Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παίδες έχουμε και λέμε.

Ανήψι μου (γ@μώ τα λεφτά του μέσα) επείδή πέρασε στο πανεπιστήμιο που ήθελε ο μπαμπάκας του (ο θείος μου γ@μώ τα λεφτά του μέσα)

ρε αρχηγε!!!

πως γινεται να ειναι ανηψι σου και ο μπαμπας του να ειναι και θειος σου; δεν θα επρεπε να εισαι αδελφος - ξαδελφος του μπαμπα του;

ειναι σαν το κουιζ που λεει: 2 μπαμπαδες και 2 γιοι πηγαν στον κυνηγi και σκοτωσαν 3 λαγους. ο καθε ενας πηρε απο εναν. πως γινεται;

οποιoς το βρει κερδιζει ακομα ενα ιδιο συστημα με το ανηψι του TS

edit:και οποιος θελει οποσδηποτε να μαθει την απαντηση pm me.

Επεξ/σία από maik42
  • Like 4
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε g.shock

όπως είπαν και οι προηγούμενοι, με τον δικό τους τρόπο, κάτσε και εξήγησε στον ανιψιό σου ότι ένας τέτοιος υπολογιστής πολύ απλά δεν του χρειάζεται. Ακόμη και αν θέλει να παίζει ταυτόχρονα τα 3-4 πιο βαριά παιχνίδια που υπάρχουν στην αγορά 1000-1500 ευρώ αρκούν. Εφόσον μάλιστα δεν γνωρίζει και πολλά από υπολογιστές όχι μόνο θα πετάξει αυτά τα χρήματα, αλλά κυρίως αναπτύσσει μία λανθασμένη ιδέα περί της ζωής. Θα αρχίσει να πιστεύει πως ότι του καρφωθεί στο κεφάλι, όσο ηλίθιο και αν είναι, θα έχει πάντα τον μπαμπά να τα σκάει.

Μέσα στην όλη γελοιότητα της υπόθεσης έρχεται και σκάει και η υδρόψυξη. Κανένας απλός, καθημερινός, συμβατικός χρήστης υπολογιστών δεν χρειάζεται υδρόψυξη. Η υδρόψυξη υπάρχει στην αγορά υπολογιστών επειδή υπάρχουν πιτσιρικάδες (ή και μεγαλύτεροι) που εντυπωσιάζονται από τις γαμάτες εικόνες, το super cool φώτα, το νερό να ρέει μέσα στο pc και θέλουν κάτι μη συμβατικό για να ασχοληθούν. Για έναν απλό χρήστη που δεν έχει ιδέα προς τα που πέφτει ο επεξεργαστής θα είναι pain in the ass.

Και τέλος, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει τίποτα να προσφέρει περισσότερο από μία απλή ψύκτρα, εκτός από 3-4 βαθμούς καλύτερη θερμοκρασία και την ικανοποίηση του ψώνιου του ιδιοκτήτη της. Όλα αυτά περί υδρόψυξης στα λέει κάποιος που είχε παλαιότερα και το αναγνωρίζει ως μία από τις (λίγες :-D ) λανθασμένες επιλογές του!

Αν παρόλα αυτά αποφασίσει να αγοράσει έναν τέτοιο υπολογιστή, μην ρωτάς εδώ ή σε οποιοδήποτε άλλο φορουμ. Ο καθένας θα λέει την δικιά του άποψη και δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη. Πηγαίνει απλά σε ένα Πλαίσιο (υποθέτω δεν θα τον νοιάζει να βρει το πιο φτηνό κατάστημα), φτιάχνει ένα pc με ότι πιο ακριβό υπάρχει και κάνει χαρούμενο τον υπάλληλο που θα κάνει πώληση 5000 ευρώ.

Φιλικά.

darious,

σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση η οποία είναι πάρα πολύ σοβαρή σε σχέση με κάποια παιδιά που άρχισαν να χλευάζουν με τον δικό τους τρόπο.

Όπως είπα και στην αρχή ο μόνος τρόπος που απευθύνθηκα εδώ, όπως και σε κάποια άλλα forum, ήταν καθαρά για το θέμα της υδρόψυξης και τπτ άλλο. Εάν δεν υπήρχε αυτό το θέμα θα του έλεγα να παέι σε κάποιο μεγάλο κατάστημα και να στήσει το pc που θέλει.

Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να ποστάρω την βοήθεια σας, όπως την ζήτησα πριν απο 1 μήνα σχεδόν για το δικό μου pc.

Απο εκεί και πέρα γνωρίζω οτι είναι αρκετά εκνευριστικό σε αυτές τς εποχές που κάποια παιδιά είναι αρκετά στριμογμένα να διαβάζεις οτι ένας πιτσιρικάς θέλει να σκάσει 5000€ για την κ@υλ@ του και για τπτ άλλο.

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, όποια ήταν αυτή .

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να σκάσει 5,000 άρικα ντε και καλά, ουτε το μηχανηματα που ειναι για render δέν κάνουν τοσο.

Στήστου ένα εντυπωσιακό κουτι με δυο χιλιάρικα και πές του οτι κάνει 5

Δημοσ.

Ρε παιδιά κουράστηκα κάθε τόσο ειδοποίηση χωρίς να γράφεται κάτι σοβαρό. Αν δεν πιστεύετε το θέμα ή τελος πάντων δεν έχετε να πείτε κάτι επι του θέματος λυπηθείτε και μερικούς που κάνανε το λάθος να ποστάρουν.

Και αν μπορεί κάποιος να μου πει πως αφαιρώ συνδρομή απο ένα θέμα θα με βοήθαγε αρκετά.

Με κάθε καλή διάθεση.

edit: Το βρήκα οκ

Δημοσ.

Ε ειδε κι αποειδε ο ανθρωπος με τις χοντροκομενες μαλακιες που του γραψαμε και την εκανε.

Εγω παντως πλην του παροντος αυτολογοκριθηκα και τελος

Και συ ρε ανθρωπε μου μηνυμα που ανοιξες στους 40 υπο σκιαν....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...