LRoi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ειλικρινά αν με ρωτήσει κάποιος "ποια ταινία μου συστήνεις να ΜΗΝ δω ποτέ μου;" δεν θυμάμαι κάποια άλλη να του πω. Αν είχες δει το Zoolander θα θυμόσουν
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Είμαι σίγουρος οτι σε εσάς που αρέσει ο dude θα σας άρεσε και το Δείπνο Ηλιθίων... Σαφώς. Και το Murder By Death. Αλλά σαν το Big Lebowski, δεν είναι τίποτα. Ώρες ώρες σε αυτή την ταινία, είναι λες και ακούς Bach με λέξεις.
KilliK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Σαφώς. Και το Murder By Death. Conversation like television set on honeymoon: unnecessary.
Evilsmile Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ρε μαγκες ενταξει μην προσπαθειτε να τραβηξετε τοσο απεγνωσμενα την προσοχη πανω σας. Σε λιγο θα μας πειτε οτι ο Νονος ηταν πατατα και οτι σιχαινεστε την ερμηνεια του Marlon Brando στο αποκαλυψη τωρα. Μου θυμιζετε τα 5χρονα που οταν νευριαζουν απαντανε αρνητικα σε ο,τι κ αν τους πουν " Αγαπας τον παππου?" -"ΟΧΙ". Οσον αφορα στον Λεμποσκι δεν πιστευω οτι υπαρχει υποκειμενικοτητα. Ιδιαιτερα οταν εχει γινει αγαπητος σε τοσο κοσμο. Η αποψη μου (που πρεπει να την σεβαστεις καθως λες οτι σεβεσαι τις δικες μας) ειναι ο,τι ηρθες εδω με σκοπο να τραβηξεις τα φωτα πανω σου γιατι εχεις την αναγκη να νιωσεις λιγο διαφορετικος απο την μικροκοινοτητα του insomnia που οπως και να το κανουμε πολλοι σαυτο το φορουμ εχουν αξιοπρεπες γουστο.. Η αναγκη σου αυτη σε κανει να αντιδρας για τα πιο χαζα θεματα με επιχειρηματα τυπου "Αφου δεν εκανε καλες πωλησεις η ταινια ηταν μαπεξ" Ακομα κι να θεωρεις οτι ηταν μαπα η ταινια και δεν εισαι ενα attention whore δεν βρισκω τον λογο (περα απο αυτα που εγραψα παραπανω ) να ερθεις να την κραξεις σε ενα φορουμ οπου η συγκεκριμενη εχει αρκετους φανς.
iniohos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ουτε και μενα μου αρεσε αυτη η ταινια. Θα με καταδικασετε σε ισοβια προβολη της? Ενταξει, το παληκαρι ειπε πως δεν του αρεσε η ταινια και σε καμια περιπτωση δεν επιτεθηκε σε αυτους που τους αρεσε. Δεν προσεβαλε κανεναν. Προς τι τοσο μενος εναντιων του? Και εχει και δικιο......δηλαδη επειδη ανοιχτηκε θεμα για αυτην την ταινια, απευθειας περναει στην διαχειριση και αρα γραφουν μονο οσοι τους αρεσε? Οι υπολοιποι σαν εμενα δεν μπορουμε να πουμε τιποτα? Την ταινια αυτη την εχω δει μια φορα και βαρεθηκα την ζωη μου. Αντιθετως η συζηγος την εχει λατρεψει. Εδω δεν χαλασα τον γαμο μου με μια τετοια διαφωνια, εσεις γιατι χαλατε τις καρδιες σας Αυγουστατικα? 2
gavros10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 εξηγηστε μου λιγο τον ντορο γυρω απο το τοπικ. δεν κοστιζει τιποτα μονο αλλες 5 σελιδες ασκοπων ποστ
gigisoni Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ρε μαγκες ενταξει μην προσπαθειτε να τραβηξετε τοσο απεγνωσμενα την προσοχη πανω σας. Σε λιγο θα μας πειτε οτι ο Νονος ηταν πατατα και οτι σιχαινεστε την ερμηνεια του Marlon Brando στο αποκαλυψη τωρα. Μου θυμιζετε τα 5χρονα που οταν νευριαζουν απαντανε αρνητικα σε ο,τι κ αν τους πουν " Αγαπας τον παππου?" -"ΟΧΙ". Οσον αφορα στον Λεμποσκι δεν πιστευω οτι υπαρχει υποκειμενικοτητα. Ιδιαιτερα οταν εχει γινει αγαπητος σε τοσο κοσμο. Η αποψη μου (που πρεπει να την σεβαστεις καθως λες οτι σεβεσαι τις δικες μας) ειναι ο,τι ηρθες