Προς το περιεχόμενο

νεα tv 32 ιντσες

nikos360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια θελω να αγορασω μια tv εχω μεινει πισω με την τεχνολογια μπορειται να μου δωσετε λιγο φως στην υποθεση,θελω να την συνδεω με το pc με hdmi για πολλες ταινιες πιστευω μεχρι 400 - 500 το πολυ να περνω κατι καλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 500 ομως βρισκεις...... βεβαια οι 32αρες στα links ειναι πολυ καλυτερες απ οτι θα ειναι μια 40αρα με 500 ευρω,χωρις αυτο να σημαινει οτι η 40αρα θα ειναι μουφα..πριν κανα μηνα πηρα την samsung ue40eh6030, led,3d,200hz με 479 απ το πλαισιο....(μολις προσεξα οτι την πηγαν στα 599 οποτε την πετυχα σε προσφορα), ξαναλεω ομως, οτι οι 32αρες που λετε ειναι καλυτερες,αλλα εγω δεν θα δινα 500ευρω για να παρω την καλυτερη 32αρα καθως μια 40αρα σαν αυτη που πηρα με καλυπτει περισσοτερο..αλλα γουστα ο καθενας φυσικα...

Επεξ/σία από bakass

Η 6030 ηταν φοβερη προσφορα και πουλησε παρα πολυ παντου. Η μοναδικη εξαιρεση για τις 40αρες του 500αρικου. Πολυ καλη και τιμιοτατη.

Τωρα μονο σε toshiba εαν βρητε αυτην την τιμημε αυτα τα specs.

Οπως και το νεο μοντελο toshiba 40tl933 στα 384€ ηταν απο τις κορυφαιες προσφορες του electroworld.

Την χτυπησα χωρις να εχω βρει πολλες πληροφοριες/εντυπωσεις στο internet και δε το μετανιωσα καθολου.

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...