agligoros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Στα 116,3 ευρώ, την τιμή που την πήρε; εννοειται... παραπανω αλλα σε λογικα πλαισια σε σχεση με skroutz απλα το αναφερα γιατι ενα παιδι ειπε κατι για 220Ε.
k_dinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια ας μεταφερθεί καπου αλλού το θέμα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα το βλέπω στην κορυφή και μπαινω και διαβάζω εχοντας την ψευδαίσθηση οτι βγήκε πάλι η προσφορά.
duffyduck Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Σωστος, κ. διαχειριστα ας κλεισει το θεμα παρακαλω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 μου αρέσει που το postάρετε λες και είναι δεδομένο ότι διαβάζουν συνέχεια οι mods το topic... ...use the report Luke 3
terry308 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Πήγα για άλλο λόγο στα μουλτιδραμα , και μου είπε η κοπέλα ότι με περιμένει από προχθές μια 580 club3d (280 ευρω) .. ναι από τις τότε.... το σκέφτομαι .... αν την θέλει κανείς ας με πει 1
terry308 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Επειδή έλαβα ΠΜ κάνω επικόλληση τις παραγγελίες μου ΚΑΙ για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων κι όπως καταλάβατε μόνο η τελευταία παραγγελία "ήρθε" 1
bobomastoras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 LoooL Εγώ θα πω ότι κάποια αλυσίδα καταστημάτων πάει η για κανόνι η για πούλημα κ θέλει επισκεψημοτητα. κάθε ομοιότητα με το getitnow και το iPad χτες μόνο τυχαία δεν είναι.. τα multi μολισ συγχωνευτηκαν με το public κ θα κλεισουν πολλα καταστηματα οποτε ξεστοκαρουν!!
Thanos1972 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Λεω και εγω,τι γινεται και βλεπω διαφιμηση εξω απο τα Multi,το public....
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Με 2 αστεράκια αξιολόγησης στο Skroutz κάτι θα γίνονταν... έρχεται και άλλων η σειρά με 2.5 αστεράκια τα έχουμε προβλέψει πολλάκις.. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν στις τελευταίες αρνητικές με τις κάρτες που έπεσαν βροχή..
paularas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 και επειδή κράζατε κάποιους με 220€ που την πουλούσαν δείτε τι βρήκα στις αγγελίες... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/96442-gtx-580-new/ βλέπω "Αύγουστος..." βλέπω μετά multirama , ξεθάβω το θέμα και "τσουπ" ίδιες ημέρες.... πάντως χαίρομαι που δεν προσπαθεί εδώ στο forum να εκμεταλλευτεί ο ένας τον άλλον... 2
sabpaxa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 και επειδή κράζατε κάποιους με 220€ που την πουλούσαν δείτε τι βρήκα στις αγγελίες... http://www.insomnia....42-gtx-580-new/ βλέπω "Αύγουστος..." βλέπω μετά multirama , ξεθάβω το θέμα και "τσουπ" ίδιες ημέρες.... πάντως χαίρομαι που δεν προσπαθεί εδώ στο forum να εκμεταλλευτεί ο ένας τον άλλον... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/92239-club-3d-gtx-560-ti-green-ed/ παρε ενα ακομη μαργαριταρι
paularas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/92239-club-3d-gtx-560-ti-green-ed/ παρε ενα ακομη μαργαριταρι Για αυτο μπορεις να εχεις 1-2 αμφιβολιες. Ο αλλος καρφωθηκε με την ημερομηνια που ειπε Sent from my iPhone using Insomnia
sabpaxa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Για αυτο μπορεις να εχεις 1-2 αμφιβολιες. Ο αλλος καρφωθηκε με την ημερομηνια που ειπε Sent from my iPhone using Insomnia λιγα ποστ πισω ειναι...κοιτα και θα δεις οτι ειναι της προσφορας Το οτι κάποιοι προλαβαίνουν τις προσφορές και μετά πουλάνε ακριβότερα ενοχλεί πολύ κόσμο τελευταία. Κατα τη γνώμη μου φταίει το γεγονός οτι τα κομμάτια είναι πολύ λίγα και δεν προλαβαίνουν να πάρουν.. Αν υπήρχαν πολλά κομμάτια και η προσφορά κράταγε 1-2 μέρες δεν νομίζω να ενοχλείτο κανείς. Και οι ίδιοι που κράζουνε θα αγοράζανε 5-6 κομμάτια για να πουλήσουνε στο ebay,έχοντας κέρδος. 3
Walternet Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Θα μπορουσε να μπει κανονισμος , οτι οποτε πωλειται εδω , κατι που εχει αγοραστει μεσω καποιας προσφορας που αναφερεται εδω στο σχετικο subforum,(ανεξαρτητα απο το αν το ειδε αλλου ο αγοραστεις) να υπαρχει καποια ποινη αποκλεισμου απο το φορουμ των αγγελιων , αν δεν αναφερει ρητα στην αγγελια οτι προκειται για την ταδε προσφορα απο το ταδε thread του φορουμ ) στις περιπτωσεις που πωλειται νωριτερα απο π.χ. 4μηνο /και περισσοτερα απο ενα κομματια και π.χ 15% αντε το πολυ 20% πανω απο την προσφορα (αλλο κερδος κι αλλο αισχροκερδια) ,και με δεδομενο οτι καποιες φορες οι προσφορες αποδειχτηκαν οτι τελικα δεν αφορουσαν και προιοντα α' διαλογης (θυμιζω κατι τροφοδοτικα ...) Τωρα κατα ποσο εφικτος ειναι ο ελεγχος ή ειναι "επιθυμητο" ως κανονισμος (περισσοτερη φασαρια για τους διαχειριστες ) ειναι αλλο θεμα .
Sotosgl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δεν γινεται και δεν θα γινει ποτε αυτο απο την μερια του Insomnia.gr Τωρα μια καρφωτη στο ΣΔΟΕ οπως εγινε και σε αλλα Αγγελιοsites και αναλογοι μαγκες εφαγαν προστιμα και τρεχαν στα forums των δικηγορων να σωθουν ειναι η καλυτερη λυση. Go for it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα