nyne Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Το Σκισατε το θέμα.Αντικειμενικα θεωρείται μια καλη ταινία απο μεγάλο μέρος του κόσμου.εχει όντως αποκτήσει cult status ,τώρα ειδη εσείς δεν την γουσταρετε δεν παει να πει ότι έγινε κ τίποτα.εσείς λέτε μαλακια εγω λέω γαματο και τι έγινε....Η πρώτη φορά είναι που έχει ο καθένας διαφορετικά γούστα;Μπορει εγω να ακούω κλασική μουσική κ να την βρισκω και άλλος να ακουει τσαλικη κ να την βρίσκει non stop ...
xazomama Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Πραγματικά διαβάζοντας αυτές τις 6 σελίδες του τόπικ και παρακολουθώντας το 3-4 μέρες νομίζω πως έχασα πολύ πολύτιμο χρόνο από τη ζωή μου. Godamnit. Το να προσπαθείτε να πείσετε κάποιον να αλλάξει γνώμη για μια ταινία που είδε και του άφησε τις Χ εντυπώσεις, είναι σα να λες σε μια γριά πως μόνο αν φορούσε γόβα στιλέτο θα έδειχνε όμορφη (δεν πά' να είναι σαβούρα) και να περιμένεις να το πιστέψει. Άσχετο; Ναι, όσο άκυρη είναι η εξέλιξη του παρόν θέματος. Παιδιά, κατεγράφησαν οι απόψεις σας, η αλήθεια είναι πως κουραστήκαμε να διαβάζουμε τους λόγους που σας άρεσε ή δε σας άρεσε η ταινία, οπότε κάπου εδώ ας ασχοληθούμε και με κανένα άλλο θέμα ή με καμιά άλλη αριστουργηματική πατάτα (ανάλογα με τα εκάστοτε γούστα πάντα).
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Παιδιά, κατεγράφησαν οι απόψεις σας, η αλήθεια είναι πως κουραστήκαμε να διαβάζουμε τους λόγους που σας άρεσε ή δε σας άρεσε η ταινία, οπότε κάπου εδώ ας ασχοληθούμε και με κανένα άλλο θέμα ή με καμιά άλλη αριστουργηματική πατάτα (ανάλογα με τα εκάστοτε γούστα πάντα). Μα, το τόπικ αφορά τη συγκεκριμένη ταινία. Άμα δε σε ενδιαφέρει, μπορείς να αποχωρήσεις, να μη διαβάζεις και να συζητήσεις κάτι άλλο. Πρέπει να σταματήσουμε όλοι μαζί; Παρέα έξω για καφέ είμαστε και δεν το κατάλαβα; Μερικοί έχετε παρεξηγήσει τι είναι ένα φόρουμ.
KilliK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 ελα ντε. xazomama κανεις δεν σε υποχρεωσε να διαβασεις τα ποστς στο συγκεκριμενο τοπικ. believe it or not, εχεις το δικαιωμα της επιλογης σε ενα φορουμ,για το τι διαβαζεις.
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Πραγματικά διαβάζοντας αυτές τις 6 σελίδες του τόπικ και παρακολουθώντας το 3-4 μέρες νομίζω πως έχασα πολύ πολύτιμο χρόνο από τη ζωή μου. Godamnit. Νομίζω πως "χάνεις" το νόημα του topic. New shit has come to light! 2
bluesattack Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Η τεχνη εχει ουσια,εχει υποσταση διαφορετικα θα ηταν αδυνατο να αγγιξει τον καθενα μας.Αυτο ειναι η πραγματικοτητα.Το αν θα μας αγγιξει και το πως θα μας αγγιξει ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος. Aν δεν γελασει καποιος ομως δυσκολα να του αποδειξεις με επιχειρηματα οτι ειναι οχι καλη κωμωδια, κωμωδια σκετο. Τον παω τον dude , αν και το naked gun που αναφερθηκε θα το ειχα πιο ψηλα στη λιστα 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 ναι ειπα μπορει διοτι ο πρωκτος και το παχυ εντερο ειναι περιοχες με ευαισθητο ιστο και χωρις φυσικη λιπανση. με αποτελεσμα καποιες φορες αυτη η σεξουαλικη πραξη να μην ειναι μια ευχαριστη εμπειρια αλλα τελειως επωδυνη για τον παθητικο παρτενερ. αυτο ειναι ειναι ενα ακομη βιολογικο δεδομενο.δεν ειναι αποψη.ρωτα ενα γιατρο να σου πει αν δεν με πιστευεις. Οποτε υπαρχουν περιπτωσεις που καποιος γκει αντρας,για να επιστρεψω στο παραδειγμα σου,να μην γουσταρει να τον τρωει απο πισω διοτι πολυ απλα ποναει.αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα γουσταρε να το κανει αν δεν ποναγε. Θα ήθελα να παραμείνουμε λίγο ακόμα σε αυτό το σημείο και να μη το προσπερνάμε έτσι ελαφρά τη καρδία. 3
xazomama Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ναι παιδιά συγγνώμη που επενέβη. Συνεχίστε την κουβέντα σας για την "κριτική" της ταινίας. Συγχωρέστε με κιόλας που τόλμησα να πω πως κουράστηκα με μερικούς. Κάντε με και ban δεν πειράζει... Θα το δεχτώ. Sent from my iPhone using Insomnia
traganeus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Aν δεν γελασει καποιος ομως δυσκολα να του αποδειξεις με επιχειρηματα οτι ειναι οχι καλη κωμωδια, κωμωδια σκετο. Τον παω τον dude , αν και το naked gun που αναφερθηκε θα το ειχα πιο ψηλα στη λιστα ακριβώς αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα