Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

εδω και λιγο καιρο, σχεδον μια βδομαδα, εχω παρατηρησει οτι δεν μου δειχνει αλλο τις URL απο το αποτελεσματα. Δηλαδη κατω απο καθε αποτελεσμα εγραφε και κανονικα την σελιδα URL αλλα τωρα δεν μου το δειχνει αλλο, εχω δοκιμασει στο Mozilla και στο Chrome αλλα τιποτα. Κανει το ιδιο και σε εσας;

Υπαρχει τροπος να το κανω παλι να μου εμφανιζει τα URL;

Δημοσ.

Σε εμένα στο chrome το κάνει. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις πάλι. Για να επαναφέρεις τους σελιδοδίκτες και το ιατορικό κάνε συγχρονισμό με τον λογαριασμό σου στο google.

Δημοσ.

Οκ θα το προσπαθησω και θα σας πω. Αλλα μου φαινεται παραξενο γιατι το ξεκινησε την ιδια στιγμη και το Firefox και το Chrome

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα,

το δοκιμασα το εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα παλιο τα ιδια! Δεν αλλαξε κατι!

Φταιει μηπως τιποτα στις ρυθμισεις;

Πολυ παραξενο γιατι URL απο συγκεκριμενες σελιδες μου τις λεει.

πχ: αμα πληκτρολογησω την λεξη insomnia μου βγαζει την URL απο το σιτε εδω, αλλα δεν μου βγαζει απο τα υπολοιπα αποτελεσματα που ειναι μετα απο Wikipedia και IMDB μετα τα επομενα αποτελεσματα που ειναι απο youtube μου τα βγαζει.

Δημοσ.

Σε μένα ο firefox δείχνει κανονικά το url, το ίδιο και ο chrome. Αν είσε συνδεμένος σε λογαριασμό google δοκίμασε να αποσυνδεθείς και δες αν σου εμφανίζει ή όχι τα url.

Δημοσ.

ναι αυτο ειναι το προβλημα. πως μπορω να το αλλαξω τωρα αυτο; γιατι ειναι σπαστικο καθε φορα να κανω συνδεση και αποσυνδεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...