εδω με σκοπο να τραβηξεις τα φωτα πανω σου γιατι εχεις την αναγκη να νιωσεις λιγο διαφορετικος απο την μικροκοινοτητα του insomnia που οπως και να το κανουμε πολλοι σαυτο το φορουμ εχουν αξιοπρεπες γουστο.. Η αναγκη σου αυτη σε κανει να αντιδρας για τα πιο χαζα θεματα με επιχειρηματα τυπου "Αφου δεν εκανε καλες πωλησεις η ταινια ηταν μαπεξ" Ακομα κι να θεωρεις οτι ηταν μαπα η ταινια και δεν εισαι ενα attention whore δεν βρισκω τον λογο (περα απο αυτα που εγραψα παραπανω ) να ερθεις να την κραξεις σε ενα φορουμ οπου η συγκεκριμενη εχει αρκετους φανς. Α δεν πας καλά που θα χρησιμοποιήσεις το "άποψή μου" για να με προσβάλλεις. Ε και δική μου άποψη είναι ότι είσαι κομπλεξάρας που επειδή νομίζεις ότι πάντα έχεις δίκιο αλλά ποτέ δεν μπορείς να τ'αποδείξεις στην ζωή σου, κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο, ένα μόνιτορ και μία σύνδεση για να το παίξεις μάγκας γιατί είσαι μία πλήρη αποτυχία. Όπως σέβομαι εγώ την άποψή σου για εμένα, είσαι υποχρεωμένος να σεβαστείς και την δική μου. Κοίτα δουλειά που έχει ο κόσμος στο νετ επειδή δεν έχει να κάνει τίποτα στη ζωή του, και να πρέπει ο καθένας μας να συμφωνεί ντε και καλά με την άποψη του κάθε αποτυχημένου ή κομπλεξάρα (όχι ότι σε όσους άρεσε η ταινία είναι αποτυχημένοι, αλλά βάζω και το χέρι στη φωτιά για τον συγκεκριμένο χρήστη που quotάρισα). Όσοι δεν με πρόσβαλαν, εξαιρούνται. Θα μυρίσω τα νύχια μου να ξέρω αν η ταινία έχει πολλούς φαν ή όχι στο συγκεκριμένο φόρουμ. Ή λες και ξέθαψα thread ετών για να την κράξω. Δεν πας καλά μου φαίνεται, αν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα τότε πήγαινε ν'αγοράσεις κανά air-condition το χρειάζεσαι, θα σε χτύπησε η ζέστη κατακούτελα. 1
traganeus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ρε μαγκες ενταξει μην προσπαθειτε να τραβηξετε τοσο απεγνωσμενα την προσοχη πανω σας. Σε λιγο θα μας πειτε οτι ο Νονος ηταν πατατα και οτι σιχαινεστε την ερμηνεια του Marlon Brando στο αποκαλυψη τωρα. Μου θυμιζετε τα 5χρονα που οταν νευριαζουν απαντανε αρνητικα σε ο,τι κ αν τους πουν " Αγαπας τον παππου?" -"ΟΧΙ". Οσον αφορα στον Λεμποσκι δεν πιστευω οτι υπαρχει υποκειμενικοτητα. Ιδιαιτερα οταν εχει γινει αγαπητος σε τοσο κοσμο. Η αποψη μου (που πρεπει να την σεβαστεις καθως λες οτι σεβεσαι τις δικες μας) ειναι ο,τι ηρθες εδω με σκοπο να τραβηξεις τα φωτα πανω σου γιατι εχεις την αναγκη να νιωσεις λιγο διαφορετικος απο την μικροκοινοτητα του insomnia που οπως και να το κανουμε πολλοι σαυτο το φορουμ εχουν αξιοπρεπες γουστο.. Η αναγκη σου αυτη σε κανει να αντιδρας για τα πιο χαζα θεματα με επιχειρηματα τυπου "Αφου δεν εκανε καλες πωλησεις η ταινια ηταν μαπεξ" Ακομα κι να θεωρεις οτι ηταν μαπα η ταινια και δεν εισαι ενα attention whore δεν βρισκω τον λογο (περα απο αυτα που εγραψα παραπανω ) να ερθεις να την κραξεις σε ενα φορουμ οπου η συγκεκριμενη εχει αρκετους φανς. Άρα σε όσους δεν μας αρέσει ο λεμπόσκις δεν έχουμε αξιοπρεπές γούστο και είμαστε βλάχοι. Άσε μας ρε φίλε, παπατζιλίκι πουλάτε. Με τσαντίζει το οτι είστε ΤΟΣΟ απόλυτοι, οτι εμείς είμαστε λάθος ποθυ δεν μας αρέσει και είμαστε χαζοί επειδή δεν μπορούμε να πιάσουμε το υπεργαλαξιακό χιούμορ του dude. Για μένα η ταινία είναι πιο βαρετή απο την εικόνα που έχει το ALTER τους τελευταίους μήνες. Πιο πολύ γέλασα με το Hachicko παρά με αυτό. Αλλά ξέχασα είμαι χαζός και το iq μου δεν μου επιτρέπει να μπορώ να κατανοήσω τόσο τρομερές ερμηνείες. Εσάς που σας άρεσε με γεια σας με χαρά σας. Δεν θα μας κρίνεται όμως επειδή δεν μας άρεσε...