Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω λεω οτι μαλλον φταίει η ζεστη.δεν εξηγείτε αλιος.τι αλλο θα δουμε δεν ξερω εδω στο φορουμ.ελεος απλα.

και οτ χειροτερο ειναι οτι καθεστε και ασχολείστε με θεμα που κανει καραμπαμ οτι ειναι απλα για την πλακα του ετσι να περναει η ωρα.

Αν πιστεύεις οτι κάνω πλάκα μπορείς πολύ απλά να μην βοηθείσεις, και εάν δεν υπήρχε το θέμα watercool δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να το ποστάρω γιατί πολύ απλά θα του έλεγα να πάει με τον πατέρα του στο Πλαίσιο η όπου αλλού και να πάει να τα στάξει εκεί ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ότι έχουν.

Αν κατα τ'αλλα δεν υπάρχει διάθεση κανένα πρόβλημα....

φιλικά πάντα.

δεν ειναι θεμα μονο το ποσο, ειναι σαν ρωταω εγω σε ενα φορουμ με αυτοκινητα τι αμαξι περνω με 1.000.000 ευρω και να μην εχω διπλωμα οδηγησης....

αμα εχει μαζεψει τα φραγκα μαγκια του αν και σε καμια περιπτωση οσο hi end Και αν ειναι το μηχανιμα δεν χρειαζεονται 5κ για gaming..

Παίδες δεν έχει μαζέψει φράγκα για το pc.

O γέρος του είπε τι θέλεις για δώρο και του είπε οτι θέλω "αυτό".

Όσο κουλό και εαν είναι όταν, μετά απο 2 χρόνια ο πιτσιρικάς περνάει εκεί που θέλει ο μπαμπάς, είναι μοναχογιός και δεν θα έχει τα έξοδα του φοιτητη σε άλλη πόλη και το βασικότερο ο μπαμπάς "έχει φράγκα".... δεν είναι τόσο παράξενο να του κάνει άλλο ένα χατιρι !!!

Δημοσ.

Είσαι λάθος :)

Οταν σου ζητάει κάποιος έναν υπολογιστή με 5 χιλιάρικα χρηματικό όριο δε θα του βάλεις ένα καλό τροφοδοτικό να είναι ασφαλή τα κομμάτια του Hardware; Η απάντηση είναι σαφώς και ναι

Οταν λοιπόν σκέφτεσαι την προστασία των κομματιών και επενδύεις ένα χρηματικό ποσό τέτοιου βεληνεκούς εσύ σαν γνώστης (γενικά το πάω με το εσύ μην παρεξηγηθούμε) που θα έρθεις να προτείνεις κάτι πρέπει να σεβαστείς αυτό το ποσό.

Για άλλους είναι ετήσιο εισόδημα ενώ για άλλους είναι χαρτοπετσέτες.

Επομένως όταν σέβεσαι τον εαυτό σου και τα χρήματα του άλλου το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να σκεφτείς τη λύση ενός Ups.

Ο άλλος δεν ξέρει τι είναι ένα ups αλλά οφείλεις να το προτείνεις. Αν δεν θέλει να το πάρει δικό του θέμα.

Και αυτό είναι που ξεχωρίζει έναν γνώστη απο έναν απλό παπαγάλο σε θέματα αναβαθμίσεων. Ξέρει πότε και τι πρέπει να προτείνει ανάλογα το χρηματικό όριο.

Τωρα με ταπωσες φιλε μου! Τελος παντων εγω του εκανα μια συνθεση για υπολογιστη και μονο απο κει και περα δικο του θεμα! Αλλα μιας και το προτεινες να βαλουμε και ενα ups

Ας το κλειδωσει κανενας mod μην παθω εγκεφαλικο παρακαλω!

Δημοσ.

Εγώ παιδιά πάντως να προτείνω να πάρει κανά μηχάνημα με celeron θα πηγαίνει σφαίρα μπορεί να παίζει και Age of Empires σε full γραφικά στην 15" οθόνη του.

Η 15" οθόνη θα είνια tft-lcd και θα κοστίζει κανα 500άρικο.

..και αυτή την σύνθεση θα πόσταρα πριν 14 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε g.shock

όπως είπαν και οι προηγούμενοι, με τον δικό τους τρόπο, κάτσε και εξήγησε στον ανιψιό σου ότι ένας τέτοιος υπολογιστής πολύ απλά δεν του χρειάζεται. Ακόμη και αν θέλει να παίζει ταυτόχρονα τα 3-4 πιο βαριά παιχνίδια που υπάρχουν στην αγορά 1000-1500 ευρώ αρκούν. Εφόσον μάλιστα δεν γνωρίζει και πολλά από υπολογιστές όχι μόνο θα πετάξει αυτά τα χρήματα, αλλά κυρίως αναπτύσσει μία λανθασμένη ιδέα περί της ζωής. Θα αρχίσει να πιστεύει πως ότι του καρφωθεί στο κεφάλι, όσο ηλίθιο και αν είναι, θα έχει πάντα τον μπαμπά να τα σκάει.

Μέσα στην όλη γελοιότητα της υπόθεσης έρχεται και σκάει και η υδρόψυξη. Κανένας απλός, καθημερινός, συμβατικός χρήστης υπολογιστών δεν χρειάζεται υδρόψυξη. Η υδρόψυξη υπάρχει στην αγορά υπολογιστών επειδή υπάρχουν πιτσιρικάδες (ή και μεγαλύτεροι) που εντυπωσιάζονται από τις γαμάτες εικόνες, το super cool φώτα, το νερό να ρέει μέσα στο pc και θέλουν κάτι μη συμβατικό για να ασχοληθούν. Για έναν απλό χρήστη που δεν έχει ιδέα προς τα που πέφτει ο επεξεργαστής θα είναι pain in the ass.

Και τέλος, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει τίποτα να προσφέρει περισσότερο από μία απλή ψύκτρα, εκτός από 3-4 βαθμούς καλύτερη θερμοκρασία και την ικανοποίηση του ψώνιου του ιδιοκτήτη της. Όλα αυτά περί υδρόψυξης στα λέει κάποιος που είχε παλαιότερα και το αναγνωρίζει ως μία από τις (λίγες :-D ) λανθασμένες επιλογές του!

Αν παρόλα αυτά αποφασίσει να αγοράσει έναν τέτοιο υπολογιστή, μην ρωτάς εδώ ή σε οποιοδήποτε άλλο φορουμ. Ο καθένας θα λέει την δικιά του άποψη και δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη. Πηγαίνει απλά σε ένα Πλαίσιο (υποθέτω δεν θα τον νοιάζει να βρει το πιο φτηνό κατάστημα), φτιάχνει ένα pc με ότι πιο ακριβό υπάρχει και κάνει χαρούμενο τον υπάλληλο που θα κάνει πώληση 5000 ευρώ.

Φιλικά.

• Like 1
Δημοσ.

Χαντολ με 186 ευρω?????ΠΠΦΦΦΦΦ...

Τι τον περασες τον ανθρωπο?

Κανα μιζερο φτωχομπινε?

μπορει να βαλει μια ηλεκτρογεννητρια ή ακομα καλύτερα να φτιαξει ενα μικρο εργοστασιο λιγνιτη στην αυλη με το γκαζον, ωστε να μην διακοπτει και το πολυ serious gaming του και σταματησουν τα τρεχουν τα νερα της υδροψυξης ναουμ!

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε g.shock

όπως είπαν και οι προηγούμενοι, με τον δικό τους τρόπο, κάτσε και εξήγησε στον ανιψιό σου ότι ένας τέτοιος υπολογιστής πολύ απλά δεν του χρειάζεται. Ακόμη και αν θέλει να παίζει ταυτόχρονα τα 3-4 πιο βαριά παιχνίδια που υπάρχουν στην αγορά 1000-1500 ευρώ αρκούν. Εφόσον μάλιστα δεν γνωρίζει και πολλά από υπολογιστές όχι μόνο θα πετάξει αυτά τα χρήματα, αλλά κυρίως αναπτύσσει μία λανθασμένη ιδέα περί της ζωής. Θα αρχίσει να πιστεύει πως ότι του καρφωθεί στο κεφάλι, όσο ηλίθιο και αν είναι, θα έχει πάντα τον μπαμπά να τα σκάει.

Μέσα στην όλη γελοιότητα της υπόθεσης έρχεται και σκάει και η υδρόψυξη. Κανένας απλός, καθημερινός, συμβατικός χρήστης υπολογιστών δεν χρειάζεται υδρόψυξη. Η υδρόψυξη υπάρχει στην αγορά υπολογιστών επειδή υπάρχουν πιτσιρικάδες (ή και μεγαλύτεροι) που εντυπωσιάζονται από τις γαμάτες εικόνες, το super cool φώτα, το νερό να ρέει μέσα στο pc και θέλουν κάτι μη συμβατικό για να ασχοληθούν. Για έναν απλό χρήστη που δεν έχει ιδέα προς τα που πέφτει ο επεξεργαστής θα είναι pain in the ass.

Και τέλος, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει τίποτα να προσφέρει περισσότερο από μία απλή ψύκτρα, εκτός από 3-4 βαθμούς καλύτερη θερμοκρασία και την ικανοποίηση του ψώνιου του ιδιοκτήτη της. Όλα αυτά περί υδρόψυξης στα λέει κάποιος που είχε παλαιότερα και το αναγνωρίζει ως μία από τις (λίγες :-D ) λανθασμένες επιλογές του!

Αν παρόλα αυτά αποφασίσει να αγοράσει έναν τέτοιο υπολογιστή, μην ρωτάς εδώ ή σε οποιοδήποτε άλλο φορουμ. Ο καθένας θα λέει την δικιά του άποψη και δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη. Πηγαίνει απλά σε ένα Πλαίσιο (υποθέτω δεν θα τον νοιάζει να βρει το πιο φτηνό κατάστημα), φτιάχνει ένα pc με ότι πιο ακριβό υπάρχει και κάνει χαρούμενο τον υπάλληλο που θα κάνει πώληση 5000 ευρώ.

Φιλικά.

Πεστα χρυσοστομε! Να κανει την φιρμα του θα θελει ο μικρος και νομιζει πως με 4000(5000 με τα περιφεριακα και την οθονη κτλ) extra-overkill pc θα κανει κατι διαφορετικο απο εναν με pc των 1500

μπορει να βαλει μια ηλεκτρογεννητρια ή ακομα καλύτερα να φτιαξει ενα μικρο εργοστασιο λιγνιτη στην αυλη με το γκαζον, ωστε να μην διακοπτει και το πολυ serious gaming του και σταματησουν τα τρεχουν τα νερα της υδροψυξης ναουμ!

Κλαιω! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

θελω αφου αγορασει την υπολογισταρα του, να μου τον φερετε αθηνα να τον ξεφτιλισω σε οποιοδηποτε θεμα της επιλογης του. δεν αντεξα να μην την πω την κακια μου. αιντε.

Δημοσ.

Eγώ λέω να πάρει ένα με 2000 ευρώ και με τα υπόλοιπα 3000 να πάρει εμένα για ένα 4μηνο να του μάθω να το χειρίζεται.

3000/4=750 κλεβεις τον εαυτο σου...

Ρε παιδια μην ταιζεται το τρολλ αλλο!

4909569_460s.jpg

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...