Προς το περιεχόμενο

samsung ue46es7000 vs LG 55LM860V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που βλεπω σαν προβλημα σε αρκετες TVs απο οικονομικες μεχρι πολυ ακριβες ειναι το Floating Blacks.

Ειναι κατι το οποιο κατα τη γνωμη μου κανει αχρηστη την TV.

Ας πουμε σκεφτεται ενας φιλος να παρει την Sony NX720 46". Και αν εχει;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Floating blacks σε lcd led??? Πρωτη φορα το ακουω. Τα παραπονα αφορουν πλασμα tv και σημερων σαν προβλημα εχει λυθει. κατα πολυ. Υπαρχουν πολυ σοβαροτερα θεματα που θα μπορουσαν να σε απασχολήσουν. Και αυτα μονον αμα εισαι ψειρας.

Δημοσ.

το εκανα αλλα και παλι ανοιξε μονη της μια φορα αλλα και το μενου φωνητικων εντολων πανω απο τρεις φορες χωρις την εντολη εννοειται. να τους παρω τηλεφωνο η θα μου κανουν οτι κ καλα φταιει η ακουστικη του σπιτιου και δεν ξερουν τπτ?

Δημοσ.

To clouding στις καλες tv δεν ειναι εντονο. Ειδικα εαν γινουν σωστες ρυθμισεις σχεδον εξαφανιζεται. Απο την αλλη για να το δεις εντονα θα πρεπει το δωματιο να ειναι τελειως σκοτεινο και να πετυχεις στην tv σχεδον 90% μαυρη σκηνη στην ταινια. Τωρα αμα βαζουμε test patterns κτλ σε ιδανικες συνθηκες θα το δουμε . Σε καθημερινή χρηση οχι τοσο ευκολα.

Βασικο μια tv vα να ρυθμίζεται σωστα. Το dynamic που προϋπάρχει απο το εργοστασιο ειναι φτιαγμένο για χρηση σε φωτεινο περιβαλλον καταστηματος.

το εκανα αλλα και παλι ανοιξε μονη της μια φορα αλλα και το μενου φωνητικων εντολων πανω απο τρεις φορες χωρις την εντολη εννοειται. να τους παρω τηλεφωνο η θα μου κανουν οτι κ καλα φταιει η ακουστικη του σπιτιου και δεν ξερουν τπτ?

Εχω ακουσει απο πελατες μου οτι τους το εχει κανει. Μειώνοντας την ευαισθησία και περνώντας την νεα firmware (η οποια διαοθωνει ακριβως αυτο) το προβλημα μειώθηκε κατα πολυ.

Πηγαινε στο μενου -> υποστηριξη -> αναβάθμιση λογισμικου -> μεσω ιντερνετ -> ok

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...