Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ...Ο προτελευταίος λογαριασμός cosmote μου ήρθε -160Ευρω(χωρίς να λέει λόγο ή κάτι).Ε λέω συστημικό λάθος θα έχει γίνει στον επόμενο λογαριασμό θα μου τα προσθέσουν.Τελευταίος λογαριασμός -135 ευρώ (μου αφαίρεσαν την νέα χρήση απτα 160).

Δλδ για κάνα 7 μήνες δεν θα πληρώνω τπτ!Σκέφτομαι ότι είναι λάθος και πρέπει να το αναφέρω απτην άλλη σκέφτομαι να κάνω τον Κινέζο και αν μου τα χρεώσουν μου τα χρέωσαν,έτσι και αλλιώς θα πλήρωνα.

Ξέρει κανείς αν πρόκειται για λάθος απτην cosmote ή μου πρόσθεσαν καμιά επιδότηση και έτσι?

Να συμπληρώσω η σύνδεση είχε γίνει πριν από 1,5 χρόνο με μειώσεις παγίου και όχι επιδοτήσεις συσκευών.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι με συμφέρει αυτό που έγινε ,αφού κερδισμένος βγαίνω και αν πάρω τηλέφωνο μήπως το "φτιάξουν"!

Απλά είπα μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα ή του χει συμβεί!(από αυτά που έχω δει όταν είμουν στον ΟΤΕ 99% είναι συστημικό λάθος)

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη να μην κάνεις τίποτα.Κι όπως πολύ σωστά λες,αν το καταλάβουν θα τα πλήρωνες που θα τα πλήρωνες.

Off topic:Μου θύμισες ένα φίλο μου που είχε κάνει πριν χρόνια σύνδεση ιντερνετ στην vodafone(τότε που έδινε σταθερό η vodafone και internet είχες μέσω hol),είχε πετύχει προσφορά τότε 5 ευρώ το internet τους 3 πρώτους μήνες και το λογιστήριο της hol το είχε ξεχάσει και επί 4 χρόνια περίπου πλήρωνε 5 ευρώ για 24άρι internet!Και φυσικά ποτέ δεν είπε τίποτα για αυτό στην εταιρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...