Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ψάχνω από το απόγευμα να βρω κάποιο πρόγραμμα το οποίο θα μου επιτρέπει να γράψω ενα audio dvd, δηλαδή να επιλέξω όσα mp3,wav και αλλα θέλω και να τα περάσω σε ένα dvd ετσι ωστε να παιζει σε dvd συσκευη αυτοκινητου. Απο οσο εψαξα, δεν βρηκα καποιο προγραμμα που να μπορει να κανει κατι τετοιο. Βεβαια γινεται να τα περασω ως data αλλα ετσι δεν θα παιζουν απο την συσκευη, χρειάζεται να μετατραπουν σε καταλλληλη μορφη μάλλον, οπως τα .cda για τα audio cd. Εχετε καμια ιδεα;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ για audio DVD(για αυτό και δεν βρίσκεις τίποτα σχετικό) οπότε διαβάζεις το εγχειρίδιο για να δεις τι μπορεί να διαβάσει η συσκευή,το καλλύτερο είναι αν βλέπει mp3 να γεμίσεις το dvd με τέτοια.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι το dvd σου μπορεί να αναπαράγει αρχεία mp3 και wav. Οπότε κάψε ένα data dvd με mp3 και δες αν παίζει. Το πολύ πολύ να χάσεις 20cents για το κόστος του δίσκου και το ρεύμα που θα κάψεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ για τις απαντησεις, δυστυχώς, η λύση με τα mp3 σε dvd δεν ειναι εφικτή.

Δοκίμασα τα προγράμματα που υπαρχουν και στη βικιπαιδεία αλλά δεν κατάφερα κάτι με κανένα.

Αυτο που σκέφτομαι τώρα ειναι αν μπορω με καποιο προγραμμα στυλ αλκοχολ να συμπιεσω 5-6 audio cd σε ενα dvd κρατωντας το

ιδιο φορμα αρχειων .cda

Θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω.

Δημοσ.

Τα προγράμματα που ανέφερε ο guardianx είναι επαγγελματικά προγράμματα δημιουργίας μουσικής και δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν αυτό που θέλεις. Το πρότυπο dvd-audio δεν είναι αυτό που θέλεις να κάνεις καθώς αναφέρεται σε πολυκάναλους ήχους υψηλής πιστότητας και όχι σε στερεοφωνικά mp3,

Με το alcohol τι προσπαθείς να κάνεις; Αυτό δημιουργεί εικονικά αρχεία δίσκου. Με τι κότσια θα στα διαβάσει το dvd player;

Και γιατί η λύση με τα mp3 δεν είναι εφικτή; Είναι η πιο απλή λύση και εγώ τουλάχιστον όσα dvd με mp3 έχω και τα βάλω στο dvd player στο σαλόνι ή στο φορητό dvd player που έχω τα παίζουν μια χαρά.

Δημοσ.

Τα προγράμματα που ανέφερε ο guardianx είναι επαγγελματικά προγράμματα δημιουργίας μουσικής και δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν αυτό που θέλεις. Το πρότυπο dvd-audio δεν είναι αυτό που θέλεις να κάνεις καθώς αναφέρεται σε πολυκάναλους ήχους υψηλής πιστότητας και όχι σε στερεοφωνικά mp3,

Με το alcohol τι προσπαθείς να κάνεις; Αυτό δημιουργεί εικονικά αρχεία δίσκου. Με τι κότσια θα στα διαβάσει το dvd player;

Και γιατί η λύση με τα mp3 δεν είναι εφικτή; Είναι η πιο απλή λύση και εγώ τουλάχιστον όσα dvd με mp3 έχω και τα βάλω στο dvd player στο σαλόνι ή στο φορητό dvd player που έχω τα παίζουν μια χαρά.

Όντως τα προγράμματα είναι άκρως επαγγελματικά και είχαν άλλο σκοπό, ετσι οπως ακριβως τα λες.

Με το alcohol σκοπευω να διαβασω 5-6 μουσικα cd και να αποθηκευσω τις εικονες σε αντιστοιχα αρχεια, επειτα να κανω extract τις εικονες σε ενα dvd. Λες δε θα δουλεψει ετσι, να εχω δηλαδη .cda αρχεια σε dvd;

Η λυση με το mp3 δε με καλυπτει δυστυχώς γιατί το dvd θελω να παιζει και απο dvd-rom drive το οποιο εχει εξοδο ηχου και κουμπια για επομενο και προηγουμενο τραγουδι. Προφανως το dvd-rom drive δε συνδεεται με ide σε καποια μητρικη (ετσι θα τα αφηνα ολα mp3) και στο χωρο που θα μπει θα υπαρχει ενα παλιο τροφοδοτικο και τα ηχεια απο τα οποια θα βγαζει ηχο. Ειναι μια παλια συσκευη σαν και αυτη.

Εχετε καποια αλλη ιδεα για το πως μπορω να το κανω ;

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση μόνο audio cd μπορείς να λειτουργήσεις με τα πλήκτρα στην πρόσοψη.

Η καλύτερη λύση πιστεύω είναι αυτή (http://www.gadget-sh...-fm-transmitter). Υπάρχουν και άλλα τέτοια σε διάφορες τιμές, π.χ. αυτό (http://www.gadget-sh...-fm-transmitter) έχει και bluetooth). Εκπέμπει σε ραδιοφωνική μπάντα fm και το πιάνεις από το ραδιόφωνο.

Έχω ένα παρόμοιο που έχει έξοδο ήχου σε στερεοφωνικό καρφάκι (όπως τα ακουστικά) και το έχω με αντάπτορα σε κασέτα στο κασετόφωνο του αυτοκινήτου (δεν έχω cd στο αμάξι :P ).

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση μόνο audio cd μπορείς να λειτουργήσεις με τα πλήκτρα στην πρόσοψη.

Κρίμα :-(

Η καλύτερη λύση πιστεύω είναι αυτή (http://www.gadget-sh...-fm-transmitter). Υπάρχουν και άλλα τέτοια σε διάφορες τιμές, π.χ. αυτό (http://www.gadget-sh...-fm-transmitter) έχει και bluetooth). Εκπέμπει σε ραδιοφωνική μπάντα fm και το πιάνεις από το ραδιόφωνο.

Έχω ένα παρόμοιο που έχει έξοδο ήχου σε στερεοφωνικό καρφάκι (όπως τα ακουστικά) και το έχω με αντάπτορα σε κασέτα στο κασετόφωνο του αυτοκινήτου (δεν έχω cd στο αμάξι :P ).

Έχω ένα παρόμοιο απο ebay, μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω :devil:

Ευχαριστώ πάντως :-)

Δημοσ.

Τα προγράμματα δεν τα έχω δουλέψει , απλά να ρωτήσω για να ξέρουμε αν χρειαστεί μελλοντικά , με αυτά τα προγράμματα μπορείς να δημιουργήσεις audio streams ακριβώς όπως στα dvd . Η αρχική πηγή δεν νομίζω να έχει σχέση (κανάλια κτλ) . Και απότι κατάλαβα προσθέτουν κάτι σαν εικόνα ή βίντεο (μηδαμινού μεγέθους) για συμβατότητα . Έτσι δεν είναι ?

Βεβαίως όλα αυτά για κανονικά dvd players και όχι για τα combo cd/dvd .

Δημοσ.

Δεν πρέπει να μπερδεύεις τα φορμά.

Το Link.png Site: .cda είναι αρχείο μόνο για cd στην μορφή Audio.

Η ασυμπίεστη μορφή του cda είναι το wav στην πιο διαδεδομένη μορφή του.

Στο ίδιο cd μπορείς να γράψεις 80 λεπτά audio αρχείο, με κατάληξη .cda αλλά και 700mb data αρχεία, τα οποία μπορεί να είναι είτε mp3 είτε wav.

Το ίδιο ισχύει και με το DVD μόνο που εκεί τα audio αρχεία είναι Link.png Site: DVDA'>http://en.wikipedia....Audio']DVDA και δεν είναι και τόσο διαδεδομένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...