλείται πλέον!! Αυτή είναι και η τελευταία μου απάντηση.

Καλή δύναμη,στην πάταξη των μεγαλοκαρχαριών του forum!

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ps1: sorry που ενημερώνουμε μερικοί για περιστατικά που βλέπουμε/ πέφτουν στην αντίληψή μας ε?

και εσύ καλά κάνεις και θες να την πουλήσεις όσο πουλιούνται οι άλλες μιας και (λογικό είναι) να μην θες να την σκοτώσεις σε σχέση με την αγορά, ΑΛΛΑ δέξου και την κριτική που ασκείται όταν βλέπουν μερικοί τιμή μεταχειρισμένης > τιμή αγοράς αρχικά ΑΣΧΕΤΑ με το ότι επικρατεί στην αγορά...

αφού βλέπεις ότι κάποιος το "βρώμισε" σχετικά με την κάρτα και πόσο την είχες αγοράσει, πάτα ένα mass ignore το όλο topic και είτε πούλα την 1η ευκαιρία όπου βρεις είτε τράβα την από τις πωλήσεις και πάνε σε διπλανό forum να την δώσεις που ίσως δεν θα βρεις κοράκια όπως είμαστε μερικοί να κράξουμε / χαλάσουμε την πώλησή σου.

sorry αν σου χάλασα προσωπικά την πώληση μιας και εγώ τον άλλον που πουλούσε την 580 έλεγα αλλά έστω νιώθω καλά που είδα κάτι και το ανέφερα

Δημοσ.

sorry αν σου χάλασα προσωπικά την πώληση μιας και εγώ τον άλλον που πουλούσε την 580 έλεγα αλλά έστω νιώθω καλά που είδα κάτι και το ανέφερα

Την πώληση δε μου τη χάλασες φίλε,μη στεναχωριέσαι.Άλλωστε ήταν καμιά 10αριά μέρες και δεν είχε βρεθεί κάποιος στα 145ευρώ..

Άλλο κριτική και άλλο λιθοβολισμός.Κάποιοι έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα,με αντιμετωπίζουν σαν έμπορο ναρκωτικών! ΕΛΕΟΣ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...