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δεν θα μας κρίνεται όμως επειδή δεν μας άρεσε... Ότι θέλουμε θα κάνουμε. Όταν κρίνεις, κρίνεσαι. Και ανάλογα με τον τρόπο και το ύφος που κρίνεις, κρίνεσαι. Άμα κάποιος έγραφε για παράδειγμα απλά ότι δεν του αρέσει κάτι ή εξηγούσε με πειστικούς λόγους γιατί συμβαίνει αυτό, οι υπόλοιποι θα τον έκριναν αναλόγως. Όταν τα μόνα που γράφει είναι: Γενικά αυτό συμβαίνει και με άλλες ταινίες. Βλέπει ο άλλος μια κωμωδία είναι εντελώς μάπα, αλλα για να το παίξει ψαγμένος λέει άσε η καλύτερη που έχει βγεί ποτέ, δάκρυσα απο τε γέλια φοβερές ατάκες, αλλα δεν νομίζω να τις πιάσεις εσύ γιατί είσαι αδαής. @@ κωμωδία ήταν ότι και να λέτε εσείς οι ψαγμένοι και με το απίστευτο χιούμορ και που καταλαβαίνετε όλα τα αστεία αφού έχετε 190iq. ζμπουτσαμ κιολας και να λέτε.... Λέει ο άλλος είναι του 98 και δεν θα την έχει δεί κάποιος και τέτοια. Του 98 δεν ήταν και το naked gun? Αυτή είναι κωμωδία, που την βλέπεις 10 φορές και συνεχίζεις να γελάς με τον θεό Leslie Nielsen. Kι θα πάω και 6-7 χρόνια πιο πίσω και θα πώ το Hots Shots και το Hot Shots Part Deux ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΩΔΙΕΣ!!! ...θα υποστεί τις συνέπειες. Κυρίως για το ύφος του. Όχι για το γούστο του. Αλλά ΚΑΙ για το γούστο του. Όπως όλοι. Όπως ακριβώς έκανες κι εσύ ο ίδιος στο παραπάνω ποστ. Απορώ γιατί ζητάς διαφορετική αντιμετώπιση.
deesnider Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) (Διευκρίνιση: Το γεγονός ότι παραθέτω τμήματα από το post συγκεκριμένου χρήστη, δε συνεπάγεται ότι απευθύνομαι μόνο σ' αυτόν, αλλά ότι τα όσα έγραψε, μου έδωσαν αφορμή για κάποια γενικότερα προσωπικά σχόλια.) Την έχω δει τη συγκεκριμένη ταινία. Προσωπικά, δε θεωρώ ότι ήταν χάσιμο χρόνου (πιστεύω ότι είναι προτιμότερο το ότι την έχω δει, από το να την αγνοούσα), αλλά - επίσης προσωπικά - σε καμία περίπτωση δεν τη θεωρώ «αριστούργημα». Την κατατάσσω μεταξύ των άξιων λόγου ταινιών που έχω δει, αλλά μέχρι εκεί. Όμως: Ρε μαγκες ενταξει μην προσπαθειτε να τραβηξετε τοσο απεγνωσμενα την προσοχη πανω σας. Σε λιγο θα μας πειτε οτι ο Νονος ηταν πατατα... Δε θα τολμούσα να φανταστώ καν ότι θα μπορούσαν να αναφερθούν στην ίδια φράση, ο Lebowski και ο Νονός. Πόσο μάλλον, με τον τρόπο που διατυπώθηκε η φράση και με το νόημα που φαίνεται να έχει. Δεν είναι δυνατόν να εννοεί κάποιος, ότι το επόμενο βήμα από το να μη σου αρέσει ο Lebowski, είναι να θεωρήσεις «πατάτα» το Νονό! Είναι το ίδιο με το να μου πει κάποιος, ότι αν θεωρώ άχρηστο το Justin Bieber (προφανώς και δεν εννοώ, ότι ο Lebowski είναι το κινηματογραφικό αντίστοιχο του Bieber, αλλά όταν βλέπω ακραίους παραλληλισμούς, μου έρχονται στο μυαλό ακραία παραδείγματα), πλησιάζω στο να θεωρήσω άχρηστους τους ...Pink Floyd. Αν δεχθούμε ότι μπορούμε να βάλουμε όλες τις ταινίες, ανεξαρτήτως είδους (κωμωδίες, περιπέτειες κ.τ.λ.) στην ίδια αξιολογική κλίμακα, μεταξύ των συγκεκριμένων δύο υπάρχει τουλάχιστον χάος! Λίγη περισσότερη προσοχή στην επιλογή των παραδειγμάτων, θα έκανε σίγουρα καλό. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Brando... ...Οσον αφορα στον Λεμποσκι δεν πιστευω οτι υπαρχει υποκειμενικοτητα. Ιδιαιτερα οταν εχει γινει αγαπητος σε τοσο κοσμο. Μέγα σφάλμα. Υποκειμενικότητα υπάρχει, είναι λογικό να υπάρχει και θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται αποδεκτή και σεβαστή από τους διαφωνούντες, στην αξιολόγηση των πάντων (...εκτός από το Νονό, εννοείται! ) Όσο αφορά δε, στο δεύτερο σκέλος της φράσης, ασχέτως του γεγονότος ότι για το Lebowski θα ήταν άδικος κατά τη γνώμη μου ο παραλληλισμός, πρόκειται για εντελώς λανθασμένη γενίκευση. Το σε πόσο κόσμο έχει γίνει αγαπητό κάτι, μπορεί να λέει από πολλά, έως απολύτως τίποτα. Όπως ανέφερα πριν, ο Bieber έχει γίνει επίσης αγαπητός σε πολύ κόσμο. Σημαίνει κάτι αυτό για την αξία του ως τραγουδιστή; πολλοι σαυτο το φορουμ εχουν αξιοπρεπες γουστο.. Η αναγκη σου αυτη σε κανει να αντιδρας για τα πιο χαζα θεματα με επιχειρηματα τυπου "Αφου δεν εκανε καλες πωλησεις η ταινια ηταν μαπεξ" Ακομα κι να θεωρεις οτι ηταν μαπα η ταινια και δεν εισαι ενα attention whore δεν βρισκω τον λογο (περα απο αυτα που εγραψα παραπανω ) να ερθεις να την κραξεις σε ενα φορουμ οπου η συγκεκριμενη εχει αρκετους φανς. Είπαμε: Υποκειμενικότητα! Το να προσδιορίζουμε το γούστο κάποιων ως «αξιοπρεπές» ή μη, ανάλογα με το αν συμφωνεί ή όχι με το δικό μας, είναι απλώς και μόνο ένδειξη τεράάάστιου εγωισμού! Α! Το συγκεκριμένο forum δε, απ' ό,τι έχω τουλάχιστον αντιληφθεί μέχρι τώρα, ονομάζεται «insomnia» και όχι «ΤheBigLebowskiRulezMathafucka»... Είναι λοιπόν προφανές και λογικό, ότι μπορεί ο κάθε χρήστης, να γράψει τη γνώμη του, είτε θετική είτε αρνητική, για οποιαδήποτε ταινία (εν προκειμένω), χωρίς να απαιτείται συγκεκριμένος λόγος για την κίνησή του αυτή. Ούτε φυσικά, έχει υποχρέωση ο καθένας να γνωρίζει, ή να φροντίσει να μάθει το πόσους fans έχει η συγκεκριμένη ταινία στο συγκεκριμένο forum, πριν... τολμήσει(!) να εκφέρει αρνητική άποψη γι' αυτή... Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2012 από deesnider 2
Sellers Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ελα ρε σεις. Γυρίζω για να σας βρω να μαλώνετε για μια ταινία; (η οποία όντως παιδιά, είναι μαλακία. Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας. Κοέν και αξιόλογο πέρα απο 2-3 εξαιρέσεις, δεν μπάινουν στην ίδια πρόταση) 2
deesnider Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ελα ρε σεις. Γυρίζω για να σας βρω να μαλώνετε για μια ταινία; (η οποία όντως παιδιά, είναι μαλακία. Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας. Κοέν και αξιόλογο πέρα απο 2-3 εξαιρέσεις, δεν μπάινουν στην ίδια πρόταση) Ισοπεδωτικός...
Sellers Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ισοπεδωτικός... Και με τι επιχειρήματα ε? Αντε αντικρουσε τα, να σε δω.
yanc Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ελα ρε σεις. Γυρίζω για να σας βρω να μαλώνετε για μια ταινία; (η οποία όντως παιδιά, είναι μαλακία. Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας. Κοέν και αξιόλογο πέρα απο 2-3 εξαιρέσεις, δεν μπάινουν στην ίδια πρόταση) Πυροσβεστικη παρεμβαση ε; (...welcome back).
deesnider Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Και με τι επιχειρήματα ε? Αντε αντικρουσε τα, να σε δω. Για τρελούς ψάχνεις, ωρέ; Πάνε κόντρα στο μοδεράτορα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα