alekosaekara21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Με άλλα λόγια ψάχνω ένα πρόγραμμα που με αυτο να ακούγεται απευθείας η φωνή απο το μικρόφωνο και οχι με ηχογράφηση!!! Ευχαριστω πολύ παίδες!!! Να ειστε όλοι καλά!!! Αλέκος Κ.
mchls Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Ακολούθα πιστά... http://www.youtube.com/watch?v=9hV2o5UQSho Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2012 από mchls
alekosaekara21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω αλλα εχω vista και δεν γινετε με την συγκεκριμένη διαδρομη... αλλα το μικροφωνο μου δεν ειναι usb ισως αυτο να παιζει ρολο? αν μπορει καποιος ας βοηθισει ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Σε όλα τα windows η ίδια «διαδρομή» είναι, στον πίνακα ελέγχου πατάς ήχο και εκεί επιλέγεις τα ηχεία σου και το μικρόφωνο που έχεις, στο βίντεο απλά αυτός ήθελε να ακούει το headset του,δεν έχει σημασία, από την στιγμή που εμφανίζεται στο recording μπορείς να το επιλέξεις.
alekosaekara21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δεν έχει όμως την καρτέλα "listen". Δεν την εμφανίζει καθόλου.
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Τότε ή δεν έβαλες σωστά το μικρόφωνο ή δεν έχεις περασμένο τον σωστό driver.
alekosaekara21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 δεν εχω driver ποιον να περασω?
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 δεν εχω driver ποιον να περασω? Αυτόν της κάρτας ήχου θα ήταν μια καλή αρχή.... Αν δεν έχεις ιδέα το τι έχεις τότε τρέξε το speccy περίμενε να βγάλει πληροφορίες και κάνε copy/paste εδώ.
alekosaekara21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Audio Sound Cards AMD High Definition Audio Device Realtek High Definition Audio Playback Devices Realtek Digital Output(Optical) (Realtek High Definition Audio) Ηχεία (Realtek High Definition Audio) (default) Realtek Digital Output (Realtek High Definition Audio) Recording Device Μικρόφωνο (Realtek High Definition Audio) Speaker Configuration Speaker type Stereo
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Από εδώ κατέβασε τη τελευταία έκδοση για το λειτουργικό που έχεις http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ε ώρα να μας πεις τι Η/Υ έχεις μάρκα μοντέλο,για να μην βγαίνει πολύ πιθανόν να έχεις κάποιο laptop όπου να το έχουν απενεργοποιήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα