Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία ιστοσελίδα που ανεβάζει ειδήσεις και θέλω να ξέρω ποιά είναι η διαδικασία για να την δηλώσω σαν εταρεία.

Πρέπει να πληρώνω την ασφάλειά μου για να το κάνω αυτο ;

Ποιά είναι η διαδικασία ;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Για τι είδους εταιρεία μιλάς, ειδησεογραφική; αλλα όπως και να εχει, για να ανοίξεις εταιρεία πρεπει να εισαι μελλος στον αντίστοιχο κλαδο, επιμελητήριο κλπ, και είναι ασχετο με την σελίδα σου στο ιντερνετ

Δημοσ.

Για να βάλω διαφημίσεις π.χ. του ricardo πρέπει να δηλώσω Α.Φ.Μ. εταιρείας.

Με λίγα λόγια μπορώ να το βγάλω αυτό;

Πώς γίνεται;

Δημοσ.

Αν το ricardo ή η οποια εταιρεια για να σε πληρώσει πρεπει να εδοση τιμολόγιο, τοτε ναι, θελεις ενα εταιρικό ΑΦΜ με δικαίωμα εκδοσεις και καταχωρίσεις τιμολογίων κλπ

Δημοσ.

θελεις ενα εταιρικό ΑΦΜ με δικαίωμα εκδοσεις και καταχωρίσεις τιμολογίων κλπ

Είναι εύκολο να βγάλω αυτό το ΑΦΜ;

Για να έχεις εταιρικό ΑΦΜ πρέπει να είσαι εταιρεία και να πληρώνεις την ασφάλεια σου (π.χ. στο ΙΚΑ ή στο ΤΕΒΕ);

Χρειάζεται μήπως να δηλώνω έσοδα-έξοδα;

Αυτό ρωτάω και αναρωτιέμαι όποιος έχει ιστοσελίδα και πληρώνεται από κάποια εταιρεία επειδή προβάλει διαφημίσεις, έχει εταιρικό ΑΦΜ και άρα έχει παραπάνω έξοδα (π.χ. για την ασφάλειά του, όπως είπα);

Ευχαριστώ για την απάντησή σου και συγγνώμη αν κούρασα. :-)

Δημοσ.

Ξεκίνα με το να βρεις καποιον λογιστή για να σε ενημερωσει καλυτερα σχετικά με το πως μπορεις να συστησεις μια εταιρεια Ο.Ε. και κατοπιν για τα της εφοριας,των ασφαλιστικων φορεων κλπ κλπ κλπ...

Εξαλλου απο τη στιγμη που θα ανοιξεις εταιρεια χρειαζεσαι ουτως ή αλλως λογιστη.

Δημοσ.

απο τη στιγμή που θα έχεις εισόδημα πρέπει να κάνεις έναρξη επιχείρησης ατομικης.

Τώρα αν πληρώνεσαι απο affiliate και είναι μικρό το ποσό δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

αν θα έχεις έσοδα αρκετά απο banner πρέπει να κανεις εναρξη και να κοβεις τιμολογια παροχης υπηρεσιων

Στην ατομικη που θα κανεις εναρξη θα δηλωσεις τον κωδικο παροχη χωρου διαφημισης η κατι τετοιο

συμβουλευσου λογιστη

Απλα να ξερεις απο τη στιγμη που θα κανεις εναρξη πληρωνεις ΤΕΒΕ εκτος αν δουλευεις ηδη καπου και πληρωνεις ηδη εισφορες πχ ΙΚΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...