slevdis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Γεια χαρά σε όλους τους insomniacs!! Όπως δηλώνει ο τίτλος,χρειάζομαι ηχεία για σταθερό υπολογιστή.Διαθέσιμο ποσό γύρω στα 50€. Η αλήθεια είναι ότι ακούω πολλή μουσική κι εκτιμώ το καλό ήχο,αλλά απ'ότι έχω δει,ξεφεύγει η τιμή στα 200+ και θα χρειαζόμουν και κάρτα ήχου..Ο χώρος μου είναι σχετικά μικρός,οπότε για 2.1 έλεγα να κοιτάξω. Για την ώρα έχω βάλει στο μάτι αυτά:http://www.msystems....0&product=12893. Έχετε να μου προτείνετε κάτι γιατί δεν έχω ξαναπάρει;; Να κοιτάξω για ηχεία με bluetooth τεχνολογία;[εννοώ subwoofer στο γραφείο και οι δορυφόροι(το λεω καλά;;τα ηχεία τέλος πάντων..) σε δυο σημεία χωρίς καλώδια.]Υπάρχουν σε αυτή τη τιμή; Επίσης να πω ότι μένω ΑΘήνα,οπότε αν κάποιος μπορεί να μου πει για κάποιο μεγάλο κατάστημα με είδη ήχου κτλ που θα μπορούσα να κοιτάξω (ή site του) θα βοηθούσε νομίζω! Ευχαριστώ προκαταβολικά & ελπίζω να μην άνοιξα θέμα σε λάθος κατηγορία!
kideias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Και αυτα που εχεις διαλεξει ειναι πολυ ωραια και με καλο ηχο (τα εχει φιλος) αλλα σου προτεινω να κοιταξεις και αυτα http://www.msystems.gr/index.php?category=2410&product=10585 καθως και αν μπορεις να βαλεις κατι παραπανω και να πας σε 5.1 σαν αυτα http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2026 τα οποια τα ειχα 3 χρονια και τα αποχωριστικα προσφατα γιατι πηγα σε μεγαλυτερα, εχω μεινη πολυ ευχαριστημενος, αυτα απο μενα περιμενε ομως γνωμη και απο τα αλλα παιδια
ikaruga24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Απο τη στιγμη που ο φιλος ακουει μουσικη και του αρεσει ο ποιοτικος ηχος ΜΑΚΡΙΑ απο οποιοδηποτε logitech. Ειτε φθηνο ειτε ακριβο. Απο εκει και περα δυστυχως φιλε μου με τετοιο ποσο δεν θα παραγεις ηχο αλλα θορυβο. Τα edifier που εχεις στο Link σου ειναι μαλλον οριακα για να σε "καλυψουν" σε αυτα που ζηταςαν και το πιστευω ακραδαντα οτι δεν θα αντεξεις πολυ καιρο με αυτα και θα βαλεις μπροστα να κανεις καμια οικονομια για να παρεις κανενα μουσικο ηχειο να ευχαριστηθει το αφτακι σου. Επισης δεν χρειαζεσαι 200+ ευρω. Με περιπου 100 - 120 εισαι περα για περα ετοιμος αλλα δεν ξερω αν το αντεχει η τσεπη σου. Αν πιστευεις οτι μπορεις να κανεις την υπερβαση κανε το τωρα μια και εξω για να τελειωνεις και να μην αισθανθεις οτι τα 50 ευρω που εδωσες πηγανε τζαμπα. Δεν ξερω για εσενα αλλα για εμενα υπαρχει μια γραμμη που διαχωριζει το "ψευτικο" απο το "σοβαρο". Με λιγα λογια στα 50 ευρω θα αγορασεις κατι το "ψευτικο" ενω με τα 100-120 εχεις την δυνατοτητα να παρεις τελεσιδικα αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι. Edit: Αν δεν εισαι κανενας απαιτητικος τυπος οσο αφορα τις συνδεσεις και θα εχεις τα ηχεια μπροστα σου τοτε ουτε καν 100 ευρω δεν χρειαζεσαι. Και με 90 εισαι σε εξαιρετικη κατασταση. Σιγουρα πολυ περισσοτερο απο οσο θα σου προσφερουν τα edifier ή οποιοδηποτε αλλο "συμβατικο" PC ηχειο. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2012 από ikaruga24
slevdis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ίσως να με ενδιέφερε και στη τιμή των 90,ανάλογα βέβαια με το μοντέλο που έχεις υπόψη σου! Να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη,οι κάρτες ήχου για τι απαιτήσεις απευθύνονται?Με τι θα πρέπει να ασχολείται κάποιος για να πει ότι χρειάζεται μια τέτοια κάρτα?Εμένα η μητρική μου θα είναι η Gigabyte Z77x-UD3H.Να την εμπιστευτώ για τον ήχο,ή πρέπει να ψαχτώ?? (βέβαια θα μου πείτε,καλύτερα να περιμένω να τη πάρω να δω ο ίδιος πως αποδίδει..αλλά ας ξέρω κιόλας τι να περιμένω! )
ikaruga24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εχεις απαντηση στο PM που μου εστειλες για αρχη. Οσο αφορα την καρτα ηχου οσο να 'ναι μια διαφορα την εχει αλλα δεν θα την καταλαβεις ειδικα αν τρεχεις μεσω HDMI το PC σου. H καρτα ηχου κανει παντως μεγαλη διαφορα αν παιζεις παιχνιδια που οπως ειπε δεν ασχολεισαι οποτε δεν θα χρειαστεις την καρτα ηχου.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ίσως να με ενδιέφερε και στη τιμή των 90,ανάλογα βέβαια με το μοντέλο που έχεις υπόψη σου! Να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη,οι κάρτες ήχου για τι απαιτήσεις απευθύνονται?Με τι θα πρέπει να ασχολείται κάποιος για να πει ότι χρειάζεται μια τέτοια κάρτα?Εμένα η μητρική μου θα είναι η Gigabyte Z77x-UD3H.Να την εμπιστευτώ για τον ήχο,ή πρέπει να ψαχτώ?? (βέβαια θα μου πείτε,καλύτερα να περιμένω να τη πάρω να δω ο ίδιος πως αποδίδει..αλλά ας ξέρω κιόλας τι να περιμένω! ) Nα την εμπιστευτείς. Δεν θα κερδίσεις κάτι βάζοντας μια κάρτα ήχου, τουλάχιστον όχι με τα ηχεία του μπάτζετ που κοιτάς.
slevdis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που ασχολήθηκαν για τη βοήθειά τους!! Δεν θα κερδίσεις κάτι βάζοντας μια κάρτα ήχου, τουλάχιστον όχι με τα ηχεία του μπάτζετ που κοιτάς. Και γω μωρέ αυτό σκέφτηκα,γιαυτό δεν έχω κοιτάξει καθόλου για κάρτα.. Τελικά,βγήκε παραπάνω η τιμή,αλλά καταλήγω σε αυτά!http://www.skroutz.g...keyphrase=av 40
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Tα έχω και μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα