thor4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εχω ενα macbook air που προσφατα εβαλα το mountain lion. Δεν ειμαι συχνος χρηστης του Mac OS οποτε συγχωρεστε μου την ακολουθη (ισως και χαζη ) ερωτηση. Οπως θα δειτε στο screenshot ενω μια εφαρμογη μου λεει οτι χρησημοποιω 15.1 GB ..to Mac OS με get infos πανω στο σκληρο λεει 12.8GB (ισως δεν υπολογιζει το sleepkati..δεν θυμαμαι πως το λεει ακριβως που ειναι 2GB) ...αλλα εγω στον 40αρη σκληρο (τοσο ειναι το Partition απο τον SSD ) εχω free space 10GB ... Κατι δεν παει καλα.... καμια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Sorry για το offtopic... Αυτή η εφαρμογή που σου δείχνει τον σκληρό σου.. ποια είναι; Ή είναι utility του M.L. ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 http://www.macupdate.com/app/mac/14393/disk-inventory-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Έχεις parallers πάνω στον υπολογιστή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εχω Dual Boot με BootCamp..σε ξεχωριστο partition .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Σε ρωτάω γιατί κ μια φορά να δοκιμάσεις το parallers και ας κάνεις απεγκατάσταση μετά αυτό κρατάει χώρο δεσμευμένο. Any way εμένα όλο το usage ειναι 17.38 αλλά δεν είμαι κ φορτωμένος αυτο το φεγγάρι, σου ανεβάζω screenshots με τα 4 βασικά μήπως δεις που έχουμε μεγάλη διαφορά να ξέρεις που θα το ψάξεις,επίσης αν έχεις DevTools κ αυτά τρώνε αρκετό χώρο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ρίξε μια ματιά και εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω ozelot. Δειχνει ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα