Plug Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Γιατι καμιά φορά οταν πάω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή,μου λεει οτι δεν υπάρχει αρκετός χώρος διαθέσιμος ενω εχω 1gb ελεύθερο στη μνήμη κι αλλο τόσο στην κάρτα; Μου το εκανε με το X5 ,μου το κάνει και με το sole τωρα. 1
orlox Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εχεις χωρο που? Οι εφαρμογες πανε σε 2 μερη /data /sdcard Σε πολλα κινητα εχεις 3 χωρους αποθηκευσης για τον χρηστη /data /sdcard /sdcard/_ExternalSD Προσοχη το /sdcard/_ExternalSD ειναι αλλος δισκος απο το /sdcard και συνηθως ειναι η microSD Οποτε εχεις 1Gb ελευθερο που? Μπορεις να δεις με αυτη την εφαρμογη τους ελευθεροπυς χωρους https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.diskusage&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5kaXNrdXNhZ2UiXQ.. Επισης τσεκαρε μηπως εχει γεμισει η cache σου
koslibpro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εμενα αυτο το προβλημα λυθηκε οταν ενεργοποιησα τα δεδομενα παρασκηνιου..
Plug Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εχεις χωρο που? Οι εφαρμογες πανε σε 2 μερη /data /sdcard Σε πολλα κινητα εχεις 3 χωρους αποθηκευσης για τον χρηστη /data /sdcard /sdcard/_ExternalSD Προσοχη το /sdcard/_ExternalSD ειναι αλλος δισκος απο το /sdcard και συνηθως ειναι η microSD Οποτε εχεις 1Gb ελευθερο που? Μπορεις να δεις με αυτη την εφαρμογη τους ελευθεροπυς χωρους https://play.google....XNrdXNhZ2UiXQ.. Επισης τσεκαρε μηπως εχει γεμισει η cache σου ολοι οι δίσκοι έχουν ελεύθερο χώρο,πάνω απο μισό γιγα...
sakisosf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Απλός χρήστης:Μενού>Εφαρμογές>Play Store>Εκκαθάριση Δεδομένων και Cache Προχωρημένος χρήστης:Ψάξιμο στο XDA για Low Storage Notification Fix 1
sakisosf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 μ'εσωσες! Εάν επιτρέπεις με ποιον από τους δύο τρόπους.Simple or Advanced?
panathas6 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 παιδιά εχω και εγώ το ιδιο πρόβλημα.Εχω samsung s3 galaxy και ειχα εγκαταστήσει προ ημερών την εφαρμογή hp eprint.Συνδέθηκα,εκτύπωσα και πηγαίναν ολα ρολόι.Τότε μου ηρθε η ειδοποίηση για update στην εφαρμογή hp eprint.Οταν πήγα να κάνω το update μου ελεγε οτι δεν εχω επαρκή διαθέσιμο χώρο.Την απεγκατέστησα και τώρα με την ιδια δικαιολογία δεν με αφήνει να την εγκαταστήσω και πάλι.Αλλες εφαρμογές με αφήνει κανονικά να εγκαταστήσω τώρα ενώ πριν δεν με αφηνε αλλά ακόμα και τώρα το chat on και το supersu δεν με αφήνει να τα ενημερώσω για τον ιδιο λόγο.Καμμιά ιδέα κανείς:
rezoma Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μου το κανει και εμενα στο Huawei Y 300. Γνωριζει κανεις πως λύνεται?
rezoma Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μου το κανει και εμενα στο Huawei Y 300. Γνωριζει κανεις πως λύνεται?
iMarilina Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Κατεβάστε το clean master να γίνει κι ένας καθαρισμός Sent from somewhere using something
peter79 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 εχω γυρω στα 7 γιγα ελευθερο χωρο στην sd κ μου γραφει δεν επαρκει.εχω σβισει τα παντα κ παλι το ιδιο γινεται.αρχες το ειχα γεματο το κινητο κ μια χαρα htan, τωρα εχω προβλημα. το history eraser χρησιμοποιησα,αρχη οκ ηταν αλλα τωρα δεν μπορω να το εγκαταστησω γιατι γραφει δεν επαρκει χωρος,τοσ εσβησα γιατι εγραφε δεν επαρκει ο χωρος.τι να κανω ?
rakoun13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/8/2012 στις 6:11 ΜΜ, sakisosf είπε Ψάξιμο στο XDA για Low Storage Notification Fix Εγω φιλε μου εχω 128γιγα και με 5 εφαρμογες που κατεβασα μου λεει επαρκης μνημη Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από rakoun13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα