stg1109 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Σκεφτομαι να αγορασω το πρωτο μου smartphone τι θα με συμβουλεβατε να παρω ? Θελω να ευκολο στη χρηση μιας και ειναι η πρωτη μου επαφη με τα smartphones και οχι ιδιετερα ακριβο .
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 http://www.public.gr.../prod1760009pp/ Μαζι δωρο mls destinator με βαση αυτοκινητου και φορτιστη
nikoskon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Αν έχεις καρτοκινητό CU, πάρε το Vodafone Smart II στα 69€(κανονική τιμή 99€). Αμεσως επόμενη επιλογή είναι το Alcatel OT-995 στα 200€. Ενδιάμεσα δεν νομίζω να βρείς κάτι περισσότερο αξιόλογο. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
oldnew Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Αν έχεις καρτοκινητό CU' date='πάρε το Vodafone Smart II στα 69€(κανονική τιμή 99€). [/quote'] http://www.digitallife.gr/dokimazoume-to-vodafone-smart-ii-67639 Για τόσο φθηνο ειναι καλη περίπτωσή ως entry level smartphone. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
stg1109 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 πολυ καλη η τιμουλα στο smart ii εχω και καρτοκινητο cu, ωραιο και το Galaxy s plus θα ηταν καλη επιλογη για ενα πρωταρη η απευθηνεται σε ποιο απαιτητικους χρηστες
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 πολυ καλη η τιμουλα στο smart ii εχω και καρτοκινητο cu, ωραιο και το Galaxy s plus θα ηταν καλη επιλογη για ενα πρωταρη η απευθηνεται σε ποιο απαιτητικους χρηστες Μια χαρα επιλογη θα ηταν.Ολα θελουν μια προσπαθεια να τα μαθεις αλλα τα android ειναι ευκολα γενικα
thomasG4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Συμφωνώ και εγώ για το Galaxy S Plus. Είναι πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του.
Vasilisxd Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Οπως "ίσως" αντιλαμβάνεσε , σε αυτη την τιμή , η εμπειρία σου με Αndroid θα είναι ότι χειρότερο. Ακόμα και με το Galaxy s plus θα είσαι στην αρχική κατηγορία των κινητών σε "ιπποδύναμη"¨. Για μένα πάρε ενα Windows κινητό (π.χ) Nokia Lumia 610 που έχει και ετοιμο πρόγραμμα Πλοήγησης GPS αυθεντικό της Nokia. Κοστίζει γύρω στα 180 ευρώ και σίγουρα για το πρώτο σου Smartphone είναι μακράν ευκολότερο απο τα Android.
nikoskon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Οπως "ίσως" αντιλαμβάνεσε , σε αυτη την τιμή , η εμπειρία σου με Αndroid θα είναι ότι χειρότερο. Ακόμα και με το Galaxy s plus θα είσαι στην αρχική κατηγορία των κινητών σε "ιπποδύναμη"¨. Για μένα πάρε ενα Windows κινητό (π.χ) Nokia Lumia 610 που έχει και ετοιμο πρόγραμμα Πλοήγησης GPS αυθεντικό της Nokia. Κοστίζει γύρω στα 180 ευρώ και σίγουρα για το πρώτο σου Smartphone είναι μακράν ευκολότερο απο τα Android. Lumia 610 σε καμία περίπτωση μιας και μέχρι στιγμής το Skype δεν λειτουργεί λόγω της μικρής μνήμης RAM (256MB γαρ) της συσκευής. Για άλλο Windows Phone το συζητάμε αλλά ξεφεύγουμε στην τιμή.
stg1109 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Παιδια ειμαι πλεων αναμεσα σε δυο το galaxy s plus 219 ευρω στο public και στο samsung nexus s 249 ευρω στο plaisio. Ποιο απο τα δυο να παρω;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Παιδια ειμαι πλεων αναμεσα σε δυο το galaxy s plus 219 ευρω στο public και στο samsung nexus s 249 ευρω στο plaisio. Ποιο απο τα δυο να παρω; Το s plus εχει καλυτερο επεξεργαστη 1,4 ενατι 1 του nexus κια ειναι σηματικο νομιζω Απο την αλλη το nexus απο οτι λεει εδω παιρνει 2 sim που δεν το ηξερα http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Nexus-S-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-SAMSUNG-GALAXYY-W.htm
nikoskon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Το s plus εχει καλυτερο επεξεργαστη 1' date='4 ενατι 1 του nexus κια ειναι σηματικο νομιζω Απο την αλλη το nexus απο οτι λεει εδω παιρνει 2 sim που δεν το ηξερα http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Nexus-S-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-SAMSUNG-GALAXYY-W.htm Το S Plus έχει άλλου τύπου επεξεργαστή που απλά είναι χρονισμένος σε υψηλότερη συχνότητα. Το Nexus S παίρνει μια κάρτα SIM. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Το S Plus έχει άλλου τύπου επεξεργαστή που απλά είναι χρονισμένος σε υψηλότερη συχνότητα. Το Nexus S παίρνει μια κάρτα SIM. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA Οποτε μαλακιες λενε στο πλαισιο στα χαρακτηριστικα της συσκευης Γενικά Μάρκα Samsung Μοντέλο Samsung Nexus S Black+Δωρο Χαρ Τύπος Smartphones Δύο κάρτες SIM
nikoskon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Οποτε μαλακιες λενε στο πλαισιο στα χαρακτηριστικα της συσκευης Γενικά Μάρκα Samsung Μοντέλο Samsung Nexus S Black+Δωρο Χαρ Τύπος Smartphones Δύο κάρτες SIM Κλασικά. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
koularasss Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Παιδια ειμαι πλεων αναμεσα σε δυο το galaxy s plus 219 ευρω στο public και στο samsung nexus s 249 ευρω στο plaisio. Ποιο απο τα δυο να παρω; Σημερα παραγγειλα το s plus,στην θεσσαλονικη πουθενα διαθεσιμοτητα,θα σου πω εντυπωσεις οταν το παρω. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα