Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες έχουμε και λέμε.

Ανήψι μου (γ@μώ τα λεφτά του μέσα) επείδή πέρασε στο πανεπιστήμιο που ήθελε ο μπαμπάκας του (ο θείος μου γ@μώ τα λεφτά του μέσα) στην πόλη του Θεσ/νικη, του δίνει φράγκα μέχρι 5000€ !!! για να πάρει το pc που θέλει....αν προλάβει και δεν τον απαγάγω εγώ με λύτρα το pc του !!!

Για τον λόγο αυτό χθές ήρθε απο το σπίτι και μου είπε τα καλά νεα (κακά για εμένα ..γ@μώ τα λεφτά του μέσα) και μου ζήτησε την βοήθεια μου...λές και εγώ ξέρω τα πάντα.

Η σύνθεση του θα είναι καθαρά για gaming και λίγο όλα τ'άλλα, πχ να γράψει εργασία στο word.

Μου είπε οτι το κουτί να το υπολογίσουμε μέχρι 4.000€ και τα υπόλοιπα να τα δώσουμε για monitor-περιφερειακά.

ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ CUSTOM WATERCOOLING το οποίο θα πρέπει να μας το κατασκευάσει απο εκεί που θα αγοραστεί για να έχει εγγύηση. Ο λόγος είναι οτι του αρέσει πολύ να βλέπει σωλήνες μπλέ-κόκκινους με διάφορα νερά να τρέχουν μέσα του αλλά δεν σκαμπάζει γρί απο αυτά (ούτε και εγώ για να τον βοηθήσω).

Απο θέμα οθόνης δεν μου είπε αν θέλει 1 η 2 η 3 αλλά απο τα συμφραζόμενα του κατάλαβα οτι τον χώρο του τον θέλει να τον κάνει internet cafe άρα minimum 2 !!!

Ζητάω τα φώτα σας και μπορούμε να κάνουμε ότι πιο extreme έχουμε στο μυαλό μας για αυτό το project χωρίς να μας πιάσουν απο τον λαιμό για θέμα χρόνου (θα τον χρειαστεί μετά τον Σεπτέμβριο διότι θα την κάνει για μπανάκια).

Περιμένω προτάσεις σας είτε για το pc είτε για την απαγωγή του ...χεχεχεχε !!!

Δημοσ.

Ξέχασα να σας πω οτι το μούλικο θέλει να κάνει και O.C. (γ@μώ τα λεφτά του μέσα)

Δεν έχω ιδέα αλλά για να το λέει κάτι θα ξέρει.

Δημοσ.

γιατί θέλει overclock ;

Θα σου προτείνουμε εδώ μέσα έναν υπολογιστή στα 3000 και θα είναι πολύ καλός και εσύ κράτα τα άλλα 2000 :P

Τι να πω με αυτά που βλέπω .....

• Like 1
Δημοσ.

γιατί θέλει overclock ;

Θα σου προτείνουμε εδώ μέσα έναν υπολογιστή στα 3000 και θα είναι πολύ καλός και εσύ κράτα τα άλλα 2000 :P

Τι να πω με αυτά που βλέπω .....

Δημήτρη εσύ καλά τα λές αλλά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που όχι απλά δεν τους έχει πιάσει η κρίση αλλά όπως βλέπεις κάνουν τέτοιες ταρζανιές που λές απο μέσα σου "καλά δεν βλέπουν τι γίνετε γύρω τους?"

Μην το συζητάς γιατί όταν μου το είπε τον κοιτούσα στα μάτια κανένα μισάωρο και ήθελα να του σπάσω τα μούτρα αλλά....άστα να πάνε... αυτά έχει η ζωή.

Το θέμα είναι οτι ο πιτσιρικάς είναι καλό παιδί και του έχω τρελή αδυναμία.

Δημοσ.

Και μετά σου λέει γιατί η ελλάδα πάει για φούντο.

Γιατί ποιός σου λέει οτι δεν έχει φάει ήδη φούντο.

Απλά παίδες όπως σε όλα τα κράτη (βλέπε π.χ. Βουλγαρία) υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε και απο την άλλη βλέπεις το τελευταίο μοντέλο Ferrari να κόβει βόλτες....αυτά έχει η ζωή.

Δημοσ.

είπες πως θα το φτιάξει το κατάστημα ;

που μένει γιατί το water είναι λίγο δύσκολο

Δημοσ.

Καλημέρα κι από εμένα. Λοιπόν ο ξαδερφός σου μου θυμίζει έναν γνωστό μου που έχει στο σπίτι του 5 alienware και οτι άλλο μπορεις να φανταστείς και θέλει και κάθε χρόνο να παίρνει καινούργιο.

dimitrisOS η συνθεσή σου έχει κάποια ελλατωματάκια. όπως cpu είναι καλύτερο να πάει σε 3770k ο οποίος είναι πιο καινούργιος και λίγο καλύτες. Επίσης γιατί να δώσει τόσο πολλά λεφτά σε blue ray και τρίτον το τροφοδοτικό θα ήταν καλύτερο να πήγαινε σε κανα modular hx850 κλπ. Επίσης για το θέμα watercooling και του moding θα ήταν καλύτερανα μιλήσει με κάποιον ειδικό στο συγκεκριμένο τομέα όπως τον Κοπρίτη. Αυτά από μένα. :-D

Δημοσ.

είπες πως θα το φτιάξει το κατάστημα ;

που μένει γιατί το water είναι λίγο δύσκολο

Μένει Θεσ/νικη.

Καλημέρα κι από εμένα. Λοιπόν ο ξαδερφός σου μου θυμίζει έναν γνωστό μου που έχει στο σπίτι του 5 alienware και οτι άλλο μπορεις να φανταστείς και θέλει και κάθε χρόνο να παίρνει καινούργιο.

dimitrisOS η συνθεσή σου έχει κάποια ελλατωματάκια. όπως cpu είναι καλύτερο να πάει σε 3770k ο οποίος είναι πιο καινούργιος και λίγο καλύτες. Επίσης γιατί να δώσει τόσο πολλά λεφτά σε blue ray και τρίτον το τροφοδοτικό θα ήταν καλύτερο να πήγαινε σε κανα modular hx850 κλπ. Επίσης για το θέμα watercooling και του moding θα ήταν καλύτερανα μιλήσει με κάποιον ειδικό στο συγκεκριμένο τομέα όπως τον Κοπρίτη. Αυτά από μένα. :-D

Δεν είναι ξάδερφος αλλά ανήψι.

Εγώ σαν σκέψh είχα τον i7 3930k και την Asus Socket 2011 Rampage IV Extreme.

Blue ray δεν θα τον ενδιαφέρει γιατί έχει ενα στημένο home cinema όλο τρέλα !!

Δημοσ.

σωστος, που εισαι stm? μαλλον ειναι σε καμια παραλια με γκομενακια. :D

Αλλα σοβαρα τωρα: το ανηψι σου μπορει να ειναι καλο παιδι, αλλα οχι ρε και 5000 ευρω. Και δεν παιρνει κανενα μικρο αυτοκινητο για να πηγαινει ανετα στο πανεπιστημιο? Αλλα μαλλον τι λεω, θα εχει καμια Ferrari, Porche, BMW κλπ.

Δεν παμε καλα.

Υ.Γ.: Που μενει ο θειος και ποια ειναι η επιχειρηση του? Η εφορια του το ξερει? :D :lol:